Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קראתי המון והדעות חלוקות בנושא

ארצה להזמין קפיצי הנמכה מאיביי (לא קוילאוברים) שעלותם הכוללת לא עוברת את ה 800 שקל כולל המשלוח.

האם פריט זה יתפס במכס או שזה עניין של מזל?

עריכה אחרונה על ידי chesh
פורסם

לא הייתי טורח בכלל,יש בארץ יבואן מסודר ויכול להיות שיעלה לך 1200 שקל לסט,לא שווה את

המאמץ והאישורים שצריך להמציא...לא שזה בעיה גדולה אבל יש אמא ואבא פה והתוספת בשקלים

לא,לא שווה את המאמץ...תתקשר וברר מי היבואן,לאייבך יש נציג בארץ וגם מפעל יושבים או ישבו

במושב נורדיה שבאזור נתניה ליד צומת בת ליד.

פורסם

העלות היא 1800 לפי מה שביררתי,

900 שקל באיביי לפני כל המיסים, אם יהיו מיסים בארץ מאמין שעדיין יצא יותר זול

פורסם

19% מס קניה, 49% מכס, עוד בערך 200 שקל לעמיל מכס לכל מיני אישורי שקר כלשהו של משרד התחבורה ואחסון של החבילה ליומיים, ככה בולמי זעזועים של 700 שרל עלו לי מעל 1500

עזוב, בטווח הזה עדיף לך לקנות בארץ או להעביר במזוודה, מניסיון.

חבילה של קפיצים היא גדולה, ארגז לא קטן שהסיכוי שיפספסו אותו שואף לאפס, ממליץ לוותר

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אני הזמנתי לפני כחודש וחצי , 4 קפיצי הנמכה מחנות ביפן. (לרכב שלי אין קפיצים בארץ).

עלויות:

420 ש"ח כולל משלוח מיפן לישראל באמצעות פדקס. (מחיר הקפיצים היה זול מאוד בגלל שנשאר סט אחרון על המדף)

מיסים וכו': 220 ש"ח כולל הכל. (אישור משרד התחבורה, עמילות מכס, אכסנה של יום)

החבילה הגיעה ארצה ונמסרה לי תוך שבוע מרגע ההזמנה.

סה"כ 660 ש"ח, כל התענוג.

אם תרצה לראות את הרכב מונמך (תוציא את הראש מהחלון לכיוון הרחוב) :wink:

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

;)

תודה,

הזמנתי המון דברים כמו הגה שהגיע לי עם כרית אויר עד הדלת, ללא שום מע"מ או מכס.

ועוד המון חלקים, אבל לגבי הקפיצים יש לי חשש הפעם. מה גם שהחבילה שוקלת כ 10KG.

ההנמכה לא כל כך מעניינת אותי, אלא יותר רענון כל הפרונט, חוזק הקפיץ ושכל העסק ימשיך לתפקד למשך שנים.

המחיר הכי זול שהציעו לי בארץ הוא 1700.

המוכר מוסר שהוא יכול לשלוח את המוצר דרך UPS, מוכר אחר דורש 10 דולר יותר אך שולח דרך DHL.

יש משמעות לדבר?

במידה ומעכבים לי את המוצר, אני רק צריך למלא אישור משרד התחבורה או גם צריך אישור של מוסך או משהו בסגנון?

כי אני מתכנן להרכיב אותם בעצמי ולא דרך מוסך כך שאין לי כל כך הרבה קשרים.

אם משוחרר מהמכס, האם אני צריך לאסוף את החבילה מהסניף בתל אביב או שישלחו את זה לסניף הדואר הקרוב לביתי?

פורסם

UPS ו DHL שניהם חברות שילוח בינלאומיות, כמו FEDEX TNT וכו.

כך שאצל כולם רוב הסיכויים שהחבילה תעצר לבקורת, ותתבקש לשלם עבור עמילות מכס, אישור משרד תחבורה, אכסון וכו.

אישור משרד התחבורה = מגיע נציג של משרד התחבורה על מנת לאשר שהמוצר הנ"ל מורשה להכנס ארצה.

מכס זה מס, בו תחושב עלות אחוז המס הנדרש על מנת לשחרר את החבילה.

בכל המקרים את החבילה תקבל עד הבית ע"י שליח של חברת השילוח.

בגלל גודל החבילה ומשקלה, רוב המוכרים ירצו לשלוח דרך חברות שילוח בינלאומיות ולא להסתמך על שירותי הדואר של המדינה.

יצא לי להזמין המון חלקים שהגיעו לביתי ללא שום צורך בניירת / תשלום נוסף כגון: (בוכנות מנוע, גלגל תנופה, הגה ועוד)

כמו כן בכל הפעמים שהזמנתי דרך חברות שילוח גדולות הוצרים נעצרו והתבקש תשלום נוסף (קפיצים, ציריות וכו)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...