Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחרי שהתקנתי מערכת בפיקנטו מבסוט עליה חבל על הזמן. המולטימדיה לא יכול לנגן ווידאוים?

הכנסתי לusb. קבצים בavi mp4 ו flac

את שלושתם הוא לא קורא זה הגיוני?

אני רוצה לנגן קליפים מה אי אפשר איפה אני רןאה איזה קבצים הוא כן מסוגל לנגן?

ועוד שאלה על הדרך לגבי הקומפוננט של מורל וירטוס שומע בהם פצצה אבל אני חושב שיש לי יותר מידי טראבלים נגיד במזרחית שיש עליה גבוה והרבה תופים אז ניהיה לי בלאגן בסאונד.. אמרו לי פעם לחבר את הפאוזה של הטויטר הפוך וזה יסתדר קצת זה נכון?

באיזה תדר מומלץ לחתוך את הקומפוננטים ?

פורסם

פסקה ראשונה - RTFM. בכל אופן FLAC הוא בוודאות לא קורא.

כמו כן אמורה להיות הגבלה לצפיה רק כשהרכב עומד ובלם היד מורם.

אם ביצעת מעקף ואתה מתכנן לראות סרטים תו"כ תנועה, דע כי שוטר יכול לזמן אותך לדין על כך.

פסקה שניה - מומלץ לפרט איך הכל מחובר בסוף ועם איזה מגבר.

בנוסף למומלץ בנוגע לפסקה הראשונה (RTFM), בצע קצת חיפוש על כיוונים בסיסיים ומתקדמים יותר.

קשה בשלט רחוק להנחות אותך בצורה מדויקת. גש לבעל מקצוע שיודע איך לכוון או נסה להגיע לאחד המפגשים שם אולי יוכלו לעזור לך מעט.

פורסם

אחי יש לך קומבינות בגוגל עשיתי חיפוש בעברית ובאנגלית ולא הצלחתי לראות איזה קבצים כל יציאה מקבלת.

הכנסתי דיסק dvd צרוב ואורגינל וקרא לי אותה יפה מאוד כמו בסלון. יכול להיות שהוא קורא קבצי dvd רק בקורא דיסקים? ובusb רק קבצי שמע או שגם מסוגל לנגן קבצים מסוימים של dvd?

בסוף התקנתי את מולטימדיה הזאת מגבר של מאסיב אודיו חדש, קומפוננט מורל וירטוס וסאב של מורל פרימו 8 אינץ בתיבה מקורית סוג מנגן פצצה.

פורסם

חוברת הוראות קיבלת עם המכשיר?! הכל כתוב שם! להלן RTFM (או Read The F&*%ing Manual).

הנה גרסאת אונליין. כל הקבצים שנתמכים בכל התקן מפורטים במפרט (עמ' 62), כל המגבלות על הקבצים מפורטות בעמ' 57-59.

לגבי כיוונים, חפש דיונים כללים בנוגע לכיוונים או ספציפית למגבר/סט קומפוננט/HU.

בתצורה הנוכחית שלך -

אתה אמור לעבוד ב-Standrad Mode ב-HU, כך שיש לך חיתוך בסיסי במכשיר (כנראה ש-HPF של 100-125 לקומפוננט הגיוני עבור סט "4, ובהתאם את ה-LPF של הסאב). בכל הנוגע למשחק באיקוולייזר ושאר הכיוונים שמתאפשרים, הנושא קצת יותר מורכב (ונידון במידה מסוימת בשרשורים אחרים).

בקרוסאובר של הקומפוננט צריכה להיות אפשרות להנחית את הטוויטר מעט - זה גם יעזור לטפל בתלונה שלך.

* אני בן יחיד. אין לי אחים.

פורסם

עזרת לי? אתה יהודי? מבחינתי אתה אחי :)

אם אתה אומר שזה רשום שם אני יפתח עכשיו ויסתכל.

לגבי הכיוונים סבבה אני יעשה חיפוש מעמיק יותר פה בפורום.

שאלה אחרונה שדי מעצבנת במולטימדיה הכפתור של הshuffle (ערבוב) שיקפוץ בין השירים יש לי 2 מצבים אחד מבוטל שינגן אחד אחרי השני ואחד רגיל מערבב בין כל הקבצים ואין את האפשרות של לערבב בין הקבצים באותה תיקיה אין אפשרות כלשהי להפעיל את האופציה האת?

פורסם

אצלי ב 5750

מנגן קבצי YOUTUBE MP4 360P

הכי פשוט זה להוריד קליפים מYOUTUBE באיכות 360P

והHU אמור לקרוא אותם ללא בעיות

קבצי AVI ו DIVX לפי הבנתי מנוגנים רק מ דיסק

פורסם

אני בטוח אבל מה שיש לי כרגע הוידיאו כיאלו עם fps נמוך לא רק חלק בגלל זה אני שואל אולי יש לך תוכנה ים הגדרות בידיוק כפי שהמולטימדיה צריכה

פורסם (נערך)

תנסה להוריד דרך פה http://www.clipconverter.cc/

תבחר ב 360P ואז פשוט START

בלי לבחור סוגי קידוד

אמרתי לך כבר

אני לא עושב שום קידוד לוידאו

פשוט מוריד 360P MP4 מYOUTUBE וה5750 שלי מנגן אותם ללא בעיה

עריכה אחרונה על ידי vic1234
  • תוכן חדש...