Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

~

אכן מקרה לא נעים, שהוחמר עוד יותר ע"י מגבלת האוטומט שלכם. מזל שלפחות הייתם במקום עם מבחר כלי רכב ולא נסעתם לאיזה סניף עירוני קטן עם שלוש מכוניות בחניה.

מעבר גבולות עם מכוניות יוקרה זו צרה צרורה, בגלל שאוהבים לגנוב אותם כשרואים לוחית זרה. כדי להכניס דברים לפרופורציה - בזמנו נעצרתי בגבול האנגלי כאשר ניסיתי לעלות עם רכב דומה למעבורת ולהמשיך משם לצרפת ולבלגיה. לאחר בירור ארוך זה כמעט ונגמר בכלא, אבל בסופו של דבר הפקידים התרצו ושחררו אותי לדרכי. נאלצתי לבטל את התכניות בצד השני של התעלה ובמקום זה ביליתי יומיים בלונדון עד הטיסה הביתה.

זו אחת מני סיבות רבות שבגינן אני תמיד ממליץ להימנע ממתווכים - סוכני נסיעות, זכיינים מקומיים וכו'. אם אתה דובר אנגלית ומסוגל לתקשר ישירות עם המקור, זה בד"כ עדיף ואף זול יותר. ואם תשכיל לקרוא את האותיות הקטנות שלהם אז הסיכון בכלל יורד למינימום.

פורסם
אה כן, הרכב שנלקח בסוף, לאחר ביטול עיסקה במקום ומעבר לדלפק אחר (מתוך 10 חברות שונות רק אחת הצליחה למצוא לנו משהו)

למה לחפש בפורום אם החברה עצמה אמרה שאין שום בעיה?

הבעיה היא שהיית צריך לקרוא את חוזה ההשכרה כאשר השלמת את ההזמנה (בעצם - לפני כן, אבל לא בטוח שיכולת לקבל אותו). אם בחוזה שלך מול יורופקאר ישראל כתוב שאין הגבלה במעבר גבולות הרי שיתכן שיש לך עילה לתבוע אותם, ואם לאו הרי שהטעות שלך.

מקווה שלפחות נהניתם מהרכב ששכרתים. בפעם הבאה שיפתח בפורום שרשור בנוסח "אני רוצה לשכור רכב פאר לחתונה" (ובעונה זה קורה פעמיים בשבוע) יהיה לך מה לענות. וכמובן להתעמת אתי.

מזל טוב!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דריש,חשבת אולי שזה קרה בגלל שלא היה סוכן נסיעות או מתווך בדרך?אתה,אולי,יכול להסתדר לבד.מסתבר שלא כולם יכולים.

סלע

פורסם

~

בלי להיכנס כרגע לדיון הקבוע שלנו על לגיטימיות המקצוע, שים לב שבמקרה הנ"ל כן היה מתווך - הזכיין המקומי. הלקוח ביצע את ההזמנה בהסתמך על דברי הזכיין (חבל שלא הקליט את השיחה), ואז גילה בדיעבד שהנ"ל התרשל בהעברת המידע.

במילים אחרות, הוא פנה למשרד של יורופקאר וגילה בדיעבד שהנציג של יורופקאר לא מכיר את המדיניות של יורופקאר. בכל מדינה מתוקנת זה אפילו לא היה מגיע לבית משפט - הסוכנות הייתה לוקחת אחריות ומפצה את הלקוח, לכל הפחות בסכום ההזמנה המקורית.

סה"כ עדות נוספת למקצוענותן של סוכנויות השכרת הרכב בישראל. ראינו מספיק כאלה בעבר.

פורסם

השיחה כן הייתה מוקלטת. וכן עברתי על תנאי ההשכרה שנשלחו לי באימייל. חוץ מזה, אני לא חושב שאני צריך לעבור על כל סעיפי התקנון המלא של החברה, אחרי שנאמר לי במפורש כי המעבר לסלובניה על מרצדס( אם תהיה זמינה) מותר רק בהודעה מראש, כפי שעשיתי.

• תוכן חדש...