Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של חברה נזקק לגרירה.

החברה השאירה את המפתח מתחת לכנף, לגרריסט שיבוא ויקח את הרכב.

בדרך למוסך, הגרריסט איבד את המפתח הראשי של הרכב, מפתח עם אימובילייזר ושלט לפתיחה\נעילה של הרכב.

קרה למישהו שהגרריסט איבד את המפתח?

פרנקופיל מושבע!

פורסם
הם הציעו לפצות אותך בדרך כלשהיא?

היות והגרריסט הוא קבלן, אז ניסיתי לפתור זאת דרכו, בעזרתו.

הגרריסט איבד לי מפתח ראשי שקולל אימבולייזר + שלט לפתיחה\נעילה של הדלתות, מובנה.

הגרריסט הציע לי 2 מפתחות "טיפשים" ו-2 שלטים לפתיחה\נעילה של הדלתות. (כי זה עולה פחות)

היות והוא איבד לי את המפתח הראשי, אני לא הסכמתי להצעה שלו ועמדתי על כך, שאם הוא איבד את הראשי, אני רוצה ראשי בחזרה.

לאחר מכן הוא חדל לענות לטלפונים שלי ופניתי לשגריר.

דיברתי איתם והבטיחו שיחזור אלי "מנהל" ב-24 שעות הקרובות, כמובן שהוא לא חזר אלי.

אז יצרתי קשר איתם בשנית, הבהרתי להם שיש לי הקלטה של הגרריסט אשר מודה באשמה והקלטה שלהם שהם לא חזרו אלי.

הו אז, הדברים החלו לזוז די מהר ושבוע הבא, מנעולן אמור לתת לי מפתח ראשי, מקורי, מקודד ומשוכפל, על חשבון שגריר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני לא מבין מדוע חברה ותיקה שאמורה להתנהל בצורה מכובדת בכלל נכנסת לפרטים קטנים. כל עניין המפתח מוכר להם במס במאת האחוזים. הסכום הזה בכלל זניח עבורם, למה להתעסק בקקה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני לא מבין מדוע חברה ותיקה שאמורה להתנהל בצורה מכובדת בכלל נכנסת לפרטים קטנים. כל עניין המפתח מוכר להם במס במאת האחוזים. הסכום הזה בכלל זניח עבורם, למה להתעסק בקקה?

כי הם יכולים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני קצת יותר חשדן וממליץ לבצע קידוד מחדש. לך תדע אם הרכב הזה לא מוזמן ע״י גנבים וגרריסט זה אפשרות מעולה לשיתוף פעולה.

לא חשבתי על זה, רעיון מעולה!

מצד שני, אם לא גנבו עד עכשיו, 13 שנה, כבר לא יגנבו :)

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...