Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס באפריל למילאנו לשבוע, אנחנו נהיה ארבעה אנשים.

אשמח לקבל המלצות לחברות השכרה במיוחד לכאלו עם רכבים מעניינים, אם כבר משכיר רכב צריך שגם יסע כמו שצריך :twisted:

מאמין שהרכב צריך להיות סטיישן/גיפ׳ כי מדובר על ארבע מזוודות.

תודה!

Got To love It

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממליץ לעשות חיפוש באתרים כדוגמת skyscanner, מרכזים לך שם הכל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

~

שים לב שעד ה-15 באפריל צפון איטליה נחשב לאזור מז"א בעייתי המחייב הימצאות שרשראות או צמיגי שלג ברכב. חלק מחברות ההשכרה יוסיפו את זה להצעת המחיר באתר וחלק ינסו להפתיע אותך במקום. בדוק את הנושא מראש, אלא אם כן אתם טסים אחרי ה-15.

לענייננו - באיטליה אני אוהב לשכור מ-Maggiore, יש להם מבחר נאה של מכוניות מתוצרת מקומית והמחירים בד"כ בקצה הנמוך של הסקאלה. קולגה שלי שמרבה לטוס לשם מספר שגם ליורופקאר יש היצע מכובד. בזמנו כשהייתי בהרכב דומה לשלך שכרתי פיאט דובלו, היום אני מניח שיש אופציות מוצלחות יותר כמו ג'יפ רנגייד או פיאט 500L.

פורסם

לפני מספר חודשים שכרתי רכב עבור הבנים שלי בלינאטה (טסו עם AZ, קישור ברומא). ההצעה הטובה ביותר, שאותה לקחתי, היתה של אופרן עם שכירת הרכב ביורופקאר. הרכב הוגדר כפיאט בראבו או ש"ע, אאל"ט התקבל גולף. לא היו שום בעיות בשכירות ובהחזרה אף כי היה מדובר בחברה בני 24 ו-23.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצה של sperial. בספטמבר האחרון שכרתי רכב דרך אופרן וביקשתי לקבל את יורופקאר כספק במקום maggiore שהציעו לי בהתחלה.

סגרתי על פיאט בראבו (קבוצת רכבים) אך כשהגעתי לשם שודרגתי בלי להוציא מילה לאלפא גולייטה 2.0 טורבו דיזל (ידנית) מאובזרת למשעי :twisted: .

סך הכל החוויה מאוד חיובית דרך יורופקאר איטליה (הסניף בשדה תעופה של מילאנו).

פורסם

למה מזמינים מיורופקאר דרך אופרן ולא ישירות מיורופקאר? בדקתי וזה זול יותר בכמה עשרות יורו.

הזמנתי מיורופקאר איטליה גם, לינואר. כשאחזור, אעדכן!

פורסם

1. כיון שזו היתה ההצעה הטובה ביותר.

2. כיון שהזמנה דרך סוכן ישראלי מעבירה את הטיפול בבעיות לחוק ולבית המשפט הישראלי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
... בזמנו כשהייתי בהרכב דומה לשלך שכרתי פיאט דובלו, היום אני מניח שיש אופציות מוצלחות יותר כמו ג'יפ רנגייד או פיאט 500L.

פיאט 500L היא לא אופציה טובה יותר בהשוואה לכמעט כל רכב. לפרטים חפש שרשור שפתחתי לפני כמה שנים אחרי שקיבלתי את הרכב הזה בגרמניה.

פורסם (נערך)

יש המון ביקורות שליליות על MAGGIORE , כדאי להזהר. ה-500L זה רכב מרווח מספיק ל4-5 אנשים +ציוד. ממליץ לבדוק את SIXT , מחירים נוחים, מבחר רכבים גדול,שירות טוב.

טיפ חשוב - במילאנו (שדה"ת מלפנזה) רוב החברות אינן עובדות 24 שעות ביממה,ולכן חובה לבדוק האם שעות הנחיתה וההמראה הינן בשעות העבודה של חברת ההשכרה שבחרתם.

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
יש המון ביקורות שליליות על MAGGIORE , כדאי להזהר. ה-500L זה רכב מרווח מספיק ל4-5 אנשים +ציוד. ממליץ לבדוק את SIXT , מחירים נוחים, מבחר רכבים גדול,שירות טוב.

טיפ חשוב - במילאנו (שדה"ת מלפנזה) רוב החברות אינן עובדות 24 שעות ביממה,ולכן חובה לבדוק האם שעות הנחיתה וההמראה הינן בשעות העבודה של חברת ההשכרה שבחרתם.

אני חולק עליך. תא המטען של ה-500L קטן, מספיק בקושי לשתי מזוודות. לא הייתי לוקח אותו ליותר מ-2 מבוגרים וילד. מעבר לכך רכב נחמד, נהגתי עליו 1100 ק"מ (גרסת דיזל 85 כ"ס, ידנית) בפרובאנס כולל קטעים הרריים קשים (תלולים, צרים ומפותלים) ונהניתי, אבל היינו זוג, לא משפחה שלמה. ל-4 מבוגרים לא פחות מסטיישן גדול (אוקטביה, מונדיאו או משהו דומה), או ואן מתאים (לפני 5 שנים ה-5008 הפתיעה אותי מבחינת נפח המטען שנשאה). אם אתה ממש מתקמצן אז לפחות גולף סטיישן או פוקוס סטיישן, אל זה יהיה גבולי, במיוחד אם יש ציוד חורף נפוח..

גם קבלת הרכב התעקש על מקבילה מספקת ומעלה. לפני כשנה הזמנתי גולף סטיישן (ל-3 מבוגרים), ניסו לתת לי אופל מוקה - רכב מרשים מאד, די מקביל ל-500L - בקושי נכנסה מזוודה אחת. פניה למשרד ושודרגתי לאוקטביה סטיישן שכמובן מספיקה לחמישיה על ציודה המלא.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני שנה שעברה טסתי לאיטליה, השכרתי דרך אופרן בחברת

MAGGIORE הזמנתי פונטו ידני ועשיתי ביטוח ביטול השתתפות עצמית כשהגעתי לקחת את הרכב אמרו שלא היה ושדרגו אותי לאוודי A4 אוטומט ללא שום תוספות.

בנוסף המחיר שלהם הכי נמוך ממה שאני בדקתי.

פורסם
1. כיון שזו היתה ההצעה הטובה ביותר.

2. כיון שהזמנה דרך סוכן ישראלי מעבירה את הטיפול בבעיות לחוק ולבית המשפט הישראלי.

נסה לחייג 505050*

פורסם
למה מזמינים מיורופקאר דרך אופרן ולא ישירות מיורופקאר? בדקתי וזה זול יותר בכמה עשרות יורו.

הזמנתי מיורופקאר איטליה גם, לינואר. כשאחזור, אעדכן!

שים לב שההצעה של אופרן כוללת ביטוח מלא כולל ביטול השתתפות עצמית. הסעיף הזה מייקר בלא מעט את המחיר.

תודא שההצעה שקיבלת ביורופ קאר אכן כוללת את זה.

• תוכן חדש...