Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה נותן לך השלב האחרון?

כן, הוא תורם למראה. אני גם מבצע את הבפינג אחרי כל שטיפה שזה מחדש את המראה.

לא מחליש זה בטוח, בפינג עם ה-BSD אמור לחזק בין השטיפות.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אני ממליץ להמתין פחות מ-10 דקות לפני ההסרה. בטמפרטורה מעל 20 מעלות מומלץ להמתין לא יות מ-5 דקות, אחרת יהיה קשה יותר להסיר.

אני אישית מוריד את הפוסו בשני שלבים:

- הסרה אחרי 5 דקות עם מטלית יבשה (5 דקות אחרי המריחה על הפנל הספציפי לא אחרי שהררכב גמור)

- בפינג פיניש עם מטליט רטובה טיפהה ב-ONR/BSD או QD אחר

לא טוב, אל תרטיב את האוטם כמה שעות טובות לאחר הבאפינג.

אתם פוגם ביעילות של החומר ובהקשרות לפח.

(תקף לגבי כל אוטם שאני אישית מכיר).

לגבי הסרה של האוטם, יש המון משתנים שצריך לקחת בחשבון, מעבר לחום/קור.

ממליץ פשוט להעביר את האצבע על המשטחים שבהם יושם החומר לאחר כמה דקות, אם השאריות ״נמחקות״ עם האצבע, לבצע באפינג, אם לא, להמתין עוד כמה דקות.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

ד"א הגיע אליי היום מהמוכר שציינתי בעמוד 1, סה"כ שבוע וחצי, מהר מאוד וארוז טוב.

אני חושב שהפד דיי נחמד ולא הייתי משקיע באחד יקר יותר, חבילה של 12 פדים כאלה בEBAY עולה 2$.

פורסם

גנבת לי את המלים מהמקלדת שיפופו. מחזק.

אוטם צבע/ווקס לבד על הפח ללא "תוספות" מעל. כל דבר אחר יפגע בעמידות של האוטם, והמיסוך שלו לא יהיה טוב.

אני בכלל ממליץ לא לגעת ברכב כמה ימים רצופים על מנת לאפשר איחוי מיטבי עם הצבע.

ככה אני נוהג כל הזמן.

פורסם

קופסה של פוסו יכולה להחזיק גם עד שלילדים שלך יהיה רכב. יש הרבה חומר בקופסה ומשתמשים בכמות ממש קטנה. או כמו שהבחור כאן בדק ומצא, פחית של פוסו מכילה 200 גרם, שכבה אחת של פוסו על הרכב היא בערך 1.5 גרם.

פורסם
לא טוב, אל תרטיב את האוטם כמה שעות טובות לאחר הבאפינג.

יכול להיות שאתה צודק, תודה. למרות שאני מרטיב ממש בקלות רק כדי להבטיח שלא יתווספו סווירלים חדשים.

קופסה של פוסו יכולה להחזיק גם עד שלילדים שלך יהיה רכב. יש הרבה חומר בקופסה ומשתמשים בכמות ממש קטנה. או כמו שהבחור כאן בדק ומצא, פחית של פוסו מכילה 200 גרם, שכבה אחת של פוסו על הרכב היא בערך 1.5 גרם.

שמע, יכול להיות שאתה קוסם :wink:, אבל 1.5 ליישום לא נראה לי אפשרי. אולי התכוונת ל 15 שזה יוצא 12-13 יישומים לקופסה.

ואל תשכח שכל חומר מתקלקל עם הזמן, כך שלא סביר שזה יגיע לדורות הבאים לא מקולקל.

פורסם (נערך)

^^ נכנסת ללינק? הבחור שם שם שתי שכבות ויצא לו בערך 3 גרם. אשפרי לחלוטין.

באפינג אף פע לא עושים עם מטלית רטובה. הרעיון הוא לעשות מעין פוליש לשכבה של החומר שהתחילה להתקשות. הוספה של מים מדללת את החומר ומורחת אותו. גם יוצא פחות מבריק וגם יש סכנה להסרה של החומר באזורים

יכול להיות שאני נדיב מדי... אחרי 3 פעמים עם פוסו

ירד כמעט חצי כמות בפחית.

או שיש לך סמיטריילר או שאתה מר עולם- כי להוריד כל כך הרבה חומר עודף זה כמו לעשות פוליש לבטון

תעשה לעצמך טובה, קח פדים צהובים כמו של מג'ס ותשתמש ממש בקמצנות. אני את הסוויפט שלי כיסיתי בזמנו עם אולי 5-6 ניגובים של חומר.

תנסה אולי להרטיב טיפה את הפד עם מים כדי שילך חלק יותר.

פחית יכולה להספיק גם ל10 שנים בכיף

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
^^ נכנסת ללינק? הבחור שם שם שתי שכבות ויצא לו בערך 3 גרם. אשפרי לחלוטין.

אפשרי רק אם הבחור מורח גרם וחצי על הפד, מתחיל למרוח ואחרי המשטח הראשון הוא מעביר פד יבש על הרכב.

בקיצור, אפשר בשיטה הזו למרוח פוסו גם בלי לפתוח את הקופסה, פשוט להעביר על הרכב את הפד המצורף - אין צורך בבפינג.

מניסיוני הדל, למריחת רכב בוואקס צריכים 25-35 גרם חומר כתלות בסוג החומר שמורחים (קולינייט למשל 35 גרם למריחה, וואקס 3X של הגייז 25 גרם).

לפי זה יוצא שקופסת פוסו תספיק ל-5 עד 6 מריחות.

פורסם

למה סמיטריילר -מזל שלא אמרתי מטוס איירבוס.

באמת תודה,טכניקת עבודה אני יודע.

עכשיו חשבון פשוט, ממש לא מסובך.

200 גרם לחלק לחלק ל 2 = 100 גרם.

100 גרם מה שהלך לי בפועל ל 3 מריחות (מעט יותר כי עשיתי 2 ידיים באחת הפעמים,אבל נניח ש 3)

מה יצא לנו?

100 גרם לחלק ל 3 = 35 גרם לשימוש אחד. סביר לחלוטין מבחינתי.

מי שרוצה למרוח 3 גרם על כל הרכב - מאחל לו לו בהצלחה

כול טוב.

פורסם

35 מ"ל זה גם מה שהולך לי עם הקולינייט. עם הפוסו הורדתי כמות ממש קטנה, לא יודע אם 3 גרם אבל בהחלט מעט מאוד- לפי דעתי האריזה הייתה מספיקה לי למשהו כמו 20 יישומים. וגם שמתי יותר מידי בכמה אזורים

וזה לא מספרים עד כדי כך הזויים. ציפויים למיניהם הולכים גם בכמויות כאלה (5-10 מ"ל לשכבה), והם מתבזבזים קצת יותר בגלל ספיגה לפד

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
ד"א הגיע אליי היום מהמוכר שציינתי בעמוד 1, סה"כ שבוע וחצי, מהר מאוד וארוז טוב.

אני חושב שהפד דיי נחמד ולא הייתי משקיע באחד יקר יותר, חבילה של 12 פדים כאלה בEBAY עולה 2$.

אפשר קישור רכישה של חבילה של כמה ספוגים/פדים למריחת הפוסו

ועוד יותר חשוב ומאוד יעזור

אם אפשר קישור לרכישת מטלית שתהיה לי לנקות את הפוסו אחרי ההתייבשות

וקישור למטלית שתהיה תמיד ברכב שכאשר יצטבר אבק אני לא מחכה שהרכב היה מטונף ורק אז שטיפה , אלא מעביר ניגוב על כל הרכב עם מטלית לחה או מעט רטובה במים בלבד

תודה רבה רבה וסליחה על השיגוע מאוד עזרתם בתחום !

פורסם
פורסם
אפשר קישור רכישה של חבילה של כמה ספוגים/פדים למריחת הפוסו

ועוד יותר חשוב ומאוד יעזור

אם אפשר קישור לרכישת מטלית שתהיה לי לנקות את הפוסו אחרי ההתייבשות

וקישור למטלית שתהיה תמיד ברכב שכאשר יצטבר אבק אני לא מחכה שהרכב היה מטונף ורק אז שטיפה , אלא מעביר ניגוב על כל הרכב עם מטלית לחה או מעט רטובה במים בלבד

תודה רבה רבה וסליחה על השיגוע מאוד עזרתם בתחום !

-אל- תנגב את הרכב ככה בחפיף עם מטלית לחה או מעט רטובה.

חפש שיטת המטליות, בהצלחה.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...