Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלך קיימים שני חיישנים, קדמי ואחורי.

בכל מקרה המחיר של שניהם זהה ועומד על 440 שקל לחיישן של חברת DENSO

* רק אציין שזה חיישן כולל הצמה עם התקע ספציפי לרכב שלך ולא חיישן אוניברסלי שזקוק לחיתוך חוטים והעברת תקעים ושקעים.

פורסם

בהחלט הם עושים משלוחים. חשוב לציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב לפני הרכישה.

למה אתה צריך שרטוט של החיישן ?

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי סורק בלוטוס אפשר לבדוק עם torqe או משהו דומה?

החיישן הזה לא מתאים ממה שבדקתי. הוא מתאים למנועי 1.7 ליטר עם קוד אחר. (החיפוש שלי באינטרנט אחרי חיישין כזה עם קוד המנוע שלי לא העלה כלום)

פורסם
יש לי סורק בלוטוס אפשר לבדוק עם torqe או משהו דומה?

החיישן הזה לא מתאים ממה שבדקתי. הוא מתאים למנועי 1.7 ליטר עם קוד אחר. (החיפוש שלי באינטרנט אחרי חיישין כזה עם קוד המנוע שלי לא העלה כלום)

אם תרשום את הקוד מנוע נוכל לעזור לך יותר..

פורסם
D16w7

שני החישנים ביחד 180 שקל תשלח דרך BUY2USA אני מאמין שיעלה לך 20$ משלוח אווירי תוך שבוע (חבילה קטנה)

http://www.ebay.com/itm/Oxygen-O2-Sensor-Upstream-Downstream-For-96-97-98-99-00-Honda-Civic-1-6L-D16Y7-/131606783280?hash=item1ea4602530:g:CfEAAOSwQTVV-7NP&vxp=mtr

זה לפי הדגם מנוע שלך.

תבדוק שזה הכן החיישנים שמתאימים לך.

אתה יכול להתכתב עם המוכר ולשאול אותו ספציפית על הרכב שלך.

בכל מקרה אין ספק שזה משתלם יותר מ880 שקל על שני חיישנים.

פורסם
לא ממליץ לרכוש חיישני חמצן ללא שם. אני בעד ההצעה של אבי חלקי חילוף.

מרק בכללי אני מסכים איתך.

אני לא חיפשתי לעומק יותר מידי אבל אני בטוח שניתן למצוא גם את של דנסו במחיר דומה.

(ואם היה לנו מק"ט מדוייק של החיישן אז היה ניתן למצוא את זה בדקות ספורות..)

בכל מקרה מהחיישנים האלה ניתן לראות שנמכרו 20 יחידות וזה מוכר אמין עם 69975 מכירות

ו99.7% אמינות.

לעומת הפרש המחיר אני חושב שזה בהחלט שווה בדיקה..

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם.

שנית רק עכשיו הצלחתי להכנס לקישור... משום מה זה לא נתן לי כל היום...

שלישית. קוד המנוע לא זהה... שלי w ומה שנתת זה y ושנתון יותר נמוך. שלחתי הודעה למוכר נראה מה יגיד.

רביעית. שוב תודה לכולם ושיהיה שבוע טוב לכולם.

• תוכן חדש...