Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי רכב לפני פחות מחצי שנה מהייבואן.

אני היד הראשונה!

היום מצאתי סימני חלודה שהתחילו להופיעה בדלת של הבגאז'.

מישהו יכול לייעץ לי מה אני עושה במקרה זה?

פורסם

פונה לשירות של היבואן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כרגע בדקתי את זה במסוך ונאמר לי שזה חיצוני

וראיתי פה בפורום קוראים לזה גינגים

הבעיה שיש המון כאלה בדקתי עכשיו יש את זה כמעט על כל האוטו לא רק בבגאז'

פורסם

זה לא חלודה, זה משהו שיורד עם פלסטלינה.

אני לא חושב שאחרי חצי שנה היבואן יעשה עם זה משהו, וגם אם כן עדיף שלא יתעסקו עם הרכב כי בדרך כלל הם לא ממש מבינים בטיפול נכון בצבע.

מציע לך לפנות לדיטיילר או להיעזר באחד מחברי הפורום ולבצע פלסטלינה לרכב. על הדרך כדאי גם לשקול יישום ווקס או אוטם צבע לשמירה על צבע הרכב ומתן מראה טוב יותר לרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חבל, ציפיתי לשמוע שהחליפו את האוטו כחלק מהשירות, או לפחות הציעו לו טיפול דיטיילינג כמחווה של רצון טוב.

כנראה שאני חי בסרט.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אם מדובר בג'ינג'ים שהם למעשה מעין נשורת כימית מזיהום אוויר (למשל נפוץ למדי באזור מפרץ חיפה סמוך למפעלים) ולא בחלודה ממש שהיא חמצון של המתכת שמתחת לצבע, הדבר איננו באחריות היבואן ואיננו מהווה "פגם" אם כי יבואן נדיב ושירותי יכול להציע השתתפות בטיפול דייטלינג.

אגב, הרכב עומד בסמוך לאזור תעשיה/מפעל?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...