Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין סויפט 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי -

יש לי סוזוקי סוויפט 2007

ואני מעוניין לעשות טרייד אין אצל ישירות אצל יבואן אם זה אפשרי..

מה שאני רוצה לדעת - טרייד אין של סוזוקי ניתן לעשות רק אצל יבואן סוזוקי?

או שיש עוד יבואנים שיעשו לי טרייד אין? אני מעדיף לא לרכוש דווקא סוזוקי שוב פעם.

מישהו יודע?

תודה.

פורסם

אתה יכול לעשות טרייד אין אצל כל יבואן רכב שרק תרצה. סוזוקי, מאזדה, פולקסווגן, מרצדס או אינפיניטי, זה לא משנה.

אבל למה לך?

סוויפט "צורה חדשה" היא מכונית טובה ומבוקשת בשוק, לא אמורה להיות לך בעיה למכור אותה בקלות ובמחיר סביר בשוק הפרטי. למה להפסיד כסף בטרייד אין?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובה..

פשוט אין לי נסיון במכירות אישיות ואני ממש לא הטיפוס להתחיל להתעסק עם זה..

זה נראה לי כאב ראש מהגהנום.

אבל אם ההבדל בין הטרייד אין יכול להגיע ל5000-10000 שח אז כנראה שלא תהיה ברירה..

פורסם

טרייד אין זה עסק שאמור להרויח. לכן, כדי להבטיח רווחיות של העסקה איתך, על הרכב שלך ייתנו כמה אליפים טובים פחות ( אני גם לא פוסל שההפחתה תהיה מעל 10 אלפים ). ולא, זה שהחברה מוכרת לך רכב חדש, זה לא מספק אותם.

תתחיל למכור. ואם הרכב שלך במצב טוב, ללא תאונות ועם קילומטראז' לא גבוה, תקבל מחיר הוגן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף לך למכור לבד, הדלתא בין טרייד אין למכירה בעצמך יכולה להיות אף גבוהה יותר ממה שציינת.

אמנם יש מבצעים אצל חלק מהיבואנים שנותנים טרייד במחיר מחירון, ואז זה שווה ביותר, כי אתה חוסך את ה"כאב ראש" אבל, בימים כתיקונם, אתה לעולם תפסיד בעסקת טרייד.

בקיצורמכור לבד או תתעדכן במבצעי היבואניות.

בהצלחה.

פורסם
טרייד אין זה עסק שאמור להרויח. לכן, כדי להבטיח רווחיות של העסקה איתך, על הרכב שלך ייתנו כמה אליפים טובים פחות ( אני גם לא פוסל שההפחתה תהיה מעל 10 אלפים ). ולא, זה שהחברה מוכרת לך רכב חדש, זה לא מספק אותם.

תתחיל למכור. ואם הרכב שלך במצב טוב, ללא תאונות ועם קילומטראז' לא גבוה, תקבל מחיר הוגן.

ברור לי שטרייד אין לא משתלם, השאלה כמה שווה חיסכון הכאב ראש של מכירה אישית..

כל שניה מישהו יקח לי את האוטו לבדיקה? איך מתנהלים עם זה?

זה נשמע לי כמו סיוט אחד גדול..

פורסם
תודה על התשובה..

פשוט אין לי נסיון במכירות אישיות ואני ממש לא הטיפוס להתחיל להתעסק עם זה..

זה נראה לי כאב ראש מהגהנום.

אבל אם ההבדל בין הטרייד אין יכול להגיע ל5000-10000 שח אז כנראה שלא תהיה ברירה..

זה פחות או יותר ה"הפסד" שתפסיד במכירה של הרכב שלך לטרייד אין. אי אפשר להגיד לך מה הסכום המדויק כי זה תלוי בהרבה גורמים:

1. איזה רכב אתה קונה. אם תיגש לקנות מרצדס S קלאס ב-1.1 מיליון יבואו לקראתך בטרייד אין יותר לעומת אם תבוא לקנות קיה פיקנטו ב-60 אלף ש"ח.

2. מתי אתה קונה. בדרך כלל כשאתה בא עם טרייד אין אתה לא מקבל "הנחת מזומן", אבל לפעמים יש מבצעי "טרייד אין במחיר מחירון" וכאלו שמפצים על זה.

3. מה מצב הרכב שלך. אם הרכב יפה קוסמטית תקבל עליו הצעה טובה יותר. כנ"ל אם הוא מטופל, אם הקילומטראז' שלו נמוך וכו'.

למכור רכב זה אכן קצת כאב ראש. לא כל שניה יקחו אותך לבדיקה אבל אני חושב שלא תמות אם תצטרך לשרוף פעמיים שעה-שעה וחצי על בדיקה לפני קניה. רוב האנשים לא יקחו אותך סתם לבדיקה כי זה עולה להם 500 ש"ח וחבל להם על הכסף. אם תציג לרוכשים הפוטנציאלים את כל האמת על הרכב הם לא יצטרכו לקחת את הרכב סתם לבדיקות ולבזבז לך את הזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

תודה למי ששינה את שם השרשור :wink:

לפי מה פתאום יבואנים מציעים מחיר מחירון?

לפי החישובים שלהם באותו רגע?

יש חודשים קבועים שפתאום זה צץ?

עריכה אחרונה על ידי rozroz
פורסם

גם כשיש טרייד במחיר מחירון, זה לא משתלם כלכלית.

היבואן מממן את הטרייד אין.

אם תגיע לסוכנות ותגיד שאין לך צוורך בטרייד אין, תקבל הנחה או הטבות שוות אחרות.

אין שום בעיה למכור סוויפט 2007.

לצורך המחשה, גש לסוכנות של הרכב אותו אתה מעוניין לרכוש ובקש הערכה למחיר בטרייד אין.

כאשר תדע עד כמה מעליבה תהיה ההצעה, אתה לא תפחד לפרסם לבד בלוחות.

בהצלחה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם יש טרייד אין במחיר מחירון זה בדרך כלל במקום הטבות של הנחות/בלי תנאי מימון וכו'.

נדיר שיש כפל מבצעים (כמעט ולא קיים).

אכן מדובר ברכב מבוקש, ואם הנתונים שלו טובים אני מאמין שיהיה ניתן לקבל אפילו מחירון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה חבר'ה על כל הטיפים..

האמת היא: במחירון לוי יצחק אומרים סוויפט 2007 = איזור 36000.

היתרון הוא שהקילומטרז' שלי די נמוך (100,000) ביד 2 ראיתי דורשים 40,000 על 150,000.

חסרונות:

הקוסמטיקה לא משהו,

האוטו נקנה חדש בליסינג (לא רשום כיד ראשונה)

ועבר כמה תאונות (לא מהסוג הקריטי ממה שהבנתי פה).

למה אני אמור לצפות?

פורסם

רק אצלי קפצה המילה "SWITCH" במקרה הזה?

לדעתי הפלטפורמה שלהם נולדה דווקא למיקרים האלו של אנשים שלא כל כך רוצים להתעסק עם המכירה.

תעשה חיפוש בפורום ותבדוק באתר שלהם אם זה יכול להתאים לך.

פורסם (נערך)

לא מזהיר...

מה שאתה יכול לעשות זה לגשת לסוכנות כלשהי עם הרכב, לקבל הצעה לטרייד אין ולהתחיל למכור לבד מהמחיר שמתאים למה שקורה בלוח יד 2 עם רכבים בעלי נתונים דומים.

כל מה שתקבל מעל ההצעה בטרייד - שווה מאוד. כאשר תגיע לאותה הסוכנות עם המזומנים, תוכל אולי לקבל הנחות ( או תוספות ללא תשלום ).

המחירון הנמוך יחסית של יצחק לוי יגרום להצעה גרועה ( כנראה מעליבה ) מצד טרייד אין שתתבסס על המחירון ותכלול הפחתה גדולה בשל רישום ליסינג, תאונות ומצב קוסמטי ורווח של טרייד אין .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תנסה לשקלל מחירון אצל יצחק לוי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...