Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה רוכשים מגבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל האופציות שעלו פה זאת ^ כנראה הכי גרועה, לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת, נו שוין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מזמין מגבי בוש מקוריים מאנגליה מחנות http://www.wiperblades.co.uk המחיר כולל משלוח לארץ יוצא זול יותר מהארץ, לדעתי שווה וחוסך התרוצצות במיוחד כדי לקנות, הרי זה מצריך זמן, דלק, חנייה. לדעתי אין על להזמין באינטרנט, הכי נוח ובד"כ גם זול יותר

אין הבדל בין מגבים לרכב עם הגה שמאלי לרכב עם הגה ימני?

פורסם (נערך)
תשווה תמיד בין אותו סוג ודגם של מגבים. לי הדואר הוא ליד העבודה כך שלא מצריך ממני נסיעה כלשהי. בתחנות דלק וכדומה יהיו מגבים לרכב שלך אם מדובר בדגם פופולרי, מבטיח לך שלרכב כמו שלי אין שם

הרכב שלך כ"כ מיוחד שהמגבים שלו לא נמצאים בסטנדרט האינצ'י?

סחטיין. ספר לנו מי היצרן המוכשר הזה.

עריכה:

למקרה שלא הובנתי כשורה - לכל רכב יש שני מגבים בעלי אורך מגב מסויים (לפי תקן). מבחינת החנות שתקנה איזה זוג שתרצה, כל עוד זה זוג. לעתים יתכן מחיר שונה עבור גדלים שונים, אבל לא שמעתי על מגב מחוץ לסטנדרט (ואם כן, צר לי על הבעלים שלהם).

עריכה אחרונה על ידי Ziv
פורסם

יכול להיות צרוף אורכים לא סטנדרטי\נדיר, או מחבר לא סטנדרטי. יהיה מעניין אם שאון יוכללפרט קצת על דגם הרכב וסוג המגבים.

דניאל - דומני שמדובר במגבים זהים, אולם מותקנים הפוך, כך שלנהג, היושב מימין, יהיה שדה ראיה דומה לזה של הנהג ברכב בו הנהג יושב משמאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בינתיים, המגבים הפשוטים והזולים והרגילים בשם VISION עושים עבודה לא רעה.

באוטו דיפו יש מגבים של הדר רוזן חדשים אבל די יקרים.

רוב המכוניות החדשות הן עם מגבים שונים מהמגבים של פעם, זה תופסנים וחיבור שונה.

כשקונים מחנות לחלפים, המוכר לא צריך לשאול אותך בכלל, הוא בא ויתקין, כך צריך להיות.

פורסם

הרכב שלי סיאט לאון 2011, בד"כ אין במלאי (הכוונה באוטודיפו) את הדגם הספציפי לרכב שלי. אני לא חוסך במגבים, רק כמו המקורי של Bosch, כאמור לפני שנים הפסקתי אפילו לחפש בארץ, לא בגלל שאין אלא משום שהכי נוח לי ובסופו של דבר גם הכי זול להזמין מחו"ל. רק הזמן והדלק לנסוע במיוחד לחנות כדי לקנות את המגבים האלו הופך את כל הסיפור מבחינתי ללא שווה. ככה זה מגיע לסניף הדואר שיש לי בו ת.ד. ליד העבודה, הולך לשם 3 דקות ברגל ומוציא את החבילה. אני מחליף מגבים בד"כ כל שנתיים, ברגע שהמגב מתחיל להשמיע קצת רעשים זה מבחינתי אומר שהגיע הזמן להחליף אותו גם אם וויזואלית הוא נראה במצב מצוין, הרי השמש הישראלית אכזרית מאוד לחלקי גומי וסיליקון, הכל מתייבש מהר מאוד.

לא זוכר כרגע סדרי גודל של עלויות, אבל מסינים באתר שם את דגם הרכב, שנה וכדומה ומקבלים כל מיני אופציות למגבים במחירים שונים, אני כאמור לא חוסך בזה, הולך על הדגם הטוב ביותר שיש ל- Bosch

פורסם

שים לב שאתה קונה מגבי בוש טריים.

שנה שעברה או לפני שנתיים קניתי מגבי בוש מהום סנטר, לאחר שבוע התחילו מריחות. 70 שקלים לפח.

מאז אני לא קונה בחיים מגב של חברה טובה.

יש מגבים סיניים שעושים מספיק העבודה בסכום נמוך.

פורסם
מכל האופציות שעלו פה זאת ^ כנראה הכי גרועה, לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת, נו שוין.

פספסתי את ההודעה הזו.

שתי החלפות המגבים האחרונות שלי נעשו במוסך היבואן, כאשר בשני המקרים ההחלפה בוצעה במסגרת ביקור במוסך מסיבות אחרות. חסכתי נסיעה ייעודית לחנות חלפים ואולי גם כמה פרוטות (מחיר המגבים היה סביר יחסית למחיר בחנויות כאשר ביקרתי בהן). מבחינתי נסיעה לחנות החלפים, או, אפילו, סטיה מהדרך הרגילה שלי לצורך זה היא בזבוז זמן ודלק, כך שגם אם שילמתי עוד כמה פרוטות במוסך לא הפסדתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קונה בכל מקום שמוכר סיני (תחנות דלק, חנויות חלפים, חנויות לאביזרי מין) מהסוג הכי גרוע, ומחליף כל חורף.

חבל לי להשקיע במגבים איכותיים, ולגלות מחר בבוקר שמישהו ''השאיל'' אותם ללא רשות.

אם המוסך לא קרוב לבית, והרכב לא נכנס למוסך בגלל סיבה אחרת לדעתי בזבוז כסף.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קנה את הכי זול שאתה מוצא ותחליף כל שנה. אין טעם להשקיע בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין מוסך סוזוקי בקרבת ביתי. בעבר הייתי עבר בקרבת המוסך בנסיעות היום יומיות שלי, אבל כביש 22 הרחיק אותי הצ'ק פוסט.

אבל, עדיין, אני מגיע למוסך 2-3 פעמים בשנה לצורך טיפולים תקופתיים (2 מכוניות), ובאותה הזדמנות גם מחליף מגבים, אם יש צורך.

פורסם

מצטרף לחברים פה שקונים פעם בשנה זולים ומחליפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי שבאיזור המרכז, זוג מגבי בוש אירוטווין יעלו לכם

באוטוסטור 115 ש"ח, ויש קופון של 6 אחוז הנחה, מה

שמביא את המחיר ל 108 ש"ח. תעשו הזמנה באתר,

וגשו לשם לאיסוף עצמי, גם יתקינו לכם אותם. לי הם

מחזיקים שנתיים עד שלוש, ובינתיים עושים עבודה

הרבה יותר טובה מכל הסינים המזובלים שאחרי

שבועיים משאירים סימנים וחורקים.

http://www.autostore.co.il/זוג-מגבים-BOSCH-AeroTwin.html

פורסם

אני הלכתי באוטוסטור על הבוש, בשביל 100 שקל אתה מקבל מותג איכותי- נראה לי שווה. לפחות שווה את הניסיון

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...