Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רציתי להתחדש בסמארט וואטצ', ראיתי שיש המון דגמים במחירים של 50-200 שקל באיבי, אלי אקספרס וכן הלאה..

תהיתי, אם ישנו אדם בעל הניסיון אשר יכול להמליץ על דגם מסוים שעושה את העבודה בצורה נאמנה?

אין לי דרישות גבוהות מהשעון, הדרישות העיקריות הם:

1. אלגנטי ויפה (לא נראה כמוצר סיני זול)

2. עובד (לא מרגיש כמוצר סיני זול)

אשמח לשמוע את דעתכם,

תודה רבה

רועי

פורסם

הבעיה היא שאתה מחפש מוצר סיני זול. ואם זה מגעגע ומהדס זה חייב להיות ברווז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מקרים שבהם מוצר סיני זול עושה את העבודה בצורה יפה, וכמו שאמרתי אין לי הרבה דרישות מלבד זה שיראה יפה ויעבוד בצורה חלקה.

אני מוכן לקחת את הסיכון, אבל לפני כן אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שניסו את זה לפניי

פורסם

אין עברית בזולים.משמע לא תוכל לקרוא הודעות והשמות של אנשי הקשר בפון ייראו כמו גיבריש.במאה דולר יש כבר אנדרואיד וויר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בחדשים יותר יש עברית. אבל המסקנה היא חד משמעית - הם פשוט לא עובדים.

מנסיון של בן משפחה שמתעקש לא ללמוד שיש דברים שלא משתלם לקנות בזול.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני רק שאלה,

אם קונים שעון חכם אפשר הפעילו מוזיקה? כי אם אני לדוג' עושה ריצה/הליכה, יכול להיות שימושי לספורט במקום לחפש את האוזניה תוך כדי ריצה או לנסות להחליף שיר דרך הטלפון שבמקרה שלי על הזרוע עם בנד.

פורסם
אני רק שאלה,

אם קונים שעון חכם אפשר הפעילו מוזיקה? כי אם אני לדוג' עושה ריצה/הליכה, יכול להיות שימושי לספורט במקום לחפש את האוזניה תוך כדי ריצה או לנסות להחליף שיר דרך הטלפון שבמקרה שלי על הזרוע עם בנד.

כמובן אפשרי, הייתי ממליץ במקרה שלך לקנות שעון חכם אשר יודע למדוד דופק (לטובת הריצה) Garmin וכו..

פורסם

השעונים היקרים מגיעים עם מערכת הפעלה של גוגל android wear והם מגיעים עם כל הפונקציות שאתה רוצה.

הסינים משתמשים באיזה מערכת מיושנת בלי הרבה אופציות.

יש שעון אחד סיני שמגיע עם אנדרואיד מלא בזול שלפי ביקורות הוא זוועה ואין לו חיבור לטלפון.

BLUBOO XWATCH יוצא בקרוב עם android wear, במאה ומשהו דולר, עדיין לא ידוע מה יהיה בדיוק.

יש שעונים עם חיבור לטלפון אבל לא ממש חכמים.

http://www.amazon.com/Kenneth-Cole-New-York-10022807/dp/B00UJ3HQQE

אייל

• תוכן חדש...