Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

יש לי אלמרה פרפקט שנת 2001 ידנית מנוע 1500. קניתי בפירוק מאלמרה פרפקט 1600 שנת 2001 את אותה היחידה אך חיבור אחד לא מתאים. אשמח להצעות.

בתמונות החיבור השחור זה המקורי, הלבן ביחידה שקניתי מפירוק ולא מתאים.

אשמח להצעות האם יש אפשרות ליצור מתאם או האם למישהו יש יחידה שתואמת לשלי.

תודה לעונים.

image2.jpgimage3.jpgimage4.jpg

פורסם

הוא נראה מאוד דומה , תבדוק אם תוכל להוציא את הראש הלבן ולחבר את השחור ע"י חוטים , תבדוק אם אפשרי ואם נראה אותם חוטים (אם יש)

פורסם

שלום דוד,

הבעיה שהראשים (השחור והלבן) מולחמים מהקצה השני לפלטה הירוקה והיא מחוברת לפלטה ירוקה אחרת ע"י צמה שגם היא מולחמת.

חשבתי על להחליף בין הלוחות הירוקים בשלמותם אך אני לא יודע אם זה שווה את ההתעסקות.

פורסם

הסתובבתי בפירוקיות ופירקתי בסביבות ה-10 מנגנונים וכולם עם החיבור הלבן שלא תואם את החיבור שלי.

דור אשמח לשמוע אם אתה מכיר מקום שאולי יש להם את המכלול, בסוף אני אמצא אחד מתאים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...