Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאישה עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב לאישה, מודל 2011 לפחות עם נתונים טובים.

רכב קטן (אין ילדים), חסכוני ואמין, שייתן לנו שקט נפשי.

ישמש אותה לנסיעות קצרות ביום יום של 10 ק"מ לעבודה ופעם, פעמיים בשבוע 200 ק"מ הלוך חזור.

לא פוסלים הילוכים. כן פוסלים פיאט.

מחשבות שקפצו לי לראש, 107 (אני מחזיק כזאת ידנית ומרוצה) או אחת מחברותיה C1, ואייגו, יונדאי I10.

ברכב הקודם שלנו נפלנו חזק, והפעם המטרה היא ללמוד מהטעויות.

פורסם

אם יש אפשרות למתוח את התקציב קלות, הייתי חושב על סיאט מיי/סקודה סיטיגו בגרסאות ה-75 כ"ס. רכבים בטיחותיים (בלימה עירונית ו-5 כוכבים ביורונקאפ) ואמינים לפי מה שאני יודע. הייתי מחפש גם ספארק. ראיתי כמה נחמדים בסוויץ'.

איזה רכב קודם היה לכם?

פורסם

אני אחפש בסוייץ. הספארק בהחלט בקטגוריה ואנחנו נחפש כזו.

הרכב הקודם היה פונטו ספייס, אלילת הפורום עד 15K, רכב נוראי.

פורסם

יש הבדל גדול בין 107 ידנית לרובוטית,הגיר הרובוטי בעיר לא נעים,לכן אם יש אופציה לידני זאת אפשרות טובה.

ספארק גם אופציה ותהיה זריזה מה107.

סוזוקי אלטו חיסכונית מאוד עם אמינות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש רכב בעל נתונים דומים לגבר? או ישנם רכבים שרק מתאימים לאישה? יש גברים שנוסעים גם 10 ק"מ ביום? יש גברים שנוסעים בפיגו 107? ב C 1?, אייגו וכו? לדעתי התשובה לכולם כן. סתם חומר למחשבה....

ודרך אגב אני גבר (ואם היתי מחפש רכב לבת זוגתי היתי בוחר דרך אחרת להציג העניין)....:wink:

פורסם

הלכתם רחוק, מאוד רחוק. שום דבר שובינסטי (למרות שאני בא מבית מזרחי עתיק) .

סה"כ הקדמה ע"מ למנוע רכבים ספרטניים כאלה ואחרים ויענה על הצרכים שלה שמסתפקים ברכב מעוצב +- עם 4 גלגלים, מנוע וגיר.

על אחת כמה וכמה, רשמתי שאני בעצמי מחזיק רכב כזה (107), לענייננו - הספארק נראית כרגע כמובילה,

האם בשנתונים 11,12 יש לשים לב למשהו מיוחד?

פורסם

צריך שלרכב תהיה מערכת חנייה אוטומטית ומראת איפור מוארת. סתם, צוחקים אתך.

כל מכונית מיני תתמודד עם הנסיעה העירונית, אבל עבור פעמיים בשבוע נסיעה בין עירונית כדאי לבחור סופר מיני שיכולה לשייט בנוחות מחוץ לעיר.

פורסם
הלכתם רחוק, מאוד רחוק. שום דבר שובינסטי (למרות שאני בא מבית מזרחי עתיק) .

סה"כ הקדמה ע"מ למנוע רכבים ספרטניים כאלה ואחרים ויענה על הצרכים שלה שמסתפקים ברכב מעוצב +- עם 4 גלגלים, מנוע וגיר.

על אחת כמה וכמה, רשמתי שאני בעצמי מחזיק רכב כזה (107), לענייננו - הספארק נראית כרגע כמובילה,

האם בשנתונים 11,12 יש לשים לב למשהו מיוחד?

לבדוק היסטורית טיפולים,ודברים רגילים כמו שיעבוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסיע בין עירונית 200-400 ק"מ בשבוע? מינימום סופרמיני, משיקולי בטיחות ונוחות. נכון שפות חסכוני ואוליצריך לרדת בשנתות, אבל כפי שאמר ביבי "החיים עצמם". כאן זה שיקול נכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...