Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת שעון בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקתי על שעון מסויים שלא נמכר בארץ באופן סדיר,חיפשתי באיביי ובאתרי חנויות שעונים בארה"ב -מחיר השעון נע סביב 4500-5000 שקל, התקשרתי ליבואן בארץ שבכלל לא ידע שהחברה שאותה הוא מייצג בארץ מייצרת את השעון הזה, אחרי בדיקה הציע לי את השעון בכמה לא מפתיע 15,000 ולאחר הנחה 11,500

יש לכם מושג באיזה מדינות באירופה כדאי לקנות שעון? נניח בשוויץ תמיד ידעתי שהמחיר הכי גבוה באירופה, איפה הכי נמוך

פורסם

אם תגיד באיזו חברה ושעון מדובר יהיה יותר קל לעזור לך. באופן כללי חזרתי לפני שבוע ממוסקבה והמחירים שם בדיחה ביחס למחיר בארץ. גם הטיסה והשהות שם.

פורסם

האמת יש לי טיסו ויש במוסקבה הרבה דוכנים של טיסו אם אני לא טועה ראיתי את השעון הזה בסביבות 2000-3000 ₪בהמרה מרובלים. אבל אל תתפוס אותי במילה. בטוח שלא 11000. במחיר הזה מוכרים שם טאג

פורסם
האמת יש לי טיסו ויש במוסקבה הרבה דוכנים של טיסו אם אני לא טועה ראיתי את השעון הזה בסביבות 2000-3000 ₪בהמרה מרובלים. אבל אל תתפוס אותי במילה. בטוח שלא 11000. במחיר הזה מוכרים שם טאג

השאלה אם מה שראית 100% מקורי

השעון דיי נדיר וזה ידוע לי, בנוסף להכל זה שעון מתיחה( לא מכאני אוטומטי ולא סוללה) כך שרק משוגעים לדבר יקנו

השעון נמכר בארץ במחיר יותר גרוע מרכבים ביחס לחול

פורסם

א. לפי האינטרנט השעון אוטומטי ולא מתיחה ידנית

ב. יש אותו באמזון סביב 1300 דולר

http://www.amazon.com/Tissot-Tourelles-Squelette-Automatic-T0994051641800/dp/B00P0LHTH6/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1452261786&sr=8-5&keywords=tissot+chemin

וגם בJOMASHOP שהיא חנות אמינה (האחריות היא של החנות) ששולחת גם לארץ (ועל שעונים למיטב ידיעתי יש רק מעמ)

http://www.jomashop.com/tissot-watch-t0994051641800.html

• תוכן חדש...