Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה - איך למלא טופס מכס ב- shipito ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

רכשתי נעליי ניו באלאנס דגם 993 שעלו לי 110 דולר כולל המשלוח אל שיפיטו.

עכשיו, את הנעליים רכשתי בהמלצת האורטופד שלי, שאמר לי שזו חברה טובה ושאזמין מידה רחבה.

אין לי כמובן המלצה רפואית ממנו וגם לא אקבל (הוא המליץ באותה מידה על עוד כמה מותגים, לא זוכר כרגע).

השאלה היא מה לרשום בהצהרה? מצד אחד אני לא רוצה לשקר ולא רוצה להיכנס ל"רשימה השחורה" של המכס באם אפול על בדיקה שלהם, מצד שני אני לא הולך לרוץ איתן או לבלות - הן באמת אמורות לתמוך בבעיית הרגליים שלי.

אז חשבתי על משהו בסגנון - extra wide walking shoes.

מה דעתכם? או האם לשנות לנופך קצת יותר "רפואי", כגון Diabetic Shoes ? זה כמעט נכון...

פורסם

ברור וזאת הכוונה, אבל שאלתי היא האם יש shoes ויש shoes ...?

האם אשלם בכלל מכס על הסיפור?

האם תוכל להעריך כמה יעלה המשלוח? בחישובון של שיפיטו אני לא מצליח להזין את כל הפרמטרים היות והחבילה עדיין לא הגיעה פיזית אליהם.

פורסם

על נעליים שערכן נמוך מ-500 דולר משלמים מע"מ בלבד. הנה עוד פרטים על אופן חישוב המס.

לא ידוע לי על פטור ממס ביבוא נעליים עקב בעיות רפואיות, וגם אם היה כזה זה כנראה לא היה מצדיק את כל הטפסים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קשה לדעת כמה תשלם דרך שיפיטו.

אם המכס ירצה תשלום זה יהיה בסביבות 20$ (אם זה יעבור בבדיקה של המכס).

בעקרון אני מניח ש-30$ יעלה המשלוח, אבל יכול להיות קאטץ.

הרבה פעמים נעליים באות בקופסה גדולה מידי (או קופסא בתוך קופסא) ואז אין אפשרות לשלוח אקונומי, רק USPS ואז המחיר מטפס ל-40-50$.

לכן אם אין אפשרות לשלוח אקונומי, צריך לבקש בקשה מיוחדת שעולה 5$, על מנת שיזרקו את כל הקופסאות וישימו את הנעליים בקופסא קטנה יותר. בצורה זאת גם המשקל יקטן ואז תשלם פחות.

אחרי עשרות חבילות ששלחתי דרכם, עבור אף קופסא לא ביקשו שאני אשלם מכס. אפילו שהמחיר המוצהר היה מעל 75$.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

רכשתי נעליי ניו באלאנס דגם 993 שעלו לי 110 דולר כולל המשלוח אל שיפיטו.

האם יש בחשבונית מחיר נפרד לשילוח? אם המחיר ללא משלוח בארה"ב נמוך מ- $75 לא תשלם מסים.

:turn-l:
פורסם

היה בידיעות אחרונות של סוף השבוע טבלה עם השוואת מחירי משלוח בחברות השונות, בחסות Black Friday, כולל הנחות.

לצערי העיתון כבר בפח המחזור, אחרת הייתי סורק.

• תוכן חדש...