Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבואנית סיטרואן ממשיכה באסטרטגיית תמחור חדשה - להוריד מחירים.

היא מורידה את מחיר סיטרואן C4 בלא פחות מ- 18 אלף שקל.

שמביא את המחיר ל-110,000 שקלים –

שזה המחיר הנמוך ביותר עבור משפחתית אוטומטית מסוגה.

להלן הפרסום מאתר הרכב אוטו.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-33080-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91-110-0.aspx

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכל'ס, בלי להיות קטנוני, בפחות מ18K שח, שכן הרכב בפועל נמכר במשך כל השנה שעברה ב119K במחיר מוצג, לפני מיקוח. וזה היה עם 5 שנים אחריות. ואם אני לא טועה המחירון הנקוב היה 125.

ללא קשר - אחלה מחיר, לא מלין על כלום, רק שם דברים על דיוקם.

אלמלא העובדה שהרכב בעל שוק יד2 מת (בלי סיבה מוצדקת, חוץ מהעובדה שנמנעים לקנות בגלל שצופים שקשה למכור), לדעתי זהו אחד הרכבים השווים ביותר בקטגוריה.

פורסם

מגמה מאוד מאוד מבורכת, וכל יבואן נוסף - ברוך הבא. למעשה חוץ מבגירה אני מניח שכולם מברכים על הרוח החדשה הזו, ואני מקווה שהיא תגיע גם ליצרנים מהמזרח, אבל אני סקפטי שמלכי הליסינג יוותרו על משהו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עדיין יקר בארץ.

חזרתי מגרמניה היום לפנות בוקר, ראיתי את המחירים של הרכבים שם - ובא לי לבכות. בסכום טיפה יותר גדול מזה שהשקעתי בפיאט 500 שלי יכולתי לקנות שם אבראת' 500! :(

למרות הכול, מקווה שנראה מגמה של הוזלה כללית בשוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בינינו, המחיר לא כזה שוס, כי אמנם המכונית עברה מתיחת פנים בשנה שעברה אך דומה שהיא נמצאת עמנו יובלות ועידנים.

רכב אפור למראה, די נוח אבל לא מבריק על הכביש - ובוודאי שאין לו DNA סיטרואני כמו ל-C5, לדגמי פיקסו או לקקטוס.

שימו את עצמכם בנעלי הקונה הפוטנציאלי וחישבו אם הייתם רוכשים את הרכב הזה ב-110 אלף שקלים מכספכם שלכם.

אולי מיד ראשונה של ליסינג, 0 ק"מ ב-90 אלף שקל, רכישת הרכב הזה היתה כדאית יותר. קל וחומר שנושא נפילת הערך שלו כמשומש היה מקבל פרופורציה סבירה יותר.

באופן עקרוני, שווי מכירה עתידי הוא שיקול שולי עבורי כאשר מדובר ברכב מעניין, עם ערך מוסף בדמות יחודיות או הנאה מנהיגה. כנראה שארכוש לרעייתי קקטוס טורבו חדש. לא יודע כמה הוא שווה כיד שנייה. זה גם לא משהו שיניא אותי מהרכישה (מה גם שהרכב חדש לגמרי בשוק).

אבל ב-C4, מכונית רציונלית שקונים עם השכל ופחות עם הרגש, יש מקום להתחשבות גם בפרמטרים כאלו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

המהלך הנדרש עכשיו, זה הורדת מחיר גם לצמד סי אליזה/301 - משעשע לחשוב שכרגע הן יותר יקרות מה-C4.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בשנת 2011 הרכב קיבל את צורתו העדכנית, ושנה שעברה הוא קיבל עדכון גיר מנוע.

הרכב נותן הרבה מאד, נוח יותר מהמובילות בקטגוריה שלו, יציב, התנהגות כביש של משפחתית ממוצעת, לא נופל מהמובילות בקטגוריה. גימור באיכות טובה גם כן לא פחות ואולי אף יותר מחלק ממובילות הקטגוריה.

במחיר הזה אתה רוכש I20 עם מנוע מיושן.

לא לשכוח שזהו רכב משפחתי אמיתי, לא סופר מיני עם מרכב מוארך, והוא מוצע במחיר זול יותר או שווה לחלק גדול מהרכבים בקטגוריה השניה.

אי אפשר לאמר שזהו לא מחיר זול בהשוואה למחירים בשוק, יש פה מהלך שעד כה כל היבואניות נמנעו ממנו, וזה לחתוך במחיר המחירון.

לדעתי זהו הכרח של לובינסקי לאחר שהבינו ששוק הליסינג לא ממהר להציף C4 בכבישים או בכלל רוב רכבי PSA. שכן במהלך זה הם די שורפים את עצמם בשוק הליסינג, מכיוון שלחברות לא משתלם לרכוש רכב עם מחירון זול מלכתחילה, ההנחה עליו היא יחסית מינורית, ופערי הרכישה מול המכירה יהיו גבוהים מאד. ובכך למעשה היא מוותרת על שוק זה.

אמנם דווקא למי שלוקח ליסינג, זו עסקה לא רעה, מכיוון שעל פי עלות זו, התמחור צריך להיות באיזור ה2700 שח ושווי מס של 2750 - אטרקטיבי, השאלה אם יהיה מקום שבו יתאפשר לקחת כזו דרך ליסינג, אולי רק אם החברה שלו עובדת עם הליסינג של לובינסקי.

פורסם

אם המנוע יוכיח את עצמו כאמין (ובינתיים אני שומע מקולגות עבר - שכן) והגיר גם כן, נראה לי שבתור משומשות זה להיט (ועל אחת כמה וכמה כחדשה). כחדשה זו בהחלט תמורה טובה לכסף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בסוף 2014 עברה ה-C4 מתיחת פנים (אצלנו מתחילת 2015),

במסגרתה הוחלפה יחידת ה-1.6 ליטר בנזין הבסיסית

ביחידת ה- 3 ציל' 1.2 ליטר טורבו החדשה (130 כ"ס) של הקונצרן,

עם תיבה אוטומטית-פלנטרית 6 הילוכים.

זה שדרוג משמעותי לעומת יחידת ההנעה הותיקה

ששירתה את דגמי ה-C4 עד לשנת 2014.

לצד אלו, בוצעו גם שינויי עיצוב עדינים מבפנים ומבחוץ.

פורסם (נערך)
בשנת 2011 הרכב קיבל את צורתו העדכנית,

שכבר אז היתה שמרנית ומשעממת, נסיגה עיצובית מהדור הקודם.

בנוסף, גם כחדש הוא לא הבריק בשום תחום, אז אל תקשרו לו כתרים שלא ממש מגיעים לו.

עריכה אחרונה על ידי 504L

פורסם

לא הבעתי דיעה על הצורה, אם אתה שואל אותי, אני גם מעדיף את הצורה המעוגלת שהייתה עד שנת 2011.

לא קשרו שום כתרים, הצורה הנוכחית לא מכוערת, אמנם לא מיוחדת ואו בולטת על הכביש כמו הקודמת, ועדיין, אני באמת לא רואה איך היא נופלת מכל מקבילה בשוק, תשקלל את זה למחיר נמוך משמעותית מהמקבילות ותקבל עסקה לא רעה בכלל ביחס לתנאי השוק הישראלי.

פורסם

לא טענתי שהיא נופלת. היא מכונית סבירה מאוד ונוחה למדי, אבל אין לה שום יתרון יוצא דופן ובוודאי שאינה מייצרת חשקים לרכישה.

כשאתה משקלל את זה עם ההפסד הפוטנציאלי שתחטוף כשתמכור אותה לאחר מספר שנים, תראה שמחיר ה"עסקה הלא רעה" הוא לא כזה טוב.

נקודה נוספת למחשבה; מחירי מכוניות טובות/נחשקות יותר 0 ק"מ מליסינג במחיר דומה. קיה סיד או גולף, למשל. לא בטוח כמה יעדיפו את הסיטרואן הפרטית מול המתחרה מהליסינג, כל עוד, בפועל, שתיהן חדשות.

פורסם

תראה, למעשה הנקודה היחידה לרעתה זה עניין הביקוש ביד 2, שבכל הקשור לC4 ממש לא באשמתה, שכן רוב דגמי הC4 גילו אמינות טובה, בעיקר הדור הראשון. אמנם אנשים לא רוכשים אותה מכיוון שמעריכים שיהיה להם קשה למכור - לך תדע אולי זה עוד ישתנה בזכות הגיר החדש והמוצלח, הרי זה מה שהכי כאב לישראלים בצרפתיות, ואם זה באמת ישתנה אז העסקה הזו תהיה סופר כדאית.

תזכור מה היה השוק של הקיה עד 2009, ומה עכשיו.

כל הנקודה היא, שכל העסקאות ליסינג 0 ק"מ למיניהן זהו בדיוק המניפולציה של שוק הרכב בו קובעים מחירון לא קשור למציאות כדי לשרת את חברות הליסינג, וכאן לראשונה חברה באה וחתכה במחיר ברמת המחירון, ולא על ידי כל מיני טריקים לוליאניים כאלה ואחרים. וזו באמת הבשורה.

לסיכום, מתחבר למה שאתה אומר בעניין המחיר "האמיתי", על כן ציינתי שאם בוחנים ברמת המחיר בלבד זוהי העסקה הכי כדאית, אם לוקחים בחשבון את קצב ירידת הערך של המותג כפי שהוא היום, אתה בהחלט צודק שזה עלול להיות פחות משתלם, אך זה יותר קשור לפסיכולוגיה מאשר לרכב עצמו, וזה עלול להשתנות, יש תחושה של התעוררות בקרב הצרפתיות מה שעלול להשפיע בעתיד על שוק היד2 לחיוב.

פורסם

ה C4 במבצע מגיעה עם המנוע טורבו החדש?

ויש מילה לגבי האבזור ? (לדים מקדימה? מערכת ? ) .

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...