Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

קיבלתי מספר אופציות דרך החברה לקבלת מכונית חדשה.

יש לציין שאני מעוניין בסטיישן בלבד.

מתענין בין שלושת האופציות הבאות:

1. אופל אסטרה ברלינה tourer 1.4

2. toyota auris TS 1.8

3.kia ceed LX 1.6

בנוסף יש גם את המגאן אסטייט 1.2, I30CW והליאון TS STYLE.

אני אישית בכיוון של האופל מבין האופציות.

יש דעות?

פורסם

הייתי מעדיף את הסיאט בגלל יחידת ההנעה, המגאן תלוי עם איזה אבזור היא מגיעה ומכיוון שזה בליסינג אני אישית הייתי לוקח רק רכב עם טורבו (אלא אם כן אטמוספרית זולה משמעותית). האוריס כנראה תהיה הכי חסכונית מכל האופציות.

כמה אנשים נוסעים בד"כ?

פורסם

בעיקרון זה רכב חברה ככה שלדלק אין משמעות.

הקריטריון הכי חשוב זה מרווח לנהג וגובה תא.. נהג גבוה..

נוחות נסיעה כמובן שעדיף כמה שיותר טובה.

פורסם

מבחינתי אסטרה היא האופציה הנחותה ביותר. אמנם הניסיון שלי הוא עם ההאצ'בק (אטמפוספרית 1.6 ומוגדשת 1.4) אבל הרכב הזה פשוט פח. החומרים בפנים מאכזבים מאוד וההתנהגות די גרועה.

לא מכיר כל כך את ה-CEED/I30 הנוכחיות אבל ספק אם הייתי בוחן אותן כשיש את הסיאט והטויוטה על הפרק.

האוריס חביבה מאוד, האבזור בסדר גמור אבל היא צפופה מאחור, אם זה רלוונטי. כמו כן - פלסטיקה של טויוטה. הכל קשיח כמו בטון...

הלאון היא האופציה המועדפת עליי כשמדובר על ליסינג. איכות חומרים טובה, נראית טוב, מנוע+גיר מהנים. כשזה ליסינג אפשר להנות מכל היתרונות ולא לחשוש מן החסרונות... (בעיות בגיר אם יצוצו, ירידת ערך, מנוע...)

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

טויוטה או לאון, בגלל שהן כל כך שונות הייתי עושה נסיעת מבחן על שתיהן.

I30 וסיד שנייה לפני החלפה והרבה נאמר על האופל, כך שלא שווה לבזבז את הזמן עליהן

פורסם

היתה לי אסטרה, מנוע נחמד, כוח זמין בסל"ד נמוך שלדעתי יתרון עצום על אטמוספרית, יחסית נוח לנסיעה, גם בנסיעות ארוכות, רדיו מולטימדיה ממש, אבל ממש מאכזב, מותקן לא טוב והשמש ממש מפריעה,

מאחורה אם אתה גבוה יהיה קצת צפוף, אבל לא משהו חריג למשפחתית אחרת.

איכות חומרים בינונית.

פורסם

308 סטיישן באה בחשבון?

אם כן לדעתי היא שילוב מעולה, גם אם לא הכי מרווחת מבין כולן.

• תוכן חדש...