Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי רכב יונדאי אקסנט 09, אני מחפש צמיגים חדשים לרכב.

כרגע מותקנים אצלי צמיגים סינים של חברת גודרייד הם מחלקים בכביש רטוב ויש כל מיני הפתעות מידי פעם בזמן היגוי ובלימה אפילו במעגלי תנועה מהירות של 20-15 קמ''ש לא מצליחים לעשות זאות בצורה נורמלית.

החלתתי לזרוק אותם לפח אפילו אם שהם עברו פחות מ 15 אלף..

כל יום אני עושה בסביבות 60 ק"מ ומחפש צמיג טוב מאוד שיעשה את העבודה בדגש על אחיזה וכביש רטוב, המחיר עד 350 שח לצמיג ההתלבתות היא בין Toyo Proxes CF2 לבין GoodYear Eagle Sport לבין falken ZE912

היבנתי שgoodyear הם "4 עונות" שזה יתרון מסויים בחורף כשיש ברד או שלג אבל TOYO אוחזים הרבה יותר טוב בקיץ ובגשם.

מה הייתם בוחרים?

תודה.

פורסם (נערך)

האיגל ספורט אינו "כל העונות". פשוט חיפוש בגוגל מעלה לרוב את הדגם שכן ונושא את אותו שם.

יש איזכורים לצמיג במדינות דרום אמריקה ובכמה אתרי מכירה טורקיים.

הייתי מוסיף להתלבטות את הפירלי P1 ואת הקונטיננטל אקו קונטקט 5.

יתכן ובצמיגיות יעלו עוד הצעות רלוונטיות.

שים לב שלדעתי אתה מחויב לקוד עומס ומהירות 86H (בדוק ברשיון הרכב).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

ליונדאי אקסנט לא הייתי משקיע מעבר לצמיגי kleber hp3 אשר עולים 250 ש"ח.

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=2823&cs=1&diameter=4&aspectRatio=15&width=16&type=1

אני מכיר טוב את הרכב - יש לי חבר עם אקסנט 2008 - צמיגי קלבר מורכבים אצלו כבר שנתיים - מתאימים מצויין .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וולאד, אין פה הפרשים עצומים בין האפשרויות ופריסה ל-3-4 שנים זה ממש לא משמעותי.

הפירלי P1 מופיע ביד2צמיגים במחיר דומה (*) ואף זול יותר מהקלבר, הטויו בכ-40 ש"ח יותר (ואם ישירות דרך טיירקלאב במידה והגיפט כארד שהם מציעים רלוונטי אז ההפרש האפקטיבי קטן עוד יותר), כנ"ל לגבי הפאלקן ZE912. אפילו הקונטיננטל שהוא היקר בחבורה עולה רק כ-60 ש"ח יותר מהקלבר.

אין ספק שכולם צמיגים טובים, ושהקלבר יתן מענה טוב בפני עצמו, אבל השאלה היא מה יתן את התמורה הטובה ביותר לאורך זמן.

והאם בכל זאת יש איזשהו יתרון לצמיגים החדשים יותר (יקרים יותר או לאו).

* לפי סינון מחירים למחוז צפון.

פורסם (נערך)

צר לי, אני לא רואה שפאלקן או טויו או פירלי יתנו תמורה טובה מאשר קלבר לרכב הזה ( פחנוע מקפץ עם מושבי קרש וצמיגים בקוטר 14 ).

אגב, גם ברכב לי, שגם הוא קופצני משהו ועם צמיגים 14 אני לא מרגיש שום הבדל בין גודייר המקורים למקסיס ( לא באחיזה, לא בנוחות ולא ברעשים ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...