Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט ספארק הצינור בקטע בין הפילטר למנוע התייבש ונפער בו סדק . האם אפשר לעטוף אותו ? או להחליף אותו ? כמו כן שמתי לב שהצינורית הקטנה שיוצאת ממנו (נראה לי צינורית הוואקום של היניקה פנימית או חיצונית של האוויר ) פשוט קפלו אותה וקשרו עם דבק איזו שתשאר סתומה (כנראה מוסכניק מהעבר ...שלא יידע אותי ...) האם זה בעייתי הרכב עצמו נוסע סבבה פשוט לא רוצה שיכנס ג'יפה למנוע מהחור בצינור ...

פורסם

תוכל לצלם את הצינור המדובר?

אבל בכל מקרה, צינור יניקה אחרי הפילטר אמור להיות אטום לחלוטין, ללא שום סדקים או קרעים. אם זה לא המצב, תהיה משיכה של אוויר לא מסונן למנוע ושיבוש קריאת מד כמות אוויר אם מקום המשיכה נמצא אחריו.

כל תיקון על ידי ליפוף איזולירבנד וכו' לא מבטיח אטימה 100% ולכן כדאי להחליף את הצינור.

את הצינורית המבוטלת צריך להחזיר למקום.

פורסם

Capture.JPG הוספתי תמונה של הצינור שנפגע לי הקטע שסומן באדום הוא חריץ שנוצר שם

איכן אפשר להשיג צינורית כזו ?

פורסם

לא חושב שתהיה לך בעיה למצוא כזה חלק משומש, מאחד המגרשי הפירוק שאתה יכול להרים אליהם טלפון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בלא מעט רכבים צנרת האויר נוטה להיסדק באיזור זה שהוא בצורת אקורדיון. אני אישית אם לא מוצא צינור אחר שם איזולירבנד שחור וזה מחזיק יופי ואוטם יופי ללא שום בעיה. מקווה שתמצא צינור כזה מתאים במחיר שפוי.

פורסם

איזולירבנד שחור לא יכול בשום מצב לספק אטימה טובה לאורך זמן. עם החום של תא המנוע הדבק שלו נמס והוא נפתח, תהיה חדירת אבק .אולי טוב רק לתיקון זמני עד החלפת הצינור וגם זה בספק.

אגב כדאי לבדוק כמה עולה צינור כזה חדש. מדובר בחלק די קריטי לשמירה על מצב תקין של המנוע.

פורסם
מהנסיון האישי שלי בוקי הוא מחזיק לא רע אבל אין ספק שהעדיפות להביא צינור שלם השאלה כמה יעלה לו...

יעלה מיליון.

למה כל הקומבינות האלה, אפילו ברכב של 5000 שקל לא הייתי עושה דבר כזה, כמה כבר זה יכול לעלות 200-300 לחלק מקורי, 100-150 לחליפי? מחליף לחדש ונוסע בראש שקט.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
יעלה מיליון.

למה כל הקומבינות האלה, אפילו ברכב של 5000 שקל לא הייתי עושה דבר כזה, כמה כבר זה יכול לעלות 200-300 לחלק מקורי, 100-150 לחליפי? מחליף לחדש ונוסע בראש שקט.

אני מדבר על חלופה כל עוד לא יימצא החלק או יעלה יקר מידי לפותח השירשור.....לא כל אחד מוכן לשלם מליון שקל על חלק. הלוואי והחלק יהיה זול ובהחלט אין ספק שעדיפות לחלק תקין על איזולירבנד. שוב, זוהי רק חלופה.

פורסם

תודה לכולם , לאחר ברור החלק חדש עולה 309 ומפירוק 120 אני ילך שבוע הבא שיהיה לי זמן בנתיים בכל אופן אשתמש באיטום באיזולירבנד .

זה לא נראה מורכב להחליף אני צודק ?

פורסם (נערך)

כדי להמשיך ליסוע באופן זמני אתה יכול לעטוף עם שכבה כפולה או 4 של נייר כסף, להדק עם שתי אזיקונים וזה יחזיק טוב עד שתתקן.

איזו בעייתי כי בגלל החום או שישתחרר או שיתקשה ויעשה פריך ומה שיקרה שהמנוע ישאב שבבים של איזו!

נייר כסף עמיד לחום יחסית (תיקח יריעה גדולה מספיק, קפל על 4 או 6 וזה טוב, לא יותר מידי כי אז הוא לא יאטום טוב), אני ממליץ לך מניסיון רב.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...