Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לגולשים,

אני דוד מחברת פרומט, יבואנית שמני האיכות Liqui Moly.

מזה כמה שבועות אנחנו קוראים כאן בפורום ומתרשמים מהרצינות והידע שנצבר באתר, ומבקשים להצטרף כמומחים בתחום השמנים האיכותיים והתוספים.

לאחרונה שדרגנו את האתר בעברית http://liquimoly.co.il/ ואנחנו מזמינים אתכם להיכנס, להתרשם, ולהשתמש במדריך השמנים שיכול לסייע לכם לבחור את השמן האיכותי ביותר והמתאים ביותר לרכב שלכם. אנחנו מאמינים שהשימוש במדריך השמנים יכול לעזור ללמוד הרבה על תחום השמנים, וגם לדעת לשאול את השאלות הנכונות לגבי השמנים המתאימים לרכב שלכם בטיפול התקופתי.

בקיצור חברים, אנחנו שמחים להיות כאן עימכם, ושמחים לקחת חלק בקהילה המרשימה שיצרתם כאן,

שלכם,

דוד

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תודה, אנחנו משמינים מנחת...

זה עבור הקורולה שבחתימתך?

אתה מוזמן להסתכל כמה שמנים יכולים להתאים לרכב שלך (בהנחה שזו הקורולה) :

http://liqui-moly.lubricantadvisor.com/advice.aspx?lang=eng&isr=1&type=e11f0623e8cc01ac25b89513ee0f2a6c

עריכה אחרונה על ידי Liqui Moly
פורסם (נערך)

למיטב ידיעתנו, ל 500 אבארט' מתאים 10W60.

אתה מוזמן להיכנס לאתר ולעשות חיפוש לפי יצרן abarth, ולבחור ב 500 שלך.[TABLE=width: 617]

[TR]

[TD=width: 350, align: right]יש שמן ספציפי שמתאים לרכב שלך, בעל מאפיינים שמתאימים לעבודת המנוע שבאבארט'.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

השמן עומד בתקנים:

ACEA A3/B4

API SL/CF

אושריקו,

לשאלתך, לא בטוח שהבנתי את השאלה. כעיקרון, לדעתנו אם יש להוסיף שמן בין תקופות טיפול יש להוסיף את אותו השמן שיש מנוע, ולא לערבב בין שמנים שונים.

עריכה אחרונה על ידי Liqui Moly
פורסם

לדעתי המקום של האשכול הזה הטכני. נראה לי זה יעבור לשם.

בינתיים שאלה. ה הבדל בין TOPTEC 4200 ל4300 ומה עלויות לצרכן?

למה להעדיף אותכם על TOTAL או CASTROL?

פורסם

אהלן,

השמן לאברט הוא 10-50 בתקן C3, ולא כמו הספונסר שמעלי ציין.

תקן C3 העיקר שלו מוגדר כשמן LOW SAPS, אם תשים שמן בתקן אחר ולא C, יש מצב שילכו לך

הממירים לאחר פרק זמן מסויים, ואולי עוד דברים.

לגבי הצמיגות, פחות תתיחס למה שהולך בחו''ל, שמה הקיבולת שמן יותר גבוה, פה יותר נמוכה.

לכן בעלי אבארטים ממליצים רק על השמן של SELENIA.

תוכל לקרוא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?561847-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9C%D7%90%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%98-500C

דוד, יש לכם קשר לשמנים של פרסטון?

רועי

פורסם

איזה שמן מתאים ללנצ'יה דלתא החדשה 2008- ומעלה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אושריקו,

לשאלתך, לא בטוח שהבנתי את השאלה. כעיקרון, לדעתנו אם יש להוסיף שמן בין תקופות טיפול יש להוסיף את אותו השמן שיש מנוע, ולא לערבב בין שמנים שונים.

כמובן, אני יודע זאת.

פשוט באתר, בשמןש הספציפי הזה כתוב שניתן לערבול עם שמנים אחרים אז רציתי לדעת, זה נשמע קצת מוזר.:-)

פורסם
לאיזה רכב השמן מיועד?

זה לא משנה. אני יודע לבד לבחור שמן שמתאים לרכב. אני שאלתי שאלה על שני שמנים ספציפיים ומה הבגל ביניהם ובמה חברתכם נבדלת מאחרים?

פורסם

עכברוני מה כ'פת לך לענות לו על השאלה? אולי הוא יוכל ללמד אותך משהו על השמן שמתאים לרכב שלך?

בנוסף, אתה רוצה שהוא יכתוב לך שהוא הכי טוב והאחרים פחות טובים? לפי איזה מדד?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ahbarony תודה. מצאת לנו באג באתר. בלחיצה על הקישור של ה 4300 מופיע המידע של ה 4200. יטופל.

כעיקרון ה 4200 מכיל חבילת תוספים רחבה יותר, כלומר מתאים ליותר משימות ולכן עונה על יותר תקנים של יצרנים.

מה ההבדל בין השמנים שלנו לבין האחרים? אני רק אענה שאנחנו מאמינים במוצר שלנו, ולא לחינם השמנים של liqui moly מוכרים בכל העולם, והם ערובה לאיכות.

לגבי מחירים - אנחנו לא מכתיבים מחירים לנקודות המכירה שלנו, ולא יכולים להתערב ברווחיות שכל מפיץ קובע לעצמו. אם יש קושי למצוא שמן ספציפי שאתה צריך אשמח לסייע באמצעות 'יצירת קשר' באתר שלנו.

לגבי מוצרי פרסטון - הם מיובאים על ידי הקבוצה.

• תוכן חדש...