Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאריך 9/11 הייתי מעורב בתאונת דרכים שנגרמה באשמת נהג שלא נתן לי זכות קדימה והתפרץ לנתיב שלי, היום ביצעתי טיפול פיזיותרפיה ראשון דרך קופת החולים בצוואר ובגב,

בגלל שזו הפעם הראשונה בא אני מעורב בתאונת דרכים רציתי לשאול כיצד להתנהל נכון, הבנתי שאני צריך להגיש תלונה במשטרה על מנת שיחקרו את התאונה (בגלל שהיה בה נזק לאדם ולא רק לרכוש) - ולאחר מכן אוכל לתבוע את הביטוח על הנזק שנגרם לי, אשמח אם מישהו ידריך אותי או יכתוב לי כיצד עלי לפעול, תודה!

פורסם

עדי להגיש תלונה במשטרה תיגש לאחד הסניפים או לסניף הקרוב לביתך, מה שנח לך.

אתה יכול גם למלא טופס מקוון באתר שלהם אבל זה לא ימנע ממך מלגשת פיזית בנוסף. אולי רק קצת לקצר את זמן המילוי בתחנה עצמה.

באתר הבית של משטרת ישראל מצד ימין יש לך "תאונת דרכים".

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

חידוד לנושא - הגשת תלונה אפשרית רק אצל חוקר תנועה (חוקר פלילי "רגיל" לא יכול לקבל את התלונה).

לפיכך, אתה צריך לגשת ללשכת תנועה או לבדוק בתחנת משטרה הקרובה אליך אם יש להם חוקר תנועה.

כאשר אתה ניגש להגיש תלונה - קח איתך רישיון נהיגה + רישיון רכב + ביטוח. אם אפשרי, כדאי גם לקחת צילום של מסמכים אלו - יחסך ממך הצורך לצלם אותם בתחנה

פורסם

תעדכן אותנו מעת לעת על מה שקרה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בהחלט אעדכן,

בהזדמנות זו אשאל עוד שאלה - האם מיופה כח יכול להגיע במקומי לאגף התנועה במשטרה? אצלנו בעיר הם עובדים מ8-11 בבוקר (שזה ביזיוני אבל זה לא הנושא כרגע) - ואני לא יכול להגיע בשעות האלו.

פורסם

איך מיופה כוח יכול להעיד על פרטי התאונה? האם הוא היה ברכב?

יש להפריד בין נזקי הרכוש אותם אתה תובע מן הנהג הפוגע (או חברת הביטוח שלו) לבין נזקי גוף אותם אתה תובע מביטוח החובה שלך.

לגבי נזקי גוף - אל תמהר לתבוע, אבל דאג שיהיה לך תיעוד מלא של כל הטיפולים וההוצאות הרפואיות.

אני מבין כי לא פונית לבית חולים לאחר התאונה וכי המשטרה לא הייתה במקום.

האם דווחת לרופא המשפחה כי נפגעת בתאומת דרכים?

האם החלפת פרטים עם הנהג הפוגע?

האם יש לך ביטוח מקיף או צד ג' בלבד? האם הודעת כבר לחברת הביטוח שלך על התאונה?

פורסם

מדוע לא הוזמנה משטרה למקום התאונה?

האם הוזמן אמבולנס למקום? אם לא מדוע?

מדוע רק עכשיו (ש8 ימים אחרי הארוע) אתה מגיש תלונה?

תיהיה מוכן לשאלות אלו ועוד,כמובן.

אתה חייב אישור משטרה על מנת לתבוע את ביטוח החובה שלך על נזקי גוף.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני אענה לשני התגובות מעלי ותגידו לי אם זה בסדר בבקשה:

דווחתי לרופא המשפחה ויש לי דף המעיד על כך (יום לאחר התאונה)

החלפתי פרטים עם הנהג הפוגע.

יש לי ביטוח מקיף ומחר הרכב שלי כבר יוצא ממוסך ההסדר לאחר תיקון.

לא הוזמנה משטרה למקום משום שלא ראינו צורך בכך ובאותו רגע אף אחד לא נפגע, אותו דבר לגבי אמבולנס

אני מגיש תלונה רק עכשיו (ואפילו לא עכשיו) - כי שעות הפעילות שלהם לא מסתדרות עם סדר יום של בן אדם נורמטיבי, הליכים רפואיים התחלתי במידי.

אני יודע שאני חייב אישור משטרה ולכן אני מעוניין להגיש תלונה.

פורסם

האם תבעת את הביטוח שלך או את הנהג הפוגע?

האם הנהג השני הודיע לחברת הביטוח שלו על התאונה ולקח על עצמו את האחריות לתאונה?

לפי התיאור שלך הוא התפרץ לנתיב שלך, היכן נפגע רכבך והיכן הרכב שלו? בתאונה כזו יש לפעמים אשמה תורמת של הצד השני ולכן חשוב להבין האם נקטת בכל האמצעים למנוע את התאונה.

המשמעות של הפעלת הביטוח שלך היא שאתה משלם השתתפות עצמית ומאבד את הנחת העדר תביעות.

אם אתה תובע את הביטוח של צד ג' (הנהג הפוגע) הוא משלם את כל ההוצאות ואתה לא מפעיל את הביטוח שלך.

פורסם

נכון לעכשיו לא תבעתי אף אחד, השארתי צ'ק דחוי במוסך ולא נדרשתי לשלם כל השתתפות עצמית מצד הביטוח שלי.

אני לא יודע מה עשה הנהג השני.

הרכב שלי נפגע בצד ימין מקדימה והרכב שלו בצד שמאל מאחורה

הבן אדם ביקש ממני סליחה והבין כי הוא האשם בתאונה, אבל אין לי את זה בכתב או בהקלטה לכן זה לא רלוונטי.. אני כמובן לא מעוניין לאבד את הנחת העדר התביעות ולשלם השתתפות עצמית.

פורסם

האם העברת לחברת הביטוח שלך דו"ח תאונה? האם שמאי מטעם הביטוח בדק את הרכב?

אתה צריך לוודא שהנהג השני ידווח לחברת הביטוח שלו. ככל שיעבור הזמן - הוא ירגיש פחות אשם. העובדה שהרכב שלו נפגע מאחור אינה עומדת לטובתך.

פורסם
האם העברת לחברת הביטוח שלך דו"ח תאונה? האם שמאי מטעם הביטוח בדק את הרכב?

אתה צריך לוודא שהנהג השני ידווח לחברת הביטוח שלו. ככל שיעבור הזמן - הוא ירגיש פחות אשם. העובדה שהרכב שלו נפגע מאחור אינה עומדת לטובתך.

ברור לי שזה לא לטובתי אבל יש לי תמונה שרואים היטב את המרחק מהצומת ואת התמרור זכות קדימה וכו'..

בכל מקרה, הרכב שלי היום כבר יצא מהמוסך הוחלפו חלקים בעלות של כמעט 33 אלף ש"ח (מקוריים )

מן הסתם שמאי בדק והעברתי לחברת הביטוח את כל הפרטים (מה זה דו"ח תאונה? זה מקבלים מהמשטרה לא? עדין לא ניגשתי לתחנה..)

• תוכן חדש...