Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

רכשתי אתמול פיג'ו 206 שנת 2000 והיום תדלקתי אותה פול, כשתדלקתי שמתי לב בסוף התדלוק שיש לי מתחת לרכב שלולית דלק!!

נסיעה למקום יבש וניקוי המיכל הראו לי שאין נזילה במיכל, יתרה מזאת, כשהגעתי לעבודה דגמתי את הרכב כל איזה שעתיים כשהוא דומם ואין נזילת דלק! נקי.

כשחזרתי הביתה מהעבודה בזמן הנסיעה שוב ראיתי שמתחילה נזילה רצינית..

עכשיו אני חושד שמדובר בסדק/חור בצינור שמוביל למיכל הדלק כי רק כאשר הדלק "רוקד" בתוך המיכל אז הוא נשפך בכל צורה אחרת הוא לא.

דיברתי עם בעל הרכב הוא אמר שהייתה לו בעבר בעיה כזו אבל הוא טיפל בה.

חשוב לציין שכשבדקתי את הרכב המיכל היה על רבע מיכל ולא היה זכר לתופעה.

האם עלות התיקון היא גבוהה? האם יכול להיות שמדובר במשהו אחר ולא במה שאני חושב?

תודה.

פורסם

צריך לאבחן את זה קודם כל ולראות מאיפה בדיוק הנזילה, אם זה הצינור שמוביל מפתח המילוי למיכל, או אולי סדק במיכל עצמו.. במידה וזה הצינור לא עסק יקר, אם זה המיכל דרושה כאן עבודה, מיכל מפירוק תוכל להשיג בלי בעיה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

לדעתי שווה לבדוק את הנשם שיושב בסמוך למיכל הדלק, כמו כן כדאי להסתכל פיזית במיכל הדלק שנמצא מתחת לתא המטען, ולראות אולי תיקון שבוצע בעבר ונוזל שוב, כמעט ולא פגשתי בתקלה שמיכל הדלק שנסדק לבד.

פורסם

שוב, לעניות דעתי לא מדובר במיכל, אחרת הייתה נזילה גם כאשר הרכב דומם. המיכל היה מתודלק מלא ואני מאמין שגם הצינור היה מלא בדלק כי תידלקתי משהו כמו 45 ליטר לכן סביר להניח כי כל תכולת המיכל הייתה מלאה בדלק ואם היה נקב במיכל הייתי רואה את זה גם ברכב דומם... כך לפחות אני חושב.

מה זה לא עסק יקר?

האם מדובר בתיקון (סוג של אפוקסי על הסדק) או החלפה של הצינור?

פורסם
אתה מריח ריח של דלק גם בתוך הרכב?

אם כן תוכל למצוא את הנזילה, כאשר תרים את המושב האחורי כלפי מעלה.

אכן, אני מריח את הדלק בתוך חלל הרכב, וכן אני יודע שמאחורי המושב האחורי בצד הדלק יש את הצינור, הבעיה היא שאני לא יכול להוריד את המושב כי הלכה הידית :cry::-( (פיזדייץ)

יש עוד דרך להוריד את המושב? או להגיע לצינור הזה?

פורסם
אם אני זוכר נכון זו תופעה ידועה ומוכרת בפזו האלה. צינור נשם בצורת ר שמיתחבר לצינור תדלוק ראשי וברגע שהמיכל מלא פול קורית הנזילה.

תודה...

תיקון מסובך? יקר?

עוד לא הצלחתי לקבל סדר גודל של מחיר לתיקון

פורסם
אכן, אני מריח את הדלק בתוך חלל הרכב, וכן אני יודע שמאחורי המושב האחורי בצד הדלק יש את הצינור, הבעיה היא שאני לא יכול להוריד את המושב כי הלכה הידית :cry::-( (פיזדייץ)

יש עוד דרך להוריד את המושב? או להגיע לצינור הזה?

החלק התחתון של המושב האחורי נפתח במשיכה חזקה כלפי מעלה. תכניס את היד בחריץ איפה שהתופסנים של החגורות ותמשוך אליך.

פורסם
החלק התחתון של המושב האחורי נפתח במשיכה חזקה כלפי מעלה. תכניס את היד בחריץ איפה שהתופסנים של החגורות ותמשוך אליך.

אני אנסה את זה, אבל הגישה לצינור הזה היא דווקא מגב המושב לא?

תודה

פורסם

טוב חברים עדכון:

הייתי במוסך לטיפול ואמרתי לו על הבעיה..

ככה, מה שקורה זה שבזמן נסיעה מפלס הדלק מתנדנד וזז ויוצא מהיקף המשאבה ולא מהצינורות שלה, המוסכניק הרים את המושב האחורי וכל מה שהוא עשה זה חזק את הפקק שיושב על המשאבה.

כמובן שזה לא עזר אז לקחתי את המושכות לידיים.

אמרתי אם זה יוצר מההיקף יכול להיות שמדובר באטם בלוי או שלא יושב טוב, אז לאחר כשעה עבודה הצלחתי לפרק את המשאבה והכל אך ראיתי שמצב האטם יחסית תקין, ניגבתי את על הדלק והרכבתי את האטם חזרה למקומו נעלתי את הפקק חזק מאוד אך לצערי התופעה עדיין ממשיכה!!! אני כבר משתגע מה זה עוד יכול להיות? למה שזה יהיה משהו במשאבה עצמה?

מה עוד יכול לגרום לנזילת הדלק בצורה כזו?

פורסם
סברתי לך בדיוק היכן הבעיה.

מה הכוונה שלך?

מקור הבעיה הוא איפשהו בהיקף של הפקק. מה סיבת השורש? אני עדיין לא יודע... אמרתי לך האטם ניראת חדשה, יתכן שיש סדק בפלסטיק של המצוף או בפלסטיק של הפקק.. זה עדין לא ידוע..

כמה אמור לעלות מצוף כזה?

• תוכן חדש...