Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול הכלתי לסוכנות ניו דרייב על מנת לקבל הצעת מחיר על איביזה סטייל. אחרי שהנציג הסביר לי ש בנוסף לריבית של בערך 2300 שקל יש גם דמי עלייה לכביש בסף 7000 שקלים שכולל אגרת רשוי, דמי הבנק ו"תוספות". רציתי לדעת אם מה שהוא אמר גם תופס על רכב שאני קונה ישירות מסיאט או שהדבר היחיד שאני צריך לשלם זה אגרת רשוי?

תודה

פורסם

רוב הסכום עליו מדבר הנציג הוא למעשה העמלה של ניו-דרייב. בסוכנות תשלם אגרת רישוי ואולי עוד כ-100 שקלים אביזרי רישוי. אם תקח אשראי, יתכן שהדבר יהיה כרוך בעוד עמלות של כ-1000 ש"ח בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...