Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

-כותרת-

מה אתם אומרים על הרעיון, חשבתי לקנות HERTZ HDP5(כחדש) אבל בארץ כמו בארץ הוא יקר...

יש מצב שאני יכול למצוא שילוב של מגבר 5 ערוצים שמוציא אותם הספקים פחות או יותר, פשוט ברמה יותר נמוכה,

ולהוסיף פרוססור(בסגנון audison bit on)?

* אני עוד לא בקיא כל כך בכל התחום הזה של הפרוססורים ויכול להיות שלא הבנתי את הרעיון כל כך נכון, תקנו אותי אם משהו כאן לא נכון.

* כל זה בהנחה שמחיר פרוססור של 6 ערוצים לא עולה על ה1,000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

ככול הידוע לי ה HERTZ HDP5 עולה בארץ באזור 2500 שח

זה לא שווה ערך למגבר 5 ערוצים טוב ופרוססור ראוי ,אבל בקצת יותר

אתה יכול לרכוש שילוב של פרוססור אודיסון BIT TEN ומגבר JBL GTO-5EZ.

פורסם

כן, 2,500 זה הרבה לפי דעתי ואין אלטרנטיבות טובות ששוות בטווח מחירים שאני מחפש(בין 1,500 ל2,000) שמצאתי אז אני מחפש את אותה איכות בפחות מחיר...

זה עדיף לי לקחת פרוססור ומגבר בנפרד מלהשקיע את הכל על מגבר טוב נכון?

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם

אגב ה JBL GTO-5EZ שעולה חצי מההרץ הוא מגבר לא רע בכלל

ההרץ הוא מגבר איכותי ועל איכות משלמים ,אפילו בדקתי מה מחירו באיביי איטליה

ואי אפשר להביא אותו לארץ במחיר זול יותר.

במידה ואתה עובד עם המערכת המקורית של הרכב

הייתי בהחלט שוקל את האופציה שהצעתי ,והייתי אומר דיי בבטחה שאתה תקבל תוצאה

טובה יותר מלהשקיע במגבר הרץ בלבד ,אבל קח בחשבון שההוצאה תהיה סביב 3000 שח.

ומעבר לכך ,זה גם מאוד משנה אילו רכיבים אתה מתכוון להגביר.

פורסם

זה לא מערכת מקורית של האוטו יש פאנל 2 דין Target 2804s מתכנן להחליף אותו אבל יש עוד זמן, רמקולים אחוריים Morel integra 602 cox, מקדימה קומפוננט HAT Clarus c61-2, סאב כנראה יהיה es-250/300.

לא את כל הרכיבים עדיין רכשתי, אני לאט לאט כל חודש קונה משהו חדש ועל הפרק עכשיו לקנות מגבר איכותי.

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם

מה שאתה אומר משנה את כל התמונה.

שכח ממה שהמלצתי לך עליו ,אם אתה לא עובד עם

יחידת ראש מקורית ויש לך יחידה 2DIN של Target 2804s

כל מה שאתה צריך זה להחליף אותה לאחת איכותית יותר ,ויש יחידת ראש 2DIN חדשות שיעלו לך

במחיר של פחות מפרוססור ,ואגב יחידות ראש אם תבחר ביחידת ראש 1DIN אתה אף

יכול לקבל יחידת ראש ברמה גבוהה מאוד בתקציב הנ"ל ,הדבר האחרון שהייתי עושה זה

לשדך פרוססור ליחידת ה Target 2804s שקיימת עכשיו שהיא יחידה ברמה נמוכה.

מעבר לך יהיה נחמד לדעת איזה רכיבים קיימים כעת וטרם רכשתה.

ומה התקציב לשאר רכיבי המערכת.

פורסם

כרגע יש את הרמקולים האחוריים Morel integra 602, עכשיו ממש אני קונה את הClarus(תתייחס לזה כאילו זה קיים), הפאנל כמובן , קיט הרכבה וזהו.

עדיין לא בניתי את המערכת או הרכבתי משהו לאט לאט קונה דברים לפי היכולת שלי.

רוצה לגמור את הכל בסה"כ בעוד 3,500 - מגבר, סאב, תיבה בהתאמה אישית לבגאז ואולי איטום לדלתות.

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם

התקציב שלך דיי נמוך

מדובר בסטים שהייתי משדך להם הגברה בריאה ,לא הייתי חושב על מגבר 5 ערוצים

אלא על מגבר 4 ערוצים + מונובלוק עבור סאב ,וזה דיי בעייתי להכניס ציוד טוב בתקציב הזה.

התקנה בסיסית טובה תעלה לך באזור 1000 שח

איטום דלתות בין 500-1000 שח תלוי בטיב העבודה החומר ובתמחור בעל המקצוע.

תיבה בהתאמה אישית יכולה לעלות 500 שח במינימום ומעל 1000 שח עם התאמה אינטגרלית.

פורסם

התקנה שולם כבר,קיט יש ואיתום זה אופציה מה שנשאר זה מגבר 5 ערוצים, סאב ואולי להחליף HU.

גג איטום נוסיף בשלב מאוחר יותר.

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם

אני מוכן להתפשר על רמקולים ולהביא אפילו רמקולים ביתיים זולים וטובים מאשר להתפשר על שרשרת הסיגנל שזה אומר HU, DSP והגברה

באמת רעיון אחד טוב שהוצע כאן זה לעבור לHU משולב DSP - למשל פיוניר דאבל דין סדרות 8 עד כמה שידוע לי מגיע עם יכולת לבצע TC והגברה אקטיבית - תוודא את זה בבקשה מול חברי הפורום שמתמצאים יותר במפרטים הללו - לא רוצה להטעות אותך אבל אני כמעט בטוח שאני לא טועה.

אם אתה כבר מחליף מגבר - אז תקנה אחד טוב!

הHDP של הרץ הם מגברים מאוד שונים מרוב מגברי הקלאס D שאתה תמצא בשוק - הם לא קונבנציונאליים במובן שהם לא לגמרי אנלוגיים.

מה שהמגברים האלה עושים זה המרה של האות מאנלוגי לספרתי בתוך המגבר ובעזרת הדגימה הזו הם גם עושים אופטימיזציה לסיגנל עצמו וגם מנקים ממנו רעשים - התוצאה שאתה מקבל היא, למרות ההמרה הנוספת בדרך - פשוט מרשימה!

עוד מגבר שאתה צריך לבדוק יהיה גם מבית של ספונסר פורום והיא סדרת הXDI של ARC AUDIO - מגברי סדרת כניסה אבל מגברים נהדרים, חתימה פיסית קטנה מאוד והם עובדים בקלאסים גם כן קצת שונים מהנורמה - מומלץ בחום לבדוק גם את האפשרות של XDI חמישה ערוצים.

אל תתפשר על מגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה שלי היא כזאת - אם אני דואג לציוד איכותי - סאב, רמקולים, מגבר, קיט התקנה, וכמובן התקנה איכותיים ומתכנן בעתיד לשדרג את הHU זה כזה גרוע? זה יגרום נזק למערכת?

אני יוצא מנקודת הנחה שלא. את הHU ואיטום אני ישדרג בסוף שיתאפשר לי.

קודם חשוב לי לסגור פינה אחת זה לא אומר שכאן נגמר התקציב או תוספות למערכת, אני לא יתפשר כאן על כלום.

מעבר לזה סדרה 8 של פיונר לא אומר לי כלום, אפשר דגם של פאנל לדוגמא, וכמה הם עולים בערך?

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם

נזק לא יקרה - זה פשוט לא ישמע טוב כמו שמערכת עם מגבר ראוי תישמע.

יש רמה מסויימת של הגברה שבה הנתונים הקריטיים להשגת אות נקיה מתחילים להיות משמעותיים -

SNR

THD

דאמפינג פקטור

הספק

קרוס אובר איכותי

אלו הם גורמים קריטיים להשגת אות נקיה - רובם המוחץ של מגברי המיינסטרים פשוט לא עומדים בהצהרות האלו ולא מספקים מעבר אות חלק ונקי מספיק.

בחלק מהמגברים אתה תמצא כבר ברמות הכניסה עבודה מופטית של העברת אות אנלוגית ובחלק מהמגברים אתה תמצא פיתוחים טכנולוגיים שיביאו אותך לשם אבל מתחת לרמה מסויימת או שאתה פשוט לא תקבל את אותה התוצאה או שבמידה ותיפול על מגבר באמת זול וטוב - תהיה על בסיס הימור מוחלט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

תשמע סיבכת אותי עכשיו, אני יפרש אשכול אשכול נוסף לפני שאני יבחר מגבר למערכת,

כי אין לי מושג בכל מה שאמרת עכשיו חוץ מ-הספק וקרוס אובר איכותי.

בנוסף איזה פאנל את ממליצים לי?

http://www.pioneer.com.sg/sg/products-list/index.html/?category=Multimedia%20Receivers&catid=2

לא תכננתי שהאשכול הזה יהפוך לאשכול יעוץ לגבי המערכת שלי אבל טוב שיצא ככה מסתבר, כל פעם לומד דברים חדשים!

אחלה פורום שבעולם!

עריכה אחרונה על ידי kalmangar

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם

אני לא אומר שאתה צריך ללכת עכשיו ולמכור כליה בכדי לקנות מגבר - אבל ישנה רמה מסויימת של איכות שמתחתיה יש פערים עצומים באיכות השמע וישנה רמה מסויימת של איכות ממנה עיקר ההשקעה שלך היא בעצם ברכישת מותג וגם אם יש תמורה היא כל כך מינורית שאתה בעצמך לא תהיה בטוח אם היא אכן קיימת או שההבדל הוא פסיכולוגי.

אבל יש גם חדשות טובות בתחום הזה והן בכך שלרבים מן המגברים שאתה לא תרצה להשקיע בהם יש העתקים זולים יותר או במותגים מוכרים או אפילו מגברי מדבקה והמשותף לרובם הינו שהם בעצם זהים עד דומים מאוד.

למשל מגברי PPI או NVX

בייחוד למגבר הזה מבית PPI

http://www.sonicelectronix.com/item_38339_Precision-Power-PPI-P900.5.html

ולמגבר הזה מבית NVX

http://www.sonicelectronix.com/item_40253_NVX-JAD900.5.html

אתה שם לב להספקים של כל ערוץ וערוץ - המגברים האלה הם נגזרות של מגברי HDP למיטב ידיעתי והם העתקים מאוד קרובים להם.

תשים לב גם לפולק אודיו הבא:

http://www.sonicelectronix.com/item_39895_Polk-Audio-PA-D5000.5-PAD5000.5.html

נראה לך מוכר העיצוב של כולם?

ההספקים של כולם?

הגודל של כולם?

על זה שכתוב עליהם שהם דיגיטליים?

בקיצור - אם אתה רוצה את המקור או שאתה פשוט אוהב את המותג, אם אתה רוצה יבואן טוב, אחריות טובה - שהוא גם ספונסר פורום - תקנה את הHDP5

אם אתה רוצה שערוץ המונובלוק יהיה חזק יותר אז באמת תקנה את הHDP

http://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-amplifiers-hdp5/

אבל אם כל מה שחשוב לך זה המחיר ולא מעניינת אותך אחריות- יש לך אופציות זולות יותר שמבוססות על אותו המגבר בדיוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

אחריות? מה היא נותנת לי? לא מעניין אותי אם מדובר במגברים טובים אין לי בעיה להזמין אותם.

השאלה אם זה יתאים לי למערכת או שאני קונה משהו זול מדי?

וSonic שולחים לארץ?

ד"א lanosforce מה זה תודה אחי אתה מלך

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

• תוכן חדש...