Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום קשר להבשלה ולאמינות.

מנועים מוגדשים מיוצרים מעל 30 שנה, ורובם המכריע הפגין אמינות מופתית.

הסיבה העיקרית הוא תקנות זיהום האוויר; על מנת להגיע לביצועים טובים ונתוני פליטת מזהמים נמוכים ככל האפשר, חייבים להשתמש במנועים קטני נפח, ומנועים קטני נפח לא יכולים להגיע להספקים גבוהים ללא הגדשה.

היצרנים היפניים לא רואים את השוק האירופאי כחשוב ביותר מבחינתם, ולכן הם לא מזדרזים להציע מנועי מוגדשים.

אגב, מיצובישי הציעה כבר לפני 30 שנה גירסאות מוגדשות לכל דגמיה.

בודאי שיש קשר. המזרחים, באופן קבוע, נותנים לאירופאים להתבשל ולהכשל עם טכנולוגיות חדשות. הם יעברו לטורבו כי פשוט לא תהיה להם ברירה בגחל תקנות זהום האויר המחמירות ומתפללים בשקט שזה יהיה אחרי שהטכנולוגיה תהפוך לאמינה על גבם של האירופאים. לגבי אמינות מנועי טורבו עתיקים תבדוק קרוב ללבך, כמה וולוו 240 שרדו בדגמי הטורבו לעומת האטמוספריים ותראה.
פורסם

כמו שחן אמר. היפנים לא צריכים "להתבשל" על הניסיון של האירופאים.

כבר בשנות השמונים היו להם רכבים מוגדשים, כגון דייהטסו שרייד וסובארו XT. אחד מיצרני המגדשים הגדולים בעולם (IHI) הוא יפני.

פורסם

באמת שקשה לי לנהוג ברכב אטמוספרי (מאזדה 6 2.0) אחרי שאני רגיל למכונית עם טורבו והמון מומנט. כל השתלבות דורשת תכנון מראש והמון ספייס, כל האצה זה קיקדאון, הכל קורה לאט ואני הרבה פעמים פשוט מרגיש חסר אונים. אני מאמין שהיפנים - לפחות טויוטה והונדה - יעבור לאטמוספרי היברידי לפני שהם יכניסו טורבו למכוניות העממיות. אני סיימתי לחלוטין עם מכוניות אטמוספריות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בודאי שיש קשר. המזרחים, באופן קבוע, נותנים לאירופאים להתבשל ולהכשל עם טכנולוגיות חדשות. הם יעברו לטורבו כי פשוט לא תהיה להם ברירה בגחל תקנות זהום האויר המחמירות ומתפללים בשקט שזה יהיה אחרי שהטכנולוגיה תהפוך לאמינה על גבם של האירופאים. לגבי אמינות מנועי טורבו עתיקים תבדוק קרוב ללבך, כמה וולוו 240 שרדו בדגמי הטורבו לעומת האטמוספריים ותראה.

העיניין שהטכנולוגיה אינה חדשה כלל, וגם לא זרה ליצרנים היפניים.

פשוט, היפניות המוגדשות היו תמיד הגרסאות הספורטיביות.

דווקא וולבו היא דוגמא גרועה, אם אתה רוצה להוכיח אי אמינות; מנועי ה 940 המוגדשים שרדו מעולה, כמו גם מנועי ה 850 וה S70.

ואם במורכבות עסקינן, מערכת הסקאייאקטיב של מאזדה מורכבת עשרות מונים ממגדש טורבו פשוט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...