Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוו X1 2012 דגם ביזניס ,אפשר להראות WAZE במסך הראשי הקיים של הדגם?

אן לי מושג אם זו התקנה שנערכה בארץ או אצל היצרן,מה שכן התפריט בעברית.

יש אפשרות שכזאת להתקין? או בכלל להתקין ממשק שמתחבר לאנדרואיד?

פורסם

פריצת מסך + קופסת אנדרואיד חיצונית + הלבשה של צג פלסטיק שקוף על המסך הקיים, עבור הטאץ׳.

בד״כ, מדובר בשתי ערכות נפרדות.

יחידת פריצת מסך

יחידת אנדרואיד (שמגיעה עם צג הפלסטיק השקוף שהזכרתי)

מנהסתם צריך להזמין יחידות שמותאמות לדגם הרכב הספציפי שלך.

בד״כ נדרש גם להוסיף דונגל של מודם סלולרי במידה ואין מודם מובנה לכרטיס סים ביחידת האנדרואיד.

תחפש תחת המותג QDIS אני חושב שזה מה שמתקינים אצל קלאס איי ודומיהם.

http://qdis.co.kr/NewQdis/

פורסם

תודה רבה,יש מישהו שעושה את השינוי הזה באזור הרצליה רעננה רמה"ש?

כמוכן יש עוד דברים להתקנה עצמה שארצה בנוסף,כולל שדרוג שמע מהרמקולים

הוספת שקע USB חיישני נסיעה לאחור... יש משהו באזור שלא קורע אותך לגזרים,

כי כאלה אני מכיר.

פורסם

דעתי כבר מוכרת פה בפורום, כשיש לך ב.מ.וו מנסים לקלף אותך מהשקלים.

מרגע שיש לך דגם הכולל מערכת IDRIVE כלשהי - כל שידרוג/שינוי נעשה מסובך/מגובל.

צריך להיזהר מהתקנות של חאפרים שמתממשקות לאבזור הקיים.

לגבי חיישנים, אם כוונתך לכאלה עם חיווי על המסך סדרי גודל של המחיר הוא כ- 2000 ש"ח לצד להתקנה במתקין הבית של ב.מ.וו (ב.מ. דיזיין).

לגבי הוספת שקע USB - כל מה שנוגע למערכת המדיה זה נושא מורכב מאוד.

במקרה הקל אפשר להסדיר זאת עם שקע וצמה מקוריים וכמעט בוודאות צריך גם קידוד המודול של המדיה.

במידה והמערכת המתוקנת אצלך לא תומכת בכך - נדרש להחליף את יחידת הרדיו/מדיה לאחד הדגמים שממוצבים גבוה יותר, והעלויות ממריאות לאלפים רבים של שקלים, ולעיתים אף נדרש להתאים מק"טים לפי ה VIN של הרכב - רד מזה.

בכל מקרה לא תמצא הרבה מתקינים שמבינים בזה, ובסוף תגיע כל הנראה לאלה שאתה כבר מכיר.

לגבי שדרוג הסאונד - אני מכיר רק את הפתרונות אפטרמרקט ה"רשמיות" שכוללות צמות מקוריות וכד' - זול זה לא.

לדוגמא:

http://www.ebay.com/itm/BMW-Brand-E84-X1-Alpine-Hi-Fi-Stereo-Upgrade-Including-Window-Door-Frame-Covers-/150900073439?hash=item23225863df:m:mYkuVXtvm69wU5CU83KItEw&vxp=mtr

• תוכן חדש...