Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ובינתיים הקופים בג'ונגל נעלבים. במיוחד הבבונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני אשאל בכל זאת - מה ההבדל בין ״לקחתי אחד לאח״כ״ ל״לקחתי חמישה לאח״כ״? או עשרה? איפה עובר גבול החזירות בעיניכם? האם הוא גבול זהה אצל כולכם? (שאלה רטורית, לא באמת מעוניין לשמוע כמה מעדנים זה נחשב נורמלי בעיני כל אחד).

תקראו לי יפה נפש, אבל בעיני דין אחד כדין שישים. חדר אוכל כשמו כן הוא - אוכלים שם ויוצאים ממנו בלי אוכל. רעבים אח״כ? מבקשים יפה מהצוות או הולכים לחנות וקונים.

אולי אני לא דוגמא, כי את חופשותי אני מעדיף לא לבלות במלונות וגם אם כן אני ממילא לא אוכל ארוחות בוקר, אבל הקפיץ אותי קצת המצב בו פלוני קובע שהשני חזיר כי הוא לקח יותר ממנו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם אתה מתכוון לאכול את כל זה בעצמך בשעות הקרובות זה סתם חזירי אבל לא באמת פשע. במצב כזה אתה גם לא תיקח כמויות מטורפות.

אבל אם לקחת גם לשתי המשפחות מהחדרים ממול ואת מה שנשאר התחלת למכור לתיירים בכניסה למלון אתה עבריין מזון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי ווידוי.

כשאני בבית מלון, לפעמים אני לוקח חמשה-שה עוגיות לחדר כדי שיהיה לי מה לנשנש עם הקפה של אחרי הבוקר, קפה טרום צהריים וקפה צהריים (אחר כך זה כל אדם לעצמו)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לאכול זה טוב - לזלול זה רע ומזיק לבריאות.

אני לא מוותר על ארוחת בוקר במלון אבל לא אוכל צהרים

במלון אף פעם.

מספיק לי שתי ארוחות עם נישנוש קל באמצע.

לגבי הוצאת אוכל בכמויות ''לא מסחריות'' אני מקל ראש

בתנאי שזה נאכל ולא נזרק,

לי מציק לראות שמעמיסים המון אכל על השולחן וזורקים אח''כ.

ממש כואב לי החזירות הזו.

פורסם

אצלי הגבול עובר במה שאחראי חדר האוכל אומר.

אם ביקשת יהוא הסכים אז לא משנה מה הוצאת זה בסדר אבל אם אמר לא אז זה לא גם אם מדובר ברבע לחמנייה משומשת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברגע שמלון אונס לך את הארנק בדמות מחיר ללילה לא הגיוני , אני לא מוצא שום בעיה להכין לך סנדוויצ'ים (וגם למשפחה) בכמות הגיונית ולא למטרות מסחר. לחמניות לא מחזיקות נצח וגם ירקות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לפי אותו הגיון,אין שום פסול לנשנש כמה חטיפי בריאות בסופר ולזרוק את העטיפה מבלי לשלם,

כי הסופר הרי אונס לך בסוף את הארנק.

חדר אוכל הוא חדר אוכל.

לא מבנה להכנת כריכים למשך היום.

אחת הסיבות מדוע אני לא מבלה בבתי מלון בארץ.

סלע

פורסם
ברגע שמלון אונס לך את הארנק בדמות מחיר ללילה לא הגיוני , אני לא מוצא שום בעיה להכין לך סנדוויצ'ים (וגם למשפחה) בכמות הגיונית ולא למטרות מסחר. לחמניות לא מחזיקות נצח וגם ירקות.

כלומר יש מצב שיום אחד תרכוש לעצמך ב.מ.וו וכפיצוי על חזירות היבואן בדרך החוצה מהסוכנות תפרק מרכב התצוגה את המראות\גלגלים\מושבים\פנסים כדי לשמור לך למקרה שתצטרך חלקי חילוף בעתיד?

זה הרי לגיטימי, הוא אונס לך את הכיס, אתה לא פראייר וגם ככה הדגם הזה יוחלף באחר בתוך כמה שנים.

ואז חוזרים לשפיות ולהגיון הבריא ומבינים שבעל הצימר לא אנס אותך, גם בעל בית המלון לא אנס אותך, הם אולי דרשו מחיר שאינו לרוחך אבל זה היית אתה שהסכמת לשלם את אותו מחיר כדי להנות מהשירות שהם מספקים במסגרת התנאים שלהם.

כחלק מהשירות שלהם אתה יכול להנות מארוחת הבוקר בתנאי שזו תתבצע בחדר האוכל בלבד (או באישור בעל סמכות להוציא אוכל מהמקום), כחלק מהשירות שלהם אתה גם יכול להנות מהחדר המפנק עליו שילמת בתנאי שבתום שימושך בו התמונה תשאר תלויה על הקיר, החלוק רחצה יהיה במקומו בארון או בערימת הכביסה (של המלון, לא שלך הפרטית), כנ"ל המגבות, הברזים והטלויזיה.

מרגיש שההסכם הזה גדול עלייך ועדיין קיימת אצלך תחושת האונס?

כנס לתחנת הדלק הקרובה, רכוש לעצמך אוהל ב-99 שקלים, כנס לסופר הקרוב ותקנה מזון ככל העולה ברוחך, שים אצבע על המפה, סע לשם, פתח את האוהל ותאכל כמה ומתי שבא לך.

רק אל תשכח לנקות אחרייך כי המנקה נשארה במלון.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פות"ש: "קופים" אתה צריך להתבייש לכנות כך אנשים.

וגם כפי שישה כתב מה זה עניינך בכלל? מי שמך לעקוב אחרי האורחים?

ואללה, התופעה המוזרה הגיע גם לקארס פורום.

מתרוצץ בפורום סרטון של הארוע של מועדון ה 5, נכנס איזה אידיוט למסלול של המכוניות, הסדרן ביקש ממנו לצאת מהמסלול ובתגובה הוא תקף את הסדרן.

כולם מיד ישר משמיצים אותו ומיד מגיע האחד שמגיע תמיד ומתחיל מיד לתקוף אותם "למה מי אתם שתגנו אותו...לא, אתם צדיקים ישרים...וכו".

אז אייל, תסביר לי בבקשה מה אתה ממהר כ"כ לצאת להגנת בבון בן של בבון ומנסה להגן עליו בזמן שהוא מבצע פעילות מגעילה?

ג'יזס, בן אדם גונב, מישהוא מגנה אותו על הגנבה ואתה יוצא להגנת הגנב! :shock:

אז אם אתה הולך לתקן את האוטו שלך במוסך ומחירי החלפים זולים, זה סבבה מבחינתך לגנוב לבעל המוסך את הסמארטפון שלו, כן?

אתה אולי לא מוצא שום בעיה עם זה, אבל בשני המקרים זה 100% גנבה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התכוונת לחלפים יקרים, לא בגירה?

אור רשם דבר מאוד נכון - התרבות במדינה מעודדת את ההתנהגות הזו. לא שזה הופך את ההתנהגות הנ"ל למוצדקת כמובן.

ובכל זאת - קחו את אותה משפחה תזרקו אותה במלון באירופה ולדעתי היא לא תעז להתנהג באותה צורה.

פורסם
~

אני לא רואה פה שום דבר הזוי או חריג. מעל מחיר מסויים ללילה גבולות המוסר נהיים מטושטשים משני הצדדים, ובדומה לעובד ממורמר שגונב תיונים מהמשרד, גם כאן יש לקחת בחשבון את ההשלכות.

לא שהאנשים הרלוונטיים היו חדלים מהמנהג המגונה הזה אילו החדר היה עולה פחות והשירות היה איכותי יותר, אבל אני מאמין שאז הם היו לוקחים את אותם כמה מעדנים/לחמניות/פירות שבנורמה ולא מחפשים "לסחוט" כמה שיותר תמורה מהמחיר המופקע ששילמו.

גבולות המוסר ממש לא מטושטשים.אולי גבולות המוסר שלך.

שולם מחיר על חדר וארוחת בקר,אז זה חדר וארוחת בקר.

ככה,פשוט.

סלע

פורסם (נערך)
אור רשם דבר מאוד נכון - התרבות במדינה מעודדת את ההתנהגות הזו. לא שזה הופך את ההתנהגות הנ"ל למוצדקת כמובן.

ובכל זאת - קחו את אותה משפחה תזרקו אותה במלון באירופה ולדעתי היא לא תעז להתנהג באותה צורה.

עם הסיפא אני לא לגמרי מסכים, העניין הוא שהרבה אנשים כ"כ הורגלו להתנהלות הזו - עד שזה נהיה חלק מצורת ההתנהלות הרגילה שלהם.

אני מקווה שזה כבר הובן עד עכשיו - אני ממש לא מעודד ו/או מתחבר לצורת ההתנהגות הבזויה הזו, ואני לא מצדיק התנהגות חזירית של לקוחות בגלל שנותן השירות אולי חזיר בעצמו. אני כן טוען שהיות והחברה שלנו מעודדת את ההתנהגות הזו (בין אם במודע ובין אם לא), אין סיבה להתפלא שהעידוד עובד.

אז כשאיזה בעל בקתה דרג זובי גובה 1,200 שקלים ללילה ועוד 150 לראש עבור א.ב. יבוא ויספר לי על הלקוחות החזירים שלו שגנבו לו בורקסים, האמפתיה שלי אליו תהיה קטנה - הם אמנם גועליים, אבל וואלה יחס גורר יחס...

בכל אופן אני מסכים לחלוטין עם הגישה שהציגו עידן נהג לילה ועוד כמה - אתה רוצה משהו מהחדר אוכל? תבקש מהאחראי בנימוס. אם הבקשה שלך לגיטימית והוא אדם הגיוני אין סיבה שזה לא יקרה. אם נותן השירות חושב שלא לגיטימי לקחת סנדויץ' לילד שלא היה רעב באותו רגע, אז תוותר על הסנדוויץ' ותשקיע אח"כ 10 דקות לספר על מעללותיו ב TripAdvisor.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אף אחד לא אמר לך אל תכין כריך.

לי אף פעם לא אמרו לא כשביקשתי להכין כריך לילדים.

אגב, התופעה שישראלים ממלאים צלחות ענקיות ואוכלים עם העיניים, רק בשביל "לדפוק את המערכת", היא בזויה.

זה קורה בעיקר בארץ וגם בחו"ל. היה מביך לראות רק את הישראלים מעמיסים צלחות ולא אוכלים כלום, לפני כחודש במלון בברצלונה.

• תוכן חדש...