Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי פוקוס 2007 ובו רדיו חברה מקורי. אני גר באריאל ועובד בת"א.

מזה כמה שנים שכמעט אי אפשר לשמוע שום תחנה ברמת שמע סבירה, למעט רשת ב',

זאת מאריאל ועד לאיזור פתח תקווה / בני ברק. יש לציין שהקליטה משתפרת משמעותית באיזור גוש-דן.

לפני כשנה נשברה לי האנטנה המקורית בתוך הבסיס, והחלפתי את הבסיס והאנטנה לחליפיים [בשל הפרשי המחירים]. בעקבות הההחלפה לא נרשם שום שינוי באיכות קליטת הרדיו, לא לטובה ולא לרעה.

באירוע הגשם האחרון חוויתי כניסת מים מסיבית מכיוון בסיס האנטנה לפנים הרכב, רטיבות שגרמה לנזק במיקרו סוויצ' של ידית ההילוכים ובעקבותה תיקון בעלות גבוהה.

כמובן שחידשתי איטום בבסיס האנטנה, גם מבפנים וגם מבחוץ, עם ערמות סיליקון מכיוון גג הרכב. ועדיין, אני לא רגוע לגבי אופציית חדירת מים נוספת.

להלן השאלות -

1. האם אתם ממליצים להחליף את האנטנה החליפית למקורית [כולל בסיס], למרות שאין הבדל באיכות הקליטה של הרדיו, וזאת רק בשביל להיות רגוע מבחינת אפשרות חדירת מי גשם פעם נוספת לתא הנוסעים?

2. האם יש אפשרות להלביש מגבר או משהו דומה על מערכת הרדיו המקורית שמגיעה בילד-אין בפוקוס?

3. במידה והתשובה ל 2 היא לא, האם החלפת הרדיו למערכת 'פשוטה' [בכמה מאות שקלים] תוכל לפתור את בעיית הקליטה? האם מי שמתקין רדיו חליפי ברכב שמגיע עם מערכת בילד-אין דואג גם לסגירת פנלים מעל/מתחת למערכת כך שהרדיו ייראה אסטטי בתוך המגרעת הגדולה שמיועדת למערכת השמע?

4. מבקש המלצה למקום אמין עם מחירים סבירים, שמתקין מערכות שמע ויוכל לטפל לי ברכב, באיזור גשר יצחק שדה ת"א.

תודה רבה מראש.

פורסם

1. לא בהכרח. יש לוודא שגומיית אטימה נוכחית תקינה והאנטנה מחוזקת למקומה בצורה טובה. כמו כן, אני לא בטוח ששימוש בסיליקון רגיל מתאים לצורך הענין ויש צורך בחומר ייעודי יותר כמו בוסטיק/סיקה/סופר 7 או משהו בסגנון.

2. אתה מדבר על מגבר לרמקולים. כן זה אפשרי בשימוש במנחת או רכישת מגבר עם מנחת מובנה. לרוב לא מדובר בפתרון אידיאלי מבחינת איכות השמע.

3. נדרש מתאם למסגרת הרדיו החדש, בין עם ר"ד רגיל (1DIN) או מערכת מולטימדיה (2DIN). מתקינים למיניהם מחזיקים אצלם לעיתים מסגרות מתאימות לרכבים נפוצים או שניתן לרכוש זאת בנפרד בארץ או בחו"ל (בדר"כ יותר זול). מאמין שחיפוש יתן מענה לגבי מק"טים אפשריים. בכל מקרה, לא לבנות שזה יהיה הפתרון לכל צרותיך.

4. יש לך נקודה יותר ספציפית?! :wink:

יש את החנות Bombuy שבדר"כ מציעה תמחורים זולים ויש להם גם מרכז התקנות ברח' מקווה ישראל. אין לי היכרות אישית ונסיון מולם.

פורסם

לא חייב שהאנטנה זאת הסיבה וגם שהיא תקינה יכולות להיות הפרעות ואולי גם בעיות קליטה של התחנה עצמה

באיזה תחנות ותדרים זה קורה?

• תוכן חדש...