Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות רכב חדש והתקציב הוא באזור ה85,000.

ראיתי מספר רכבים אבל הרכבים שהכי עניינו אותי הם קיה פיקנטו 1250 ידנית "ספורט", וסיאט איביזה style 1000 אוטומטית.

ביצעתי נסיעת מבחן בשני הרכבים והאיביזה הרגישה יותר איכותית וחזקה מהקיה, אבל הדבר שהכי חשוב לי מהרכב זה נושא האמינות, ותיבת הDSG באיביזה קצת מפחידה אותי (אולי אני חושש ללא סיבה?) בנוסף שלרכב יש רק שנתיים אחריות.

בפיקנטו אני מקבל 7 שנות אחריות על רכב עם מנוע אטמוספרי וגיר ידני ככה שכמות הבעיות שצפויות לי כנראה יהיו אפסיות (תקנו אותי אם אני טועה).

ברור לי שהביצועים של האיביזה הרבה יותר טובים, השאלה היא איך האמינות של הרכב בהשוואה לפיקנטו ובסך הכל מה לדעתכם תהיה החבילה המשתלמת ביותר לרכב שהנסיעות בו יהיו מגוונות גם בעיר, גם בפקקים וגם בכבישים מהירים?

תודה רבה :-)

פורסם (נערך)

התקלות ב1.2 דיי פחתו, המנוע ליטר דיי חדש ועדיין מוקדם מדיי לקבוע לגבי אמינותו.

למה שלא תיקח את הסיאט איביזה עם גיר ידני וזהו? יותר גדולה מהפיקנטו .

ב89 אלף הפולו הידנית נכנסת בתקציב והיא עם 3 שנות אחריות ופנים יותר איכותי מהאיביזה.

השנות אחריות בפיקנטו הן 3 מלאות ועוד 4 רק על גיר ומנוע.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

תודה על התשובה המהירה, לצערי אין בארץ את הדגם הידני של האיביזה עם המנוע החדש (לפי מה שנאמר לי בסוכנות).

הדגם הידני היחידי הוא 1200 עם 90 כוח סוס בלבד.

לגבי הפולו אני אבדוק כי 89000 זה מעל התקציב

פורסם

גם ה1.2 של האיביזה יהיה חזק מהפיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסתבר שהם הביאו רק 10 רכבים כאלה ומכרו כבר את כולם, ולפי מה שהם אומרים אין צפי שהם יביאו את הדגם הידני (110 כוח סוס) שוב.

פורסם

ולא רק כוח,תא מטען הרבה יותר גדול,מושבים טובים יותר,איכות חומרים טובה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תראה לדעתי אתה נוטה יותר לקיה פיקנטו לפי הכתיבה שלך , אתה מעלה הרבה נקודות חוזק אל מול האיביזה כמו 7 שנות אחריות על 2 של איביזה וכמו המנוע האטמוספרי שלא ישעבד אותך למוסך , לפי דעתי הפיקנטו יעילה יותר מהאיביזה גם בהוצאות הרכב וגם באחזקה . שא ברכה!

פורסם

אין פה מקום להשוואה בכלל. האיביזה עדיפה בכל פרמטר.בכלל, שתי המכוניות מסגמנט שונה. טוב שלא השוותם קיה וב מ וו

פורסם

מחיר הביטוח כניראה יהיה יקר יותר מצד שני אתה מקבל ברמה גבוהה יותר.

פורסם

חתיכת התלבטות :) קודם כל התקציב שלך די גבוה בשביל לשקול מכוניות יותר רציניות מרכבי מיני, האם זאת אופציה או שאתה שולל על הסף כל דבר אחר?

בנוגע לשתי המכוניות המדוברות.. אני באופן אישי נוטה קצת יותר לכיוון הפיקנטו כי אני חושב שמדובר במכונית שנותנת המון ערך (7 שנות אחריות, המנוע וגם העובדה שכנראה יהיה מאד קל למכור אותה בהמשך הדרך) אבל אני ממליץ לך לקחת אותן שוב לנסיעת מבחן ולהחליט על סמך זה (אפילו שכבר עשית, עושה רושם שאתה לא כל כך סגור על עצמך ולדעתי זה רק יעזור).

• תוכן חדש...