Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הייתי שוטף עם מטאטא הבנתי שזה לא מומלץ. איזה כלים וחומרים צריך כדי לשטוף? הבנתי שמשתמשים בכפפות מיוחדות.

פורסם

כפפת מיקרופייבר או ספוג מיקרופייבר.

בשילוב עם שמפו איכותי (לא להשתמש בסבון כלים או סבון ידיים, כמו שאתה לא משתמש בשמפו לרכב בשביל לחפוף את השיער), עבודה בשיטת שני דליים, עדיף עם צינור מים או גרניק, מגבת מיקרופייבר איכותית לניגוב הרכב (של הקוריאני, UBERX, ממוטה וכו').

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בבאר שבע אין לנו משהו מי יודע מה, המקסימום שתמצא זה קצת דברים באוטו דיפו.

עדיף לעשות הזמנה מאוטוסטור מחולון, המשלוח עולה 35₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כפפה הייתי לוקח את של קארפלן וזה חיסכון קטן של 10 שח.

מברשת לא כלכך חיונית למתחילים ואפשר לקנות משהו סיני זול יותר, אבל זו החלטה שלך.

מנקה חישוקים אפשרי אבל אם המצב לא חמור מאוד, הסיטרוס יוכל לנקות אותם בקלות.

מגבת אחת לא תספיק לדעתי, כדאי לך לשקול להזמין מEBAY כי המחירים בארץ יקרים בתחום המגבות.

פורסם

מגבת כזאת לא תצליח לספוג מים מהרכב.

כדאי לקנות מגבת אחת לפנים (מהפשוטות של ה15₪) ומגבת אחת טובה לחיצוני (אובר, ממוטה, מגבות של הקוריאני וכו').

פורסם

בקשר למגבות אני צריך לניגוב ויבוש האם אלה מתאימים?

1.http://www.ebay.com/itm/TWIN-PACK-Car-Drying-Towel-Cloth-Microfibre-Extra-Large-60-x-90cm-Trade-Quality-/261732311420?hash=item3cf076217c:g:WSIAAMXQDK1RtuXh&rmvSB=true

2.http://www.ebay.com/itm/2pcs-Microfiber-waffle-weave-big-drying-towel-Atop-Korea-/321138742070?pt=LH_DefaultDomain_0&vxp=mtr&hash=item4ac55c5336&rmvSB=true&rmvSB=true

3. http://www.ebay.com/itm/3pcs-Microfiber-Terry-Buffing-Detailing-Polishing-Towel-Cloth-atop-Korea-/390086251532?vxp=mtr&hash=item5ad2f3d40c&rmvSB=true.

האם יש משהו מקביל באתר: http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%92-%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA.html

שאני אוכל פשוט לקנות הכל מהארץ.

פורסם

מספר 3 שהבאת, מעולות לניגוב (באפינג) של חומרים אחרי יישום.

מגבת לייבוש כדאי או UBER או WOOLY שהיא יקרה יותר ב70 שח בערך, וחבל.

אני אישית חושב שמגבות זה משהו שמשתלם להזמין רק מחול, ואם כבר אז אמאזון, יש שם מגבות מעולות של כימיקל גייס, הWOOLY עולה שם באזור ה80 שקל, כמובן שהמשלוח מייקר הכל אבל אם מוסיפים דברים בחכמה, אפשר להשיג דילים מעולים.

לדעתי תיסגר עם עצמך מה אתה רוצה להזמין מהארץ באופן סופי, ומה שיחסר אעזור לך להרכיב מאמזון או מכל אתר אחר בחול.

פורסם (נערך)

במגבת מיקרופייבר אני משתמש לניגוב אחרי פוליש או ווקס. יש לי 3 מגבות נחמדות כאלה, שקיבלתי במארזים של מגווירס יחד עם ווקס.

מגבת לייבוש אני משתמש ב-2 ג'ילדות שקניתי, והם מייבשים מצויין. יש הערות למישהו נגד זה?

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...