Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 4C ספיידר בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ללא ספק, הרבה מאוד כסף, אבל בהשוואה למתחרות, כפי שהן מתומחרות בישראל (וזה מה שבסופו של יום קובע אצלנו), איזה רכב יתן לך את אותם ביצועים עם גג נפתח?

מצד אחד אתה צודק.

מצד שני אז למה רק 720k? הרי אין לך פלטפורמה דומה עם ביצועים מקבילים גם במליון שקל.

הייתי בוחר על פניה בוקסטר ובכלל הייתי בוחר קאיימן GTS פני שתיהן.

אבל בגלל שאני בכלל לא מת על פורשה הייתי בכלל בוחר יגואר F type.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם נניח שבכל המתחרות, יכולת המיקוח היא שווה ונשווה מחירי מחירון :

האלפא עולה 720.

היגואר עולה 795.

הבוקסטרGTS (שמציעה ביצועים הכי קרובים) עולה 739K ש"ח.

עדיין, הכי זולה.

אז אם אתה מעדיף רכב אחר מאלף ואחת סיבות אוביקטיביות וסוביקטיביות, אז סבבה, אבל בהשוואה קרה בסגמנט, היא עדיין מתומחרת סביר.

בא נגיד את זה אחרת, בניגוד לתמחורי עבר של סמל"ת, הרכב לא מתוחמר בצורה הזויה לסגמנט (כמו בא נגיד פנדה).

הבעיה העיקרית אולי תהיה מכיוון הבוקסטר ה"פשוטה" שאולי מציעה ביצועים נחותים אבל בהתחשב בפער מחיר של 180 אלף ש"ח (540 אלף ש"ח) יכולה לקרוץ כחלופה ללא מעט אנשים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בהתחשב בפער מחיר של 180 אלף ש"ח (540 אלף ש"ח) יכולה לקרוץ כחלופה ללא מעט אנשים.

יש פה תרגיל שיווק מדהים של היבואן,פתאום הקופה נראית מתומחרת "סביר" ובעצם הופך אותה לקניה "משתלמת"

רכב מדהים ויפה לא שווה את הפער בכסף .

בכל יום נתון ל"דיילי " הייתי לוקח את "הקייאמן" ,ולא רק בגלל הגיר הרגיל {כן כן שמעתי שהגיר של האלפא מדהים ,אני מעדיף לערבב } כרכב לסופ"ש הייתי לוקח את האלפא .

לטעמי האלפא תשמור על מחיר לא פחות מהקאיימן לאורך זמן ,"עיין ערך" פיאט קופה 5 צילינדר במילון .

פורסם
יש פה תרגיל שיווק מדהים של היבואן,פתאום הקופה נראית מתומחרת "סביר" ובעצם הופך אותה לקניה "משתלמת"

בדיוק מה שאני חושב. בשיווק הם טובים סמל"ת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תרגילים שיווקיים, לא תרגילים, מחיר מופרז או סתם יקר - המכונית יפיפיה, משקל נוצה, כנראה מספקת חווית נהיגה ייחודית. תכשיט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...