Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המערכת בפג'ו 307.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות/בעיות על השימוש במערכת ב-307.

קודם כל, המערכת מקורית מהחברה, מובנת.

הבעיות הם, כאשר אני מכניס דיסק צרוב, המערכת מתחילה לנגן את הדיסק וכאשר אני מעביר שיר באופן ידני (כלומר, מקפיץ שיר קדימה או אחורה) השיר מתחלף על הצג אבל אינו מתנגן.

הבעיה היא כאשר מדובר בדיסק צרוב בלבד.

עכשיו אני רוצה להחליף את כל הרמקולים המקוריי באוטו, שתיים קדמיים והאחוריים (אם יש כאלה בכלל),

אף פעם לא התעסקתי במערכות וממש לא בא לי שיעבדו עליי. עכשיו הבעיה היא שהתקציב לארבע רמקולים הוא בסביבות ה-600-700 שקל.

האם ניתן למצוא משהו מתאים בסכום הנ"ל? האם זה כלול בהתקנה? והיכן.

תודה מראש על העזרה,

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

אני לא יודע עם הרדיודיסק המקורי אמור לקרוא דיסקים צרובים בכלל, עם דיסקים מקוריים זה עובד בסדר? אם זה אמור לקרוא צרובים והרכב חדש אני מציע לך להישתמש באחריות.

בקשר לרמקולים תוכל לקנות רמקולים אחוריים פיוניר 240 ב250 שקל וסט קומפוננט מקדימה של מאגנאט ב300 שקל ועוד נשאר לך כסף להתקנה

פורסם

שאלה: למה בדיוק הבחור צריך קומפוננט אם הוא אינו מעוניין במגבר?

רק כדי להגיד שיש לו קומפוננט מקדימה?

פורסם

לא רק בשביל להגיד שיש לו קומפוננט מקדימה,

אלה בשביל לשמוע בצורה יותר טובה, ועם במת צליל קצת יותר נחמדה.

בכל אופן, אם התקציב מאפשר, וזה לא עלות גבוהה במיוחד, אז למה לא ?

מה זאת השאלה הזאתי בכלל אני לא מבין ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

perzik מזה התגובה הדיבילית הזאת,מי אמר שבשביל קומפוננט הוא חייב מגבר? גם המלצתי לו לקנות רמקולים אחוריים פיוני240 זה אומר שבלי מגבר הוא לא יוכל לשמוע בהם?

פורסם

אתה יודע באיזה 240 וואט מדובר!

וקומפוננטים ישמעו הרבה יותר טוב מוגברים! מעבר לכך מדובר בHU המקורי של האוטו אז אני בספק שהוא מוציא אפילו את ה 20 וואט... רמקולים קואקסלים ו יהיה בסדר

ורועי חמוד זאת לא היתה תגובה אלה שאלה,ואם היא הייתה דבילית או לא, ממש לא אתה זה שישפוט זאת.

פורסם

או קיי אז הנה התשובה: המלצתי לו על קומפוננט כי התקציב שלו מאפשר את זה, וזה בטח ייתן לו במה קידמית טובה יותר מרמקול רגיל,חוץ מזה שזה בסיס טוב להתחלה ושידרוג\הוספת מגבר אם הוא ירצה בעתיד,וככה לא יהיו לו עוד הוצאות של החלפת רמקולים.

הבנתי את הכוונה שלך בנוגע להספקים אבל זה לא אומר שזה לא ישמע טוב כשזה מחובר לרדיודיסק.

פורסם
אני לא יודע עם הרדיודיסק המקורי אמור לקרוא דיסקים צרובים בכלל, עם דיסקים מקוריים זה עובד בסדר? אם זה אמור לקרוא צרובים והרכב חדש אני מציע לך להישתמש באחריות.

בקשר לרמקולים תוכל לקנות רמקולים אחוריים פיוניר 240 ב250 שקל וסט קומפוננט מקדימה של מאגנאט ב300 שקל ועוד נשאר לך כסף להתקנה

קודם כל תודה רבה לכל התגובות. :)

1. כן המערכת מקורית מהחברה, וזהו שאם דיסקים מקוריים הכל עובד כמו שצריך.

לכן אשמע בעצתך ואשתמש באחריות.

2. אני מקווה שרמקולים אחוריים 240 של פיוניר אינם מצריכים מגבר,

ומה הכוונה קומפוננט? לפי הוויכוח שהיה בניכם הבנתי שאלה לא רמקולים רגילים, למרות שלא הבנתי כלום על יכולת הקומפוננט.

מה השיקולים בהתקנת קומפוננט? ומה בעצם הם מיוחד בהם מאשר בהתקנת רמקולים קדמיים טובים.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

נכון אתה צודק התקציב מאפשר אבל הסט הוא 70 וואט הHU עלול לא "לדחוף" אותם! תשאל את דימה מהפורום מה קרה כשה הוא חיבר את הסט שלו לHU ממוצע של פיוניר...

אני מצטט את המילים שלו:אני כמעת בכיתי

פורסם

מה שהצעתי לך יכול לעבוד לא רע גם בלי מגבר.

קומפוננט הוא סט של טוויטר מידוופר וקרוס שחותך להם את התדרים כך שמגיע לכל אלמנט התדרים שהוא אמור לנגן,זה באופן כללי וזה לא מחייב מגבר אבל אם יש לך אז תהיה מהמערכת איכות טובה יותר ועצמה אבל אם עוצמה לא כל כך חשובה לך כרגע אז זה מספיק

פורסם
אתה יודע באיזה 240 וואט מדובר!

וקומפוננטים ישמעו הרבה יותר טוב מוגברים! מעבר לכך מדובר בHU המקורי של האוטו אז אני בספק שהוא מוציא אפילו את ה 20 וואט... רמקולים קואקסלים ו יהיה בסדר

ורועי חמוד זאת לא היתה תגובה אלה שאלה,ואם היא הייתה דבילית או לא, ממש לא אתה זה שישפוט זאת.

פרץ, מכוניות נוסעות מהר יותר, עם יותר כוחות סוס.

והשמיים כחולים.

לא חידשת לאף אחד פה כלום, אין פה שום סוד ....

אכן, קומפוננטים ישמעו טוב יותר מוגברים.

עניין לא הבנתי מה הטיעון המגוחך הזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ברכב שלך, הר"ד אינו מקורי. הוא מסוג קלריון, מהדגמים הפשוטים ביותר שלהם.

את ה HU ניתן להוציא בשתי דרכים:

1. בעזרת מפתחות "בלאופונקט" המגיעים בצורת "ח" ונכנסים בשני החרירים שבצידי המכשיר.

הכנס את המפתחות לתוך המכשיר, עד שיתפסו, ומשוך אותם החוצה, והם יצאו יחד עם המכשיר.

2. הדרך הפחות מומלצת (אם בכלל) מתחת לר"ד יש מגירה קטנה, תפוס בדפנות שלה (מבפנים)

ושלוף אותה החוצה.

באשר לקומפוננטים, ע"י הגברה חיצונית הם ישמעו טוב יותר מאשר על ר"ד לבדו.

אך גם אני חושב שאם תקציבך מאפשר זאת, לך על קומפוננטים שישמעו טוב יותר (לטעמי)

מרמקול קואקסיאלי רגיל, ועוד יתנו לך אופציה להוסיף מגבר, באם תרצה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אתם ממלצים לכולם את הקומפוננט, ואני כל הזמן מנסה להבין איך אפשר להתקין אותם, כלומר יש שם בערך 3 אלמנטים, איפה ואיך שמים\מתיקנים אותם.

נגיד אני לא רואה איך אני יכול להתקין את הקומפוננט בסובארו שלי פשוט אין מקום בדלת.

• תוכן חדש...