Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

Quechua זה מותג הבית של Decathlon, רשת חנויות בסגנון של מגה-ספורט שרוב סניפיה בספרד, צרפת ובנלוקס. הסחורה שלהם איכותית בסה"כ, אבל גורם המשיכה העיקרי שלה הוא המחיר. יש לי נסיון עם מגוון מוצרים שלהם - תיקים, אביזרים ובגדים, אבל בנעליים מעולם לא הצלחתי למצוא אצלם משהו שיהיה נוח. אם יש לך אפשרות למדוד כמה דגמים ולראות שזה מתאים, לא הייתי שולל.

פורסם
הנעליים בתמונה ממש לא נראות כמו זוג שנלבש פעמים בודדות. יש לי נעליים בני שנה-שנתיים שנראות חדשות.

יכול להיות שמדובר בדגם ישן ששכב הרבה זמן בחנות?

לא לא

מדובר בנעליים חדשות לגמרי. מהרגע שמרחתי עליהן ווקס הן קיבלו גוון כהה ממש פשוט. ועם הווקס, כל טיפת אבק או גרגיר חול נדבקים אלי הנעל ובאמת שהן נראות כאילו עבר עליהן הרבה. בפועל, לא עבר עליהן כמעט כלום. בטח שלא משהו רציני. הטיול שעשיתי ברומניה היה ממש קצר וחו. מקצת שלג שהיה לפעמים על הנעל באזור שנקרע, וההידוק שאני עושה כשאני קושר את השרוכים שגרם לקימוטים שרואים, אין לי איך לתרץ את זה שהגומי כבר נפתח - וכך או כך זה לא אמור לקרות.

פורסם
NanCsc6n.jpg מצ"ב תמונה של הסוליות. וגם בתמונות הקודמות, אפשר לראות את הצבע הכתום שיש איפה ששורכים את השרוכים, וגם השרוכים עצמן, רואים שזה חדש. פשוט העור עצמו ממש השתנה מהווקס...
פורסם

אין דבר כזה נעליים שכבו בארון/חנות בגלל זה הם נראות ככה. זה לא מוצרי חלב.

לוקח הרבה זמן לעור איכותי לאבד מהגמישות/מראה/איכות שלו. במיוחד שמדובר על עור איכותי. (ונעליים במחירים כאלו אמורים/חייבים להיות עם עור איכותי)

יש לי נעליים ישנות מלפני 10/15 שנים בתוך הקופסות והם נראות חדשות לגמרי.

בכל אופן, אין ספק שהנעל נראית זוועה. יחד אם זה נעליים שמורות (נראות טוב) תלויות הרבה בצורת ההליכה/שימוש. יש כאלו שהנעל הכי טובה תיהרס אחרי שנה מקסימום. לעומת כאלו שגם אחרי עשרות שנים היא תיראה חדשה.אבל זה נושא מורכב שתלוי בהרבה גורמים.

אגב לפני כמה שנים רכשתי נעלי טימברלנד יקרות לילד ואחרי שלושה חודשים כל הסוליה התנתקה בשלמותה. פניתי כמה פעמים לחנות/יבואן עד שהם הסכימו לתקן אותה. (הדביקו) זה היה המסמר האחרון שלי להתרחק מהם. (כי גם ככה לא אהבתי אותם לפני -במיוחד לא את תחתית הסוליה שלהם)

פורסם

שכב בארון לא נאממר כסיבה לאיך שהעור נראה אלא לכך שאולי בגלל זה הדבק התייבש ואז ובגלל זה הגומי נפתח מהר כ"כ.

בכל אופן נראה לי שאקח החזר כספי ואחכה למבצע או משהו שיזדמן או שכשאטוס מתישהו אנסה לקנות את נעלי quechua מחברת decathlon, יש אותם בהרבה מקומות בעולם, המחירים נוחים, חברה שלי קנתה מהם זוג נעליים כשהיינו ברומניה והן מאוד נוחות לה ועלו ממש זול

פורסם

פתיחה של דבק מתרחשת בגלל איחסון בתנאים לא טובים. מספיק שנעליים שכבו קיץ אחד במחסן פח לא מאוורר שטמפרטורות מגיעות ל60 מעלות והרי לכם התוצאה.

בדיוק בגלל סיבה זאת הפסקי לקנות רוקפורט מחנויות עודפים. תמיד יש איזה דפקט בגלל זה.

TNF נחשבת למותג פרימיום בתחום מחנאות ולא סתם. המוצרים שלהם איכותיים. כנראה שנפחתה על זוג לא טרי.

• תוכן חדש...