Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה רוכשים מגבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לאאוטלנדר שלי מזמין את הגומיות המקוריות למגבים לפי המק"ט של מיצובישי ומחליף את הגומי בלבד.

כמובן שאין שום סיכוי למצוא את החלקים האלו בכלמוביל ולכן אני מזמין אותם מחו"ל.

וכן אני יודע שזו מחלה אבל אני אוהב שיהיו לי על הרכב מגבים בדיוק מאותו סוג שהגיע מהיצרן 8)

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשיתי את זה, העניין שהמשלוח יקר מאוד.

סביבות ה250 ש"ח למגבים כולל משלוח, השאלה האם אפשר להשיג בארץ בפחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני משתדל לא להפעיל מגבים כי זה עושה בלאי למצבר ומגביר את צריכת הדלק.

ברור שאם יש גשם חזק אני מפעיל על מהרות הכי איטית, אבל בגשם בינוני-חלש אני לא מפעיל אפשר לראות דרך.

אני גם קונה מגבים שיוצרו בסין בכל חורף. עוד לא נתקלתי באחד שכשל בגריפת מים בשנה הראשונה.

אגב יש מה לעשות כדי לשמור על חיי מגבים? נגיד להפעיל אותם קצת בקיץ באיזו תדירות קבועה? לנקות אחרי גשם מלוכלך? או שחבל על בזבוז האנרגיה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תתיעץ עם stio. אל תדליק אורות ואל תפעיל מגבים. עדיף שלא תפעיל את המנוע :roll:.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני משתדל לא להפעיל מגבים כי זה עושה בלאי למצבר ומגביר את צריכת הדלק.

ברור שאם יש גשם חזק אני מפעיל על מהרות הכי איטית, אבל בגשם בינוני-חלש אני לא מפעיל אפשר לראות דרך.

אני גם קונה מגבים שיוצרו בסין בכל חורף. עוד לא נתקלתי באחד שכשל בגריפת מים בשנה הראשונה.

אגב יש מה לעשות כדי לשמור על חיי מגבים? נגיד להפעיל אותם קצת בקיץ באיזו תדירות קבועה? לנקות אחרי גשם מלוכלך? או שחבל על בזבוז האנרגיה?

השמש מחסלת כל מגב.

עדיף לך להחליף 2 זוגות של מגבים סיניים טריים בחורף אחד מאשר לקנות מגבים ב100-150 שקל.

זאת דעתי.

פורסם

קראתי את כל השרשור ואני די מופתע שאף אחד לא עלה על הרעיון הבא:

- יש לי שני סטים של מגבים: מגבי החורף ומגבי הקייץ

- מגבי הקייץ הם הפשוטים ביותר, גמורים ולא מנגבים טוב

- מגבי החורף איכותיים ויקרים כמו בוש... בגלל שאני מרכיב אותם רק בחורף הם מחזיקים מעמד 4-5 שנים בקלות

- אם אני צריך לעבור טסט בקייץ אני כמובן מחליף למגבים הטובים.

עליתי על הרעיון הזה עוד בשנת 95 כאשר הכריחו אותי בטסט בשיא הקייץ להחליף את המגבים ואמרתי לעצמי שאני אשמור אותם לחורף.

בקיצור אני רץ עם הרעיון הזה מאז ולא מצאתי פתרון יותר טוב איך לגשר על הקייץ ההרסני למגבים מחד והרצון להרכיב מגבים איכותיים לאורך זמן מאידך.

פורסם
^^^^

לא יות קל להחליף סיני כל שנה מאשר לקנות שני זוגות לכל עונה?

לא קראת לעומק. אני לא קונה 2 זוגות כל שנה אלא זוג אחד פעם בכמה שנים טובות ובכל חורף מתפנק עם המגבים האיכותיים :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק. תחליף ב20 שקל לשנה ויהיה לך ניגוב טוב כל השנה.

אולי רק מי שכל הזמן נמצא בחניה תת קרקעית ובקושי מזיז את הרכב יכול להצדיק מגבי איכות. כי כולם נהרסים אחרי שנתיים וחצי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

- מגבי הקייץ הם הפשוטים ביותר, גמורים ולא מנגבים טוב

ובקיץ אתה נוהג עיוור? הרי לא חסרים שפריצים של בוץ ואבק בקיץ, או אבק שנתפס על העיבוי נשאר על החלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את האמת, שאני כל כמה חודשים מורח על השמשה וקס, הסופ'ש הוא הוכיח את עצמו.

מעל 100 קמ"ש גם במבול מטורף אין צורך במגבים, חבל על הזמן...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אני מזמין מגבי בוש מקוריים מאנגליה מחנות http://www.wiperblades.co.uk המחיר כולל משלוח לארץ יוצא זול יותר מהארץ, לדעתי שווה וחוסך התרוצצות במיוחד כדי לקנות, הרי זה מצריך זמן, דלק, חנייה. לדעתי אין על להזמין באינטרנט, הכי נוח ובד"כ גם זול יותר

אין שם את השנתון של הרכב שלי... מה עושים? כנראה שהם לא מעודכנים לגבי השנתון הזה

מדובר על יונדאי אלנטרה 2007

maga.jpg

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...