Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 4C ספיידר בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/item/2911290

אז השיווק בארץ החל.. והמחיר?? 720k!! ״רק 120K" יותר מגרסת הקופה, תמחור מטורף למרות שברור לכולם

שבמחיר כזה הנחות של מעל 100K לא יהיו קשות מידי אבל עדיין בסכום כזה זה לא הבחירה הראשונה שלי (גם לא השנייה האמת).

שימו לב שהגג הוא ידני!! אפילו לא חשמלי

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעוד 3 שנים אפשר לקנות אותה ביד 2 מאה אלף.

אם אתה מתחייב להשלים לי את ההפרש בין 100K ש"ח לבין המחיר של משומשת בעוד 3 שנים, אני מתחייב לשים 100K בצד לטובת אחת, למרות שאני מעדיף את הסגורה :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בצהוב היא נראית נדיר! וואו

אם רק האינטריור היה איכותי ולא ברמה שהייתה מביישת את מאזדה הייתי שוקל להכניס אותה לרשימת החלומות

פורסם

עזוב בחייך, גג ידני? זה מה שמפריע לך?קבל את זה: אין שליטה מההגה על הרדיו. אין הגה כח, אין בקרת אקלים, בכלל הרדיו נראה כמו רודסטאר משנות ה80.

אין אפילו שטיחים, רואים את כל שילדת סיבי הפחמן חשופה, אפילו את זה לא טרחו לכסות. גם בידוד הרעשים זוועה, שומעים את המנוע מאחורי הראש כל כך חזק שאי אפשר לדבר עם מי שלידך. גם הבלמים מעיקים. איך שנוגעים בהם הפרצוף נדבק להגה והצופר מצפצף כי האף נכנס בו ואז מגלים שגם הצופר כמו של אפניים.

עזוב, צודק, תוריד מרשימת החלומות.

פורסם

בסכום כזה מן הסתם שדברים כאלו מאוד חשובים לי, תאמת גם בסכומים הרבה יותר נמוכים..

בכל מקרה Porsche Boxster GTS אישית מתאימה לי יותר.

Porsche_Boxster_GTS.jpg

פורסם

ועכשיו ברגע של רצינות.

האוטו הזה בא עם פילוסופיה של הפחתת משקל בכל מחיר וזה בא לביטוי, בין השאר, על ידי אבזור מינימליסטי, בידוד רעשים בלתי קיים וכמה שפחות מכללים כבדים (לכן בין השאר אין הגה כח).

זה לא חייב כמובן להתאים לכל אחד.

בכל מקרה הרכב הזה ממש לא מתאים להתנהלות יום יומית, הוא באמת לא ידידותי למשתמש. הוא רועש מאוד, קשה מאוד לצאת ולהכנס ממנו בגלל הספים הרחבים, צריך חניה ברוחב משאית כי הדלת צריכה להפתח לגמרי כדי שתוכל להשתחל פנימה ועוד ועוד.

זה רכב סופ"שים לנהיגה נטו למי שיכול להרשות את זה לעצמו.

פורסם
עזוב בחייך, גג ידני? זה מה שמפריע לך?קבל את זה: אין שליטה מההגה על הרדיו. אין הגה כח, אין בקרת אקלים, בכלל הרדיו נראה כמו רודסטאר משנות ה80.

אין אפילו שטיחים, רואים את כל שילדת סיבי הפחמן חשופה, אפילו את זה לא טרחו לכסות. גם בידוד הרעשים זוועה, שומעים את המנוע מאחורי הראש כל כך חזק שאי אפשר לדבר עם מי שלידך. גם הבלמים מעיקים. איך שנוגעים בהם הפרצוף נדבק להגה והצופר מצפצף כי האף נכנס בו ואז מגלים שגם הצופר כמו של אפניים.

עזוב, צודק, תוריד מרשימת החלומות.

כל היתרונות ברכב אחד!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

במידה והיה לי מספיק כסף לקנות את הרכב הנ״ל רק לסופ״שים כבר הייתי מעדיף פרארי וזהו (אפילו בפרארי יותר נעים לשהות ביומיום).

*אני יודע פרארי עולה פי 3 אבל בנאדם שקונה רכב ב 700k רק לסופ״שים כנראה יכול להרשות לעצמו משהו יותר יקר

פורסם

אני חייב להגיד שסקרנת אותי ולמרות שישבתי ברכב כמובן שלא נהגתי עליו.. ובהזדמנות הראשונה שתיהיה לי אני יתרשם מהרכב.

• תוכן חדש...