Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן לי תזכורת בבוקר. יש לי heat gun בעבודה. אפשר לשפצר בשני בערב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, עשיתי ניסיון היום עם אקדח חום, בהתחלה חיממתי בעדינות, שום דבר לא זז עדיין. ואז העליתי דרגת חום, מה שקרה זה שהכיתוב הלבן נפגע מהחום ונמחק חלקית, ועל פני המתכת נהיו אזורים חלקלקים כאלה. גם במצב הזה, כשהעסק היה ממש ממש חם - זה לא זז בכלל, אולי כמה מעלות בודדות. נראה לי שאני פונה לBOOMBA ומבקש החזר כספי או החלפה לידית הרגילה בלי החריטה.

את הידית הזאת כמו שהיא אני מעדיף כבר לא להתקין, מבאס..

ImageUploadedByTapatalk1448191408.314227.jpg

ImageUploadedByTapatalk1448191419.879831.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מניסיון.

בכמה רכבים בהם הותקנה ידית אפטרמארקט.

אתה מרכיב אום במידה המתאימה על גבי המוט, מבריג את הידית עד אשר היא מתיישבת ופוגשת את האום, ונמצאת הכיוון הנכון וזהו..

במידה והידית נוגעת באום, אך לא נמצאת בזווית הנכונה, משחררים מעט את האום ואז מתווספת עוד כריכה בהברגה.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

משהו שלא עלה כאן זה שימוש בלוקטייט, לוקטייט לא קבוע ייתן תוצאות הדבקה טובות וישתחרר רק כשתפעיל מספיק כוח לשחרר אותו, או חימום של המוט הברגה של ידית ההילוכים שהוא מתכת ללא צורך בחימום הפלסטיק עצמו.

פיתרון שני הוא דיסקת מתכת כמו שרשמו פה, נשמע הגיוני וקל, רק לשחק עם מספר השייבות או העובי כדי להגיע לכיוון הנכון של הכיתוב - קל מאוד..

בהצלחה.

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

דווקא כן הציעו לוקטייט, אבל אני מעדיף להמנע מהדבקות כלשהן אם אפשר.

הכיתוב על הידית הוא בהדפסת משי מסתבר, לכן הוא נמחק בקלות, הוא לא נעשה בחריטה. יש מצב שהוא גם היה נמחק עם הזמן רק מהשחיקה של היד.

מה שנראה לי הכי נכון כרגע זה למחוק את הכיתוב לגמרי, לסמן את המיקום הנכון, וללכת למקום שיחרוט את הכיתוב מחדש בזוית הנכונה. מקווה שאני אמצא מקום שיכול לעשות את זה במחיר סביר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם בלי כיתוב בכלל זה יפה. אפילו יותר יפה מעם כיתוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
טוב, עשיתי ניסיון היום עם אקדח חום, בהתחלה חיממתי בעדינות, שום דבר לא זז עדיין.

ואז העליתי דרגת חום, מה שקרה זה שהכיתוב הלבן נפגע מהחום ונמחק חלקית, ועל פני המתכת נהיו אזורים חלקלקים כאלה. גם במצב הזה, כשהעסק היה ממש ממש חם - זה לא זז בכלל, אולי כמה מעלות בודדות. נראה לי שאני פונה לBOOMBA ומבקש החזר כספי או החלפה לידית הרגילה בלי החריטה.

את הידית הזאת כמו שהיא אני מעדיף כבר לא להתקין, מבאס.

המסת את הידית, והרסת אותה.

מדוע אתה דורש החזר כספי? או החלפה לידית אחרת?

-

פורסם

כי פעלתי לפי ההוראות, חיממתי מאד בהדרגתיות, כשראיתי שזה לא זז העליתי את החום, וגם בטמפרטורה שזה התחיל לההרס העסק לא זז, אז יש פה בעיה תכנונית לדעתי. וזה שהם עשו הדפסת משי זולה על משהו שעובר חיכוך באופן יומיומי זה די טיפשי.

הצעתי להם גם שיתנו לי החזר של מה שיעלה לי לעשות את החריטה בארץ, הם ענו לי שאין אפשרות, ויכולים לתת לי זיכוי לרכישות הבאות.

הם גם יעלו סרטון הדרכה שמראה איך לעשות את זה, כנראה שאני לא הראשון שמסתבך עם זה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

החימום אמור להיות הדרגתי, כדי לאפשר לכדור להתרכך מעט.

זה בדיוק מה שכתוב בהוראות:

SHIFT KNOB.jpg

אפשר להבין בקשה להנחה בקנייה עתידית, או כל מחווה של רצון טוב,

אבל החזר כספי מלא יוציא אותך נקי מהסיפור.

אתה זה שחיממת בצורה קיצונית והעלית טמפ', עד שעיוותת את פני השטח של הכדור.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם (נערך)

נו אבל מה לא ברור? חיממתי מאד בהדרגתיות וזה לא השתחרר, גם כשכבר הגעתי לחום שהיה גבוה מדי להדפסה, הוא לא השתחרר.

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הרעיון הכללי ברור, וזה גם מה שעשיתי, אתה עדיין מתעלם מהעובדה שגם בחום גבוה לא הצלחתי להגיע למצב שהכדור מסתובב בכלל !

וכן חיממתי מאד לאט ובהדרגה, גם כשהעליתי את החום עשיתי את החימום ממרחק גדול יותר, ולאט לאט התקרבתי כשראיתי שזה לא מזיז לו, ואז פתאום בשניה אחת הכיתוב נעלם ונהייתה מעין צריבה על הכדור.

לא עשיתי שום דבר 'לא סביר', ולא ייתכן שמוכרים מוצר כזה שמצד אחד דורש חום גבוה כדי להגיע לריכוך ומצד שני ההדפסה לא עומדת בחום הזה.

בכל מקרה אני אפתור כבר את העניין לבד, ניסיתי לבקש יפה, לא הסכימו, לא נורא, אני לא אתבע אותם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...