Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקאדג'ר נכנס לשוק שנחשב לוהט מבחינת מכירות והוא למעשה גרסה של רנו לניסאן קשקאי.

הכל תלוי בתמחור, אם יתמחרו את הדיזל במחיר זהה/יקר מהקשקאי דיזל (לקשקאי יש מנוע 1600 עם 130 כ"ס) - כנראה שהדגם ימשיך לקשט את האולם, אבל אם יתמחרו אותו כמו גרסת הבנזין של הקשקאי - נראה שיהיה להם רכב שעשוי להיות משתלם.

נראה גם שעלו עוד 3 יחידות של ניסאן אקס-טרייל (בנוסף ל-3 שכבר יובאו מוקדם יותר, מעניין מתי יתחיל השיווק הסדיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מי יודע מה הן גרסאות סיטרואן האלו: C3 Picasso 100HP ו-C4 Picasso 120HP שתיהן בעם מנוע דיזל.

מה-C3 נמכרה יחידה אחת ומה-C4 שתי יחידות.

האם אלו גרסאות BlueHDI חדשות של ה-1.6 דיזל שנמכרו עד כה?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
כמה רכבים יורדים מהכביש באתה תקופה?

אין נתונים מדוייקים מאחר וחלק מהמכוניות שיורדות מהכביש אינן מושבתות במשרד הרישוי, ולמעשה לא יורדות ממצבת כלי הרכב בארץ.

בכל מקרה, אני מניח שהרבה פחות ממה שעולות לכביש חדשות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יונדאי סונטה היברידית 160 יחידות בתקופה של בערך חודשיים, נשמע תחילה טובה לדעתכם? בכל השנה נמכרו 470 טויוטה קאמרי.

פורסם

מעניין ג'ולייטה תלתן מכרה כמות דומה לגולף GTI.

בכלל, גודל שוק הספורטיביות, במיוחד האוטומאטיות בגיזרה ה 200-230 בהחלט מעניין.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מוזר שהביאו את ה Kadjar ורובנו לא ידענו אפילו שהוא קיים.

רק אתמול נודע לי על הקיום שלו, כשבדקתי מתי יוצאת המגאן הבאה.

[ATTACH=CONFIG]445353[/ATTACH]

הקאג'ר שהגיע הגיע למישהי בקרסו אם כי יודעי דבר עדכנו שאמור להיות יבוא ויהיה פרסום מתאים.

לגבי המגאן, הבנתי שאיזור פברואר-מרץ.

7 קליאו RS. ביזיון!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שיווק הקאדג'אר בארץ יחל החודש או בחודש הבא. דיזל 1.5 עם התיבה כפולת המצמדים, אין לי מושג לגביי גימור- איבזור.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...