Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מחפש רכב עד 45000 אני לא עושה יותר מ15 אלף קילומטר בשנה. אנחנו זוג צעיר אז צריך להכליל הוצאות של הרכב בקניה... אודה לכם אם תוכלו לעזור...

פורסם

ברוך הבא לפורום.

להבא, אין לפרסם 2 הודעות ב2 פורומים שונים (כללי וייעוץ במקרה שלך) לכל הודעה יש רק מקום אחד בפורום במקום המתאים לה.

קרא את כללי הפורום! שים לב להערה של מוטי לגבי הכותרת (שנערכה בינתיים) צריך עזרה ואי אלו כותרות אינן מספיקות, נסה לתת כמה שיותר מידע בכותרת.

ועכשיו לעניין:

45K - יש תקציב.

גיר?

מה אתה מחפש ברכב? אמינות? בטיחות? הנאה מנהיגה? כוח? נסה לדרג אותם ולרשום כמה שיותר דרישות לגבי הרכב אותו אתה מעוניין לרכוש.

גודל הרכב הרצוי? אם אתם זוג (שלא אמורים להפוך ל3 בזמן הקרוב) רכב קטן אמור להספיק. אם חיסכון בדלק חשוב, רכב ידני יהיה חסכוני יותר מאוטומטי.

להכליל הוצאות? זה אומר 45K כולל ביטוחים וכו'? אז כדאי להגדיר את התקציב סביב 38K. האם זה רכב ראשון שלכם? האם אתם יודעים כמה עולה להחזיק רכב ? טסט, מוסכים, בלאי וכו'?

גיא.

פורסם
זה לא רכב ראשון אני מחפש רכב קטן- סגון פונטו וכדומה... חשוב החיסכון בדלק,במוסך ואחרי זה נוחות והנאה מנהיגה... מצטער על העילגות בכותרת...:)
פיאט פונטו היא בהחלט בחירה טובה.

בתקציב כזה, אני חושב שניתן להשיג את ה"פונטו ספייס" החדישה והמודרנית יותר, אם כי הגה הכוח החשמלי שלה הורס המון מההנאה בנהיגה.

עוד אופציה שכדאי לשקול - טיוטה סטארלט.

ואם היאריס נכנסת בתקציב (לא חושב, אבל...) אז גם היא אופציה טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראיתי בעיתון קסארה דיזל 98 יד שניה ידני ב-28K זה מציאה במיוחד למי שמחפש חיסכון בדלק ונוחות. לא כתוב כמה קילומטר היא עברה אז סביר להניח שדיי הרבה, אבל בטוח שהיא תהיה עדיפה מפונטו למשל.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

מה עם הפיאסטה החדשות?..(לא החדשות ביותר)

משנת 2000/2001 הם די טובות, והשנתון שלהם גבוהה למחיר יחסית נמוך משהו כמו 30 ומשהו אלף!

ישנה גם את הטויוטה יאריס, אוטו יפני שרמת הניהוג שלו גבוהה (הנאה מנהיגה)!

ל-15 אלף בשנה ממש לא צריך להיות לך רכב דיזל, מפני שזה פשוט לא כ"כ משתלם!

נראה לי שעדיף לך את אחת המכוניות שמצוינות לעיל.

עם אתה מחפש יותר מכונית מהנה לנהיגה אבל שיש לה שם של לא כ"כ אמינה בגלל שהיא

צרפתיה אתה יכול לחשוב על פיזו 206, נוחה, יפה ויש בה הרבה הנאה מנהיגה!

בקשר לטויוטה סטארלט, זה גם אוטו נחמד, יפני, אבל הנאה מנהיגה אין לו כ"כ.

יונתן

פורסם

בתקציב הזה תוכל לקנות פיאט פונטו ספייס 2001, רכב חסכוני, אחזקה זולה כמו גם החלפים.

יש הרבה למכירה ואפשר למצוא אחת במצב טוב מאוד יד ראשונה עם ק"מ נמוך.

ב-40K יהיה קשה למצוא 206 או יאריס!!

פורסם

פונטו האופציה הטובה ביותר למחיר ולהעדפות שלך , ידנית עדיף .

אחריה סטארלט שמבחינת פינוק ואיבזור לא ממש ברמה של הפונטו אך אמינה יותר ככל הנראה ובגיר ידני ביצועים טובים , אוטו נדיר יחסית .

ים long time no

פורסם

אווייי ואבויי לכל הממליצים על הפונטו . זה לא בדיוק אוטו זה יותר צעצוע עדיף כבר שתרד בשנים ואל תיגע בפונטו .כבר עבדתי גם במוסך של איטלקיות בעבר ,זה לא אוטו שאפשר לסמוך עליו בכלל. טויוטה יאריס כבר המליצו כדי שתבדוק . בכלל.. תתן עדיפות ליפניות , לפעמים עדיף להוציא כסף על דלק , ולא על חלקים . בהצלחה .

פורסם
אווייי ואבויי לכל הממליצים על הפונטו . זה לא בדיוק אוטו זה יותר צעצוע עדיף כבר שתרד בשנים ואל תיגע בפונטו .כבר עבדתי גם במוסך של איטלקיות בעבר ,זה לא אוטו שאפשר לסמוך עליו בכלל. טויוטה יאריס כבר המליצו כדי שתבדוק . בכלל.. תתן עדיפות ליפניות , לפעמים עדיף להוציא כסף על דלק , ולא על חלקים . בהצלחה .
מה לא מובן שיאריס לא נכנסת בתקציב!!

לי יש פונטו ספייס 01 עם 100K, לפני היתה פונטו 98 שעברה 95K שנהן הפגינו אמינות טובה למדי!!

פורסם

פולסווגן פולו לדעתי נכנסת בתקציב וגם אחיותיה מבית סיאט בלי בעיה, שווה לבדוק.

נשמח אם תספר לנו איזה רכב יש או היה לך לאחרונה, ומה אתה חושב עליו... ככה נוכל להשוות.

dirty old man

need love too

פורסם

פולו לא ממש כי היא די יקרה והוא יצטרך לרדת חזק בשנתון, אבל אחותה הכימעט תאומה האיביזה נישמעת נחמד שנתון יחסית בסדר איכות VW כמובן שיהיו קצת צרות עם החלפים אבל זה כבר לשיקולך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

דבר ראשון אני רוצה להודות לכולם על התגובות. דבר שני - למי ששאל אז כרגע יש קסנטיה טורבו דיזל שמתכוונים למכור ומכאן התקציב גם....

היאריס באמת כזו אמינה? כמה היא עולה,ויש ידנית? וה206 3דלתות? יש המלצות?

הפונטו ספייס בעיתית?

למישהו יש תמונה של הסטארלט?

מה לגבי מגאן 3 דלתות?

התקציב יכול לעלות עד 50K גג!

פורסם

אוף-טופיק

תמונה של הסטארלט עדיין אין לי, אבל לפעם הבאה במקום להפיץ הודעה חדשה אתה יכלת להישתמש בהודעה הקיימת

ולהוסיף את זה שם אתה יכול לעשות את זה בעזרת אפשרות הערוך, באותה אפשרות תוכל גם ליראות את אפשרויות המחיקה שלך לרשותך 60 ד'

והיה רצוי גם שתיקרא את הת'רד הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=26306

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...