Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב מגיע עם כל התוספות האפשריות. הגה מעור, מושבים מעור, מסך מגע גדול, דיבורית בלוטוס שמתחברת לרמקולים של האוטו, מצלמה אחורית ולכן מפתיע אותנו שפיצ'ר שבעינינו בסיסי הרבה יותר מכל הנ"ל אינו קיים.

ומהו הפיצ'ר הזה, אתם שואלים? כאשר סוגרים את הרכב, החלונות הפתוחים לא נסגרים אוטומטית.

ומדוע אני כאן? לא כדי להתבכיין על הנושא, אלא על מנת לשאול (במידה ומישהו כאן יודע בוודאות), האם הרכב הנ"ל אמור לצאת מהמפעל עם הפיצ'ר הנ"ל ופשוט יש פה תקלה שיש לתקן, או שמדובר בפיצ'ר שעלינו לבקש במיוחד ולהוסיף עליו תשלום נוסף.

בין העונים נכונה יוגרל לייק. תודה רבה. :lol:

עריכה אחרונה על ידי Tomer Stern
פורסם

במהלך נעילה תנסו להחזיק את הכפתור כמה שניות.

אין לי מושג אם יש או אין, אבל יש כאלו שככה זה עובד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התקנת מרימי שמשות אוטומטיים אסורה כבר שנה או שנתיים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם התקנתם מיגון קודנית בחברה?

אם כן, זה אמור לכלול בתוכו גם את מרימי השמשות האוטומטיים.

אחרת, זה לא מגיע מקורי מהיצרן.

פורסם

בוואגיות,לרוב,לחיצה ארוכה על כפתור הנעילה בשלט תרים את החלונות כל עוד תשאיר את האצבע לוחצת על הכפתור. אולי אצלך זה גם ככה, שווה לנסות.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

במאזדה 2 אין מרימי שמשות מקוריים , גם לא כאלו שעובדים בלחיצה ארוכה בשלט .

דלק מוטורס כן מתקינים למי שמעוניין בכך מרימי שמשות בהתקנה מקומית, ואני לא אומר זאת סתם אלא מניסיון ( החודש דוד שלי קיבל את המאזדה 2 שלו ).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

ניסאן קשקאי 11/2012 שלי גם לא היה מרימי חלונות, הזמנה באיביי תמורת כ-30 דולר (מקורי של קשקאי) + 150 ש"ח התקנה אצל תומקאר ויש מרימי שמשות מקריים!

פורסם (נערך)

עדכון -

היום היא דיברה עם הסוכנות (מאזדה ברחוב בן צבי). מסתבר שמרימי השמשות מגיעים אוטומטית עם הקודן. מגיע לה קודן בחינם עם הרכב. מאחר ושאלו אותה אם היא רוצה קודן והיא אמרה שלא - אז אין לה מרימי שמשות.

התנצלו על העניין והודו שהיו צריכים לשאול אותה מראש אם היא רוצה את מרימי השמשות למרות הויתור על הקודן.

בכל מקרה אמורים מחר-מחרתיים להתקין לה את מרימי השמשות.

אם מישהו מעוניין, אעדכן גם אם הם אוטומטיים או שצריך ללחוץ לחיצה ארוכה על השלט.

בהזדמנות זו אני מעניין להודות לכל אלו מכם שתרמו מזמנם, מהידע ומהנסיון, על מנת לנסות לעזור ולהשיב.

עריכה אחרונה על ידי Tomer Stern
  • תוכן חדש...