Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קחו בחשבון שהעלה המהירות המותרת היא בעצם רק התאמת המהירות המותרת. אני נוסע שם כל יום וכולם גם ככה נוסעים 120+- 10 קמ"ש, שזה גם מה שאמר אותו מנכ"ל משרד התחבורה. אז בפועל אין פה באמת איזה מהלך או אמירה יוצאי דופן, סתם התעוררות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל השוני

הזיזו אותך מן הענישה בעוד 10 קמ"ש

פגישה עם השופט תקרה כאשר נסעת מעל 175-180 קמ"ש במד המהירות שלך, כתלות בכמה מד המהירות שלך מזייף כלפי מעלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אני לא נוהג לנאץ את אור ירוק, אבל הפעם מר אבואב ממש הגזים. אני הראשון שהודה שלכביש 6 יש כמה בעיות תשתית אבל חוץ מזה הוא וכבישים מהירים אחרים בארץ (ומדובר רק על העלאת המהירות בכבישים מהירים) אינם נופלים מרמתם מדרכים מקבילות באירופה ואף עולים עליהם בכך שתנאי הדרך בהם טובים יותר במרבית ימות השנה.

כמו כן, הוכח על ידי משרד התחבורה עצמו (וגם בעוד כמה מקומות בעולם) שהעלאת המהירות בתנאים המתאימים אינה פוגעת בבטיחות בדרכים, ויש לכך לא מעט הסברים מגובים מחקרית כמו שיפור העירנות והגדלה (כן, הגדלה) של המרווח בין מכוניות.

אגב, זה רק אני או שהמספרים של המדינות האחרות בכתבה קצת מופרזים?

לא מכיר מגבלת 130 בארצות הברית (אבל אני רץ לבדוק), וגם בגרמניה יש מגבלה (130 אם אינני טועה) שפשוט לא חלה על קטעים מאוד מסוימים של האוטובאהן, וגם בהם יש שילוט שממליץ על מהירות זו וכן הגבלות מיוחדות בהתאם לתנאי מזג אוויר, עומס תנועה או עבודות בדרך.

לגבי דֻבַּי (האמת שכל איחוד האמירויות) - זו לא בדיוק מדינה שנכון לשאוב ממנה השראה בתחום הבטיחות בדרכים, מאחר והקטל בדרכים הוא מכת מדינה שם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד אחד הוא טוען שמספר ההרוגים עולה, מצד שני למה המצלמות לא מצליחות להוריד את מספר ההרוגים? סתם פוליטיקאי טיפש שיגיד הכל רק שלא יצטרך להודות בשקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני אישית לא ממהר לקטול את אור ירוק, ואני חושב שאבואב ודומיו באמת מאמינים בתפיסת המהירות האבסולוטית ולא מתוך איזשהו דיבידנד פוליטי או כספי שאותו הם כביכול חומדים.

הם פשוט מתעלמים לחלוטין ממהירות יחסית (בהתאם לתנאי הדרך ולנסיבות האחרות) ומתייחסים למהירות במונחים אבסולוטיים.

כלומר, כל מהירות שהיא לא אפס קילומטרים לשעה (ולכן כל פעולת נהיגה שהיא) היא איזשהו חטא הכרחי מבחינתם וכל קמ"ש נוסף הוא הוספת חטא על פשע.

בפועל, הדבר היחיד שמשנה הוא המהירות ביחס לנסיבות, שזה אומר בראש ובראשונה שמרחק העצירה מהמהירות הנתונה יהיה קצר יותר משדה הראיה - לעומק ולרוחב.

כביש מהיר כמו כביש 6 כולל גידור כך שבשונה מהעיר או אפילו מכביש שאינו מהיר כמו כביש 4 לא יכולים לצוץ לך עצמים מהצד כמו הולכי רגל או חיות בר, ועומק שדה הראיה לפנים הוא גדול כל כך שגם ב-300 קמ"ש אתה תוכל לעצור בזמן כמו גדול אם למשל יש מכונית עומדת.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אבואב הוא שכיר חרב. אני לא חושב שהוא מאמין במשהו בכלל. סתם מוכר את מה שמשלמים לו שימכור, ומה שיכול להבטיח את זה שימשיך לקבל מיליוני שקלים על כלום.

בכל מקרה, הייתי בהחלט שמח לראות איך הוא נוהג.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

חן, הבן אדם מצדד בשטויות ועומד בראש עמותה שכופה אותן על הציבור. הוא פוליטיקאי שלא מגיע משום תחום שקשור לבטיחות בדרכים ויאמין בכל מה שיתגמל אותו.

בגלל העמותה הזאת (שדווקא הוקמה במטרה לעשות טוב), אוכפים עבירת תנועה מסויימת ומזניחים את כל השאר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...