Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אצלו לפני יותר מחודש, לכן לא חושב שזה קשור לניקוז אבל אני מקווה שאני טועה, שמעתי שזה גם יכול להגיע עד לקטע של ראש מנוע, וזה כבר סרט אחר..

פורסם

RG1 שלחת לי תמונה בפרטי ואני מעלה אותה לכאן, סימנתי לך את האזורים של ברגי הניקוז. מחר באור יום תצלם את שני האזורים.

תתחיל בפתיחת הפרפר, אם ממנו יוצאים מים תוכל להתקדם לבורג השני. אבל קודם תוודא שאכן מיכל העיבוי מלא, ואפילו מעל המקסימום, זה יעזור בניקוז האוויר. אח"כ תוכל לשאוב מעט מהמיכל בעזרת מזרק כדי להחזיר לגובה המקסימלי.

ymmgv2tzjkwn.jpg

Stay Dirty

פורסם (נערך)

לא לאחורי ולא לקדמי יש בעיית גישה. האחורי אפשר גם לפתוח אותו עם מברג ואז להמשיך עם היד וגם לא חייב לפתוח אותו לחלוטין עד הסוף. להיזהר מאוד מפני שנוזל הקירור קצת שמנוני אז שלא יחליק לך הבורג מהיד. את הזה על הרדיאטור אפשר גם להתחיל לפתוח עם פלייר שפיץ. סדר ניקוז האוויר הוא שאחרי שיוצא נוזל מהבורג האחורי - תוך כדי מילוי דרך המיכל ולחיצה מדי פעם על צינור הרדיאטור העליון לשם ניקוז אוויר - אז סוגרים אותו ואחרי שיוצא נוזל מהבורג על הרדיאטור סוגרים אותו, שוב תוך כדי סחיטת צינור הגומי העליון מדי פעם.

לדעתי לא להצליח לנקז אוויר בפונטו הזו זה לא עניין שקורה מדי פעם שלא מצליחים אלא פשוט רשלנות וזלזול. אלא אם יש נזילה כלשהי במערכת שגם מביאה לחדירת אוויר.

אגב, לעמוד עם מנוע פועל, פקק מכסה רדיאטור פתוח ולתת מדי פעם גז ל-3000 סל"ד זה לא גם מביא לניקוז אוויר במקרה כמו זה ? מה לגבי שני אנשים שאחד פותח הבורג האחורי מעט (רצוי עם כפפות עבודה) והשני נותן גז ?

במוסך לרוב יוצא שמחליפים נוזל הקירור שהמנוע חם יחסית אז הטרמוסטט לפחות חצי-פתוח, זה לא גם עניין שחשוב ?

אגב, לראות כמות נוזל-הקירור: באור-יום לפתוח ולהאיר פנימה עם פנס. לא לשכוח להחזיר הפקק!. לשם רק בדיקה הכי טוב בחושך, להאיר על המיכל מהצד עם פנס וזהו.

לפותח השרשור - מכסה מיכל העיבוי זה משהו שבכלל מתאים לפונטו ?

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...