Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 4C ספיידר בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ספרטני, הוא נועד להיות TROPHY ולא רכב נהיגה יומיומי.

אישית אני לא אוהב את תצורת הטרגה שרכבים חוזרים אליה לאחרונה, כנראה שקל יותר להנדס גג שמש גדול מאשר גרסת Convertible מלאה אמיתית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יצא לי לראות את הספיידר במציאות עדיין, אבל הגרסה הסגורה נראת ומשדרת משהו שונה לחלוטין מבוקסטר, גם אם מבחינת חווית נהיגה זה לא בהכרח מורגש.

אני גם הייתי מעדיף את הסגורה בכל מקרה, אבל לו הייתי רוטשליד, ובהעדר ייצוג כלשהו ללוטוס בישראל, כנראה שזה עדיין היה הרכב הראשון שהייתי קונה לעצמי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
עוד קצת וקונים פורשה...

הבוקסטר מתחיל מ540 אלף. מחירה מסתיים ב740 אלף לגרסה GTS אוטומטית עם יותר מ300 סוסים.

מה באמת היתרון של ה4C על פני הבוקסטר? כמובן מעבר לעיצוב, שאני חייב להסכים עם ספורטיבו, שנראה הרבה יותר טוב בגרסה הפתוחה מאשר הסגורה.

פורסם

יתרונות?

אין הגה כוח.

מכוניות כאלו קונים לא לפי רשימה משוקללת. קונים אחרי שנוהגים את זו שעושה לך את זה יותר, וזו לא תמיד זו שתקיף את המסלול יותר מהר.

ועדיין...

אחרי שעות לא מבוטלות מאחורי הגה של קאיימן, ומתוך הכרה שלא הייתי משנה כלום ברכב הזה (טוב, ברקסים יותר חזקים זה תמיד נכון...), זו אכן תחרות קשה.

נ.ב. לקאיימן עוד היה הגה הידראולי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פוטנציאל האספנות של ה-4C יותר גדול מזה של הבוקסטר. ה-4C תיוצר מספר שנים ותעלם מהשוק בעוד הבוקסטר זמינה ותשאר כזאת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כמעט 200K ירוקים, באמת יקר, מאוד יקר. התפיסה היא בסגנון הסטראדלה של פרארי שגם היא מצטיינת בדלות איבזור בשביל משקל זבוב ומחיר מטורף, אבל לאחרונה הילה, בעוד לזכות האלפא רק מראה נפלא ונדירות של קרנף לבן. בכל מקרה די מובטח שבפיאט, שכזכור הם באמת הבלבית, אלפא רק שם על הדלת, לא צריך להתחיל לחלק מספרים בשביל התור.

פורסם
יתרונות?

אין הגה כוח.

מכוניות כאלו קונים לא לפי רשימה משוקללת. קונים אחרי שנוהגים את זו שעושה לך את זה יותר, וזו לא תמיד זו שתקיף את המסלול יותר מהר.

ועדיין...

אחרי שעות לא מבוטלות מאחורי הגה של קאיימן, ומתוך הכרה שלא הייתי משנה כלום ברכב הזה (טוב, ברקסים יותר חזקים זה תמיד נכון...), זו אכן תחרות קשה.

ברור לי שאלו רכבים שקונים יותר עם רגש ופחות עם הכיס. אבל לפי מה שאני זוכר (ואני אולי טועה, אבדוק זאת כשאחזור הבייתה) גם מבחינת התנהגות הפורשה הצטיינו יותר (מדבר על הבוקסטר ועל הקאיימן).

כמובן, שאין ערך ללהיות מיוחד ומובדל על הכביש (בעבור אנשים מסויימים) ולדעת שאין המון רכבים כמו שלך בארץ או בעולם בכלל. ובגלל זה שאלתי, במה היא יותר טובה. תודה על תשובה עניינית!

פורסם (נערך)
הבוקסטר מתחיל מ540 אלף. מחירה מסתיים ב740 אלף לגרסה GTS אוטומטית עם יותר מ300 סוסים.

מה באמת היתרון של ה4C על פני הבוקסטר? כמובן מעבר לעיצוב, שאני חייב להסכים עם ספורטיבו, שנראה הרבה יותר טוב בגרסה הפתוחה מאשר הסגורה.

יתרונות?

אין הגה כוח.

ועדיין...

לא צריך ללכת אפילו לכיוון הבוקסטר. הקאיימן S (שממוצבת אפילו טיפה פחות מהבוקסטר) כנראה שמתעלה על הרכב הזה בכל פרמטר, ובוודאי שנוחה יותר ליום-יום.

על פי ביקורות, הקאיימן S גם מהנה הרבה יותר מהבוקסטר/ בוקסטר S.

ואם הייתה גם לוטוס אליז בארץ, הייתי בוחר בה גם כן על פני 4C.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם

כן רק שבמקרה הזה אנחנו מדברים על רכב עם גג פתוח. למרות שאתה כנראה צודק (ואומר כנראה רק כיוון שאני נשען על ביקורות מחו"ל ולצערי לא מנהיגה עצמאית).

פורסם
ברור לי שאלו רכבים שקונים יותר עם רגש ופחות עם הכיס. אבל לפי מה שאני זוכר (ואני אולי טועה, אבדוק זאת כשאחזור הבייתה) גם מבחינת התנהגות הפורשה הצטיינו יותר (מדבר על הבוקסטר ועל הקאיימן).

לקנות רכב כי הוא אלפא ולא פורשה (או ההפך) זו קנייה רגשית.

לקנות רכב ספורט כי אתה מעדיף את הנהיגה בו, זו בחירה רציונאלית.

וכן, אתה יכול להעדיף התנהגות של רכב מסויים, למרות שאתה מכיר בכך שהיא לא אידיאלית, מבחינת מהירות מנקודה לנקודה (או להפך, להעדיף את הרכב המהיר יותר והמתנהג פחות, כי גם זה יש).

אתה יודע, באף אחד מהרכבים הללו לא בדיוק סובלים... וגם להעדיף רכב כי הוא נדיר יותר, זה שיקול (רגשי, אבל שיקול).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין להם סיכוי, מישהו מיבואן מעשן חשיש.

יש מצב שאתה צודק אבל לפי יתר הדברים שכתבת אולי שווה לבדוק אם יש לכם אותו ספק.

ה-4C בהחלט מכונית מיוחדת אבל לטעמי התמחור שלה פסיכי.

צריך להיות מורעל אלפא אמיתי כדי להעדיף אותה על פני קאיימן GTS.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לקנות רכב כי הוא אלפא ולא פורשה (או ההפך) זו קנייה רגשית.

לקנות רכב ספורט כי אתה מעדיף את הנהיגה בו, זו בחירה רציונאלית.

וכן, אתה יכול להעדיף התנהגות של רכב מסויים, למרות שאתה מכיר בכך שהיא לא אידיאלית, מבחינת מהירות מנקודה לנקודה (או להפך, להעדיף את הרכב המהיר יותר והמתנהג פחות, כי גם זה יש).

אתה יודע, באף אחד מהרכבים הללו לא בדיוק סובלים... וגם להעדיף רכב כי הוא נדיר יותר, זה שיקול (רגשי, אבל שיקול).

מסכים ומסכים.

פורסם

ללא ספק, הרבה מאוד כסף, אבל בהשוואה למתחרות, כפי שהן מתומחרות בישראל (וזה מה שבסופו של יום קובע אצלנו), איזה רכב יתן לך את אותם ביצועים עם גג נפתח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...