Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי תפוח הילוכים חלופי של BOOMBA, שמיועד בעיקרון לפוקוס ST, אבל מתאים גם לאקובוסט.

כזה :

http://www.boombaracing.com/focus-st-engraved-round-270-weighted-shift-knob/

התפוח שהזמנתי הוא עם חריטה של מספרי ההילוכים. הוא נכנס ועובד טוב, אבל הבעיה היא שהתרשים של ההילוכים יוצא בדיוק 180 מעלות מהכיוון הנכון.

הלכתי לפי הוראות ההתקנה :

http://www.boombaracing.com/content/Shift%20Knob%20install%20WEB.pdf

חשבתי שהחימום מרכך שם איזה חלק שמאפשר להמשיך להבריג עוד, אבל לא זז כלום. הפעלתי את כל הכוח לסגור עוד, אין יותר. אם אני מסובב אחורה למצב ישר, ההברגה חלשה מדי.

רעיונות מה אפשר לעשות עם זה ?

(אני אפנה אליהם בכל מקרה, אבל עד שיענו יהיה יום שני בערב לפחות).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא לא רופפת, היא מהודקת היטב, רק כשהיא מגיעה למצב מהודק היטב הציור של ההילוכים הוא 180 מעלות.

החימום לא משנה את המצב ממש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אתם בעצם מציעים להדביק את העסק ? נשמע לי לא להיט, אני רוצה שזה יהיה הפיך..

חשבתי אולי להכניס איזה ספייסר על ראש ההברגה של המוט, בעובי כזה שיהיה שקול לחצי סיבוב. יכול לעבוד ?

הנה תמונה:

ImageUploadedByTapatalk1448129718.115676.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חבל להדביק, כשתרצה לחלץ את זה אתה תלמד קללות חדשות.

תעטוף את ההברגה בסרט טפלון לבן, זה יצריך פחות סיבובים.

רגע של מחשבה, ועריכה:

באיזה מצב נמצא הכיתוב כשאתה מתחיל להבריג את הידית (כשהיא בחוץ)? תתחיל להבריג כשהוא הפוך ממה שהוא כרגע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא משנה באיזה מצב אני מתחיל להבריג, הכריכה הראשונה נכנסת בנקודה אחת ספציפית בהברגה, ניסיתי כמה פעמים במצבי התחלה שונים, התוצאה זהה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תן לי את מידת הספייסר שאתה רוצה ותקבל אותו בערב הפוקר הקרוב (קוטר חיצוני, קוטר פנימי וגובה)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
תן לי את מידת הספייסר שאתה רוצה ותקבל אותו בערב הפוקר הקרוב (קוטר חיצוני, קוטר פנימי וגובה)

גדול אתה ! הבעיה שאני לא יודע מה אני צריך בדיוק.. לפי האתר שלהם זאת המידה של ההברגה :

M12x1.25 30mm

אפשר להסיק מזה איזה ספייסר ייתן מרווח של חצי סיבוב בדיוק ? נראה לך שספייסר בכלל זה פתרון טוב ? לא מספיק מבין במכניקה בשביל זה :)

SlowRIde - יש מצב, חיממתי עד שזה היה חם מדי למגע, וזה לא זה מילימטר יותר ממצב שזה היה קר, אם הייתי רואה איזשהו שינוי הייתי ממשיך. אולי שווה עוד נסיון עם יותר התמדה, אני אנסה מחר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

לפי הבנתי מההוראות אתה צריך להכניס את הידית למקום,להדק אותה(לא משנה איך הכיתוב יושב).

לחמם את הידית טוב עם פן/אקדח חום ואז לסובב את הידית נגד כיוון השעון,הכיתוב מתיישר ואז אתה נותן לה להתקרר,ואתה צריך לחמם אותה טוב כי לדעתי רק הshell של הידית אמור להסתובב.

מניסיון עם מוצרים כאלו אין סיכוי שצריך לעשות קומבינות כמו הדבקה וספייסרים,אם זה מתאים לדגם של הרכב הכול נכנס 1:1 ואני בטוח שמוצרים של cobb מותאמים במלואם לרכבים שהם מספקים להם חלפים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברור שחיממתי על המקום, כמו בהוראות, לא בבית ואז הלכתי עם זה לאוטו :)

חיממתי עם מה שהיה לי נייד - שזה מלחם גז.. השתמשתי בו כמו להביור קטן (בלי הראש), והוא אכן חימם, אבל אולי זה באמת לא מספיק. קצת קשה לי למצוא פן עכשיו, מחר אני אנסה בעבודה לארגן כבל מאריך וHEAT GUN.

ARIKC בקריאה מעמיקה ההסבר שלך נשמע הגיוני, הSHELL זו המעטפת השחורה והיא כנראה מתנתקת מהליבה בחימום, ואז אפשר לסובב רק אותה.

אגב - כתוב CLOCKWISE שזה דווקא עם כיוון השעון (כמו כיוון ההברגה), ולא נגד כיוון השעון.

חשבתי שמשהו בהברגה עצמה אמור להשתנות בחימום, וזה כנראה לא המצב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...