Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין MEIZU MEILAN M1 לבין XIAOMI MI 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עם הMI4 כבר חמישה חודשים, ואשמח לענות על כל שאלה.

התרשמות כללית?

המכשיר לא פחות ממדהים.

יתרונות:

# מהיר מאוד - אף פעם לא נמצא אצלי על PERFORMANCE MODE, ועדיין מהיר עד כדי מיידי. בין אם ריספונסיביות של שימוש כללי ובין אם דברים דורשניים יותר כמו שימוש בCAMSCANNER והמרת קבצים וכו'. לא משחק עליו משחקים.

# סוללה שמחזיקה הרבה מאוד זמן, גם בשימוש אינטנסיבי. נדמה לי שעד עכשיו השיא שלי הוא 21 שעות עם 4 וחצי שעות סוללה, אבל זה לא האישיו. אין דבר כזה להתקע בלי סוללה באמצע היום, לא משנה כמה ארוך הוא (אולי עם הוטספוט דולק נונסטופ). למשל עכשיו אני על 70%, החל מהשעה 7.

# מסך מצויין - FHD על 5 אינצ' נותן אחלה תצוגה מצד אחד ומצד שני לא טוחן סוללה. גם בשמש רואים מעולה. הצבעים לא מדוייקים (MIUI מגביר את הרוויה שלהם ואת הקונטרסט) אבל זה מרגיש מאוד טוב בעין.

# יציב - נמאסו עלי הימים של החלפת רומים/קרנלים/בלגאנים. מעדכן פעם בכמה שבועות וכל פעם הכל פיקס (יש עדכון רשמי שמגיע בפוש לטלפון). כן החלפתי את הרום שהגיע עם המכשיר במקור, שהיה נגוע בפרסומות וצריכת סוללה מזעזעת. ההחלפה פשוטה לאין שיעור מאשר מכשירים אחרים ותקח אולי 3 דקות למישהו שלא יודע מה הוא עושה. הרום ששמתי הוא הנפוץ ביותר למכשיר הזה וניתן למצוא אותו כאן.

# שני הצדדים שומעים טוב בשיחות.

# מלא פיצ'רים מגניבים באופן כללי (כמו למשל שאם אתה מקבל שיחה תו"כ שימוש בטלפון היא לא מכסה לך את כל המסך אלא רק את הפס העליון ואפשר להתעלם ממנה. אי אפשר שלא לשים לב, מנגד.)

חסרונות:

# אין הרחבת זכרון.

# סוללה לא נשלפת.

# לGPS לוקח משהו כמו 4-5 שניות להנעל. זה כלום זמן, אבל התרגלתי לנעילה מיידית.

# מכשיר טיפה כבד לגודל שלו.

# מרכז כובד קצת גבוה מדי שגורם לי לחשוב שאם לא מחזיקים אותו כמו שצריך הוא בכיף יכול להתהפך אחורה ביד וליפול.

# אני חושב שהוא יחסית שביר, טפו טפו טפו לא מתכוון לבדוק.

אגב, לא יודע אם הוא נחשב אמין או לא, אבל אני מאוד מרוצה והרושם הכללי שקבלתי הוא שאנשים מרוצים מהחברה. מבחינת תוכנה האמינות (יציבות) מופתית.

פספתי משהו?

עריכה: שני חסרונות נוספים:

הפנס (פלאש) חלש יחסית.

וכך גם הרמקול (למוזיקה, לשיחות הוא די והותר כשאתה לא במקום רועש מדי).

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...