Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ששכחתי - כעת יש את מבצעי בלאק פריידיי.

אם תחליט על מחשב נייד, אתה עשוי למצוא ניידים עם אחריות בינלאומית (שמכובדת בארץ) במחירים ששווה לקנות.

אך לפני כן - לוודא שהאחריות בינלאומית.

אני יודע שלנובו מציעים אחריות בינלאומית ומכבדים אותה בארץ.

לגבי שאר היצרנים, אני בודק כרגע אם יש מידע באינטרנט :

ASUS - אין מידע ברור. ניתן לבדוק מול תמיכת ASUS בישראל בטלפון 1-700-72-1177.

מחשבי דל - אין מידע ברור. ניתן לבדוק מול מעבדות DELL, טלפון: 1-809-444-688

מחשבי טושיבה + ACER : אני לא מוצא תשובה. נראה לי שאחריות ע"י יבואן (מוצרים שנקנו בארץ - אך זאת בגדר השערה שלי. לא תשובה וודאית).

HP - מכבדים אחריות בינלאומית (טלפון: 1700-50-30-4 )

פורסם (נערך)

על מחשבי דל יש אחריות בינ"ל, במיוחד על הדגמים העסקיים שלהם כדוגמת Latitude. מומלץ לכוון לסדרות E6000 ו-E7000, שכן מקבלים אחריות ל3 שנים באתר הלקוח.

על סדרות ביתיות יש לי פחות נסיון.

יש עכשיו מבצעים מעולים באתר העודפים של Dell ארה"ב, עם 35% הנחה על מחירי העודפים, ומקבלים אחריות זהה. כך אפשר לרכוש מחשבים עם i5, ssd וכדו' בפחות מ3000 כולל משלוח ומיסים לארץ (באמצעות buy2usa ושות').

על הנייחים העסקיים שלהם יש גם מבצעים טובים- רק לכוון למארזי USFF או ה- Micro שלהם (שלדעתי עוד יותר עדיפים במקרה הנ"ל- גודל של כ 19x19x6 ס"מ), משיקולי עלויות משלוח.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

חברים תודה על המידע.

אני בכל זאת חושב שהכי מתאים לו נייח.

אין טיולים, אין חו"ל.

נייד יכול רק קצת להציק כי אחותי הקטנה תבריז לו אותו ו"תשכח" אותו על איזה פוך בלי טיפה אוורור.

מה גם שבאותו תקציב נייח יהיה יותר טוב מנייד. לא?

לגבי מחשב מותג, הכי חשוב לי באמת זו אחריות ארוכה ושירות בבית הלקוח.

אבי הוא אשקלוני אך אני מבית שמש / ירושלים. כך שהרכישה תתבצע קרוב אלי אבל השירות אצלו.

מי מוצא את הדיל הכי טוב מבחינת תמורה לשקל למחשב מותג נייח ?

רק בארץ כמובן.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...