Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XV 1600 מול 2000XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל על מיגוני גחון.

וכן אני מתכוון להתנסות בשטח, אחרת זה מיותר לקנות XV, לדעתי.

ואני הבנתי כבר שחשובלהתקין יגונים, השאלה היא איזה ואיפה?

זאת אומרת האם צל הסוכנות או במקום אחר ?

ואיזה?

מפני שאני יודע שיש מגן מנוע.

לפי סוכנות סובארו אחת יש מיגון לדיפרנציאל, לפי אחרת אין.

לפי חברה אחרת, יש אבל מיותר להתקין.

לגבי מיגון לגיר, בנתיים מה שהבנתי שהיבואן כנראה נגד.

לכן מעניין אותי האם התקנתם מיגון, איזה ואיפה ?

מפני שאני לפני הזמנת רכב....ויש אפשרות להזמין מהסוכנות כבר שיתקינו....או שלא.

פורסם

תבדוק עלות התקנה באספיר, גתוס ותשווה את המחיר למחיר אצל היבואן.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אני לא מאמין שבנסיעת מבחן של כמה דקות אצליח להרגיש הבדל מספיק בשביל לדעת.

אולי, אבל זה בטח יותר טוב משאלה כאן בפורום. לא שזה בעיה לשאול כאן, אבל זה צריך לבוא בנוסף לנסיעת מבחן. לא במקום

אני משוכנע שאם תסביר את הבעיה בסוכנות יארגנו לך נסיעה יותר ממושכת.

פורסם

עודד שלום,

בהתנהלות יום יומית ובנסיעה עירונית/ בואכה בין עירונית לא תרגיש במחסור כח ותגובת הדוושה מספיק זריזה ב 1.6.

אך ברגע שתצא לכביש מהיר ותצטרך לטפס למהירויות יותר גבוהות אכן תרגיש בחוסר הכח. בטח בהשוואה למנוע ה 2.0 ליטר. אין להשוות בין מנוע ה 2.0 ל 1.6 מאחר וה 2.0 חזק משמעותית ממנו אבל שוב, לצרכים שלך ( אם אתה לא עושה את העליות של ירושלים או הר מירון בצפון מדי יום) זה מספיק בהחלט. לגבי חלק השטח: גם עם המנוע הצנום ה XV מככבת בשטח ואני אומר מנסיון. הייתי בהמון טיולי שטח (אמיתיים) בדרגות עבירות שונות וה 1.6 מסתדר מצוין.

מיגון גחון: אני אישית עשיתי מיגון מקורי דרך סובארו. המיגון הוא למנוע ולגיר. לא מקטין ממרווח הגחון המקורי ( ז"א נשאר 22 ס"מ מרווח גחון).

פורסם

תודה על התשובה המושקעת.

אני באמת לא עולה על בסיס יומי עליות כמו לירושלים או למירון....מידי פעם בהחלט יש מצב.

יש לך את ה 1600 גיר ידני או אוטומטי ?

התקנת רק את המיגון למנוע ?

אתה יודע לגבי הצורך אם קיים במיגון לדיפרנציאל ?

ושוב תודה לך ולעונים האחרים גם.

• תוכן חדש...