Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה אני שומע רעשים, תקתוקים וחריקות, מכיוון הגלגלים הקדמיים. במוסך אמרו שכנראה זה בולמים.

בצד ימין ראיתי גם שיש נזילה קטנה על הבולם.

עד כמה זה מסוכן לנסיעה כך?

המוסכניק אומר שבטסט זה לא עובר, הטסט שלי עוד חצי שנה, יש טעם למשוך זמן?

כמה אמור לעלות החלפה של דבר כזה? יונדאי סונטה 2.0 שנת 2000.

תודה לעונים

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

אם אמנם יש כשל בבולמים אז זו בעיה בטיחותית ממעלה ראשונה ויש לטפל בה ויפה שעה אחת קודם.

עם זאת, יש לבדוק שלא מדובר על רעש רגיל שחודר יותר לתא הנוסעים עקב תותבי גומי סדוקים במתלה.

כמה קילומטרים הבולמים עברו?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אין לי מושג כמה קילומטרים, לא פחות מ-50,000.

אחליף בהקדם.

מה גודל המחיר?

אגב, להחכימני: מה התפקיד של הבולמים?

תודה

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

פורסם

אני מבית שמש.

לא הבנתי: אם זה התפקיד שלהם, אז מה התפקיד של הקפיצים?

פורסם

תפקיד הקפיצים לרכך את התנודתיות....כל מישקל הרכב לא יכול ליפול נטו על הבולמים.

אבי חלקי חילוף יושב ברחובות אם זה טוב לך ומיום ליום אני מיתרשם מהמחירים הזולים שלו...אני מניח שיהיה כדאי לך לנסוע עד אליו.

פורסם

יתכן שהגומיות שמותקנות בבולם קרועות ואז הבולם פוגע במרכב ונוצרים רעשים.

דרך פשוטה לבדוק את תפקוד הבולמים - השענות כבדה על המכונית; אם נוצרים יותר מ 2-3 נדנודי מרכב, אזי הבולמים גמורים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אוקיי תודה

שבת שלום

פורסם
תפקיד הקפיצים לרכך את התנודתיות....כל מישקל הרכב לא יכול ליפול נטו על הבולמים.

אבי חלקי חילוף יושב ברחובות אם זה טוב לך ומיום ליום אני מיתרשם מהמחירים הזולים שלו...אני מניח שיהיה כדאי לך לנסוע עד אליו.

תפקיד הקפיצים לבודד את תא הנוסעים מהמהמורות שעל הדרך.

תפקיד הבולם לרסן את תנודות הקפיץ, בולם לא תקין לא ירסן היטב את התנודות וכפועל יוצא מכך הגלגל לא יוצמד אל הכביש בצורה מיטבית.

פורסם
תפקיד הקפיצים לבודד את תא הנוסעים מהמהמורות שעל הדרך.

תפקיד הבולם לרסן את תנודות הקפיץ, בולם לא תקין לא ירסן היטב את התנודות וכפועל יוצא מכך הגלגל לא יוצמד אל הכביש בצורה מיטבית.

יפה אמרת...אותה גברת בשינוי אדרת...

• תוכן חדש...