Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

מדובר על הרכב של אמא שלי - סוזוקי ספלאש ידנית שנת 2013.

הידית מרגישה משוחררת וכשמנסים לשלב לראשון בפועל משתלב שלישי. כשמנסים לשלב לרוורס בפועל משתלב חמישי.

הרכב עדיין באחריות אז אני לא מתכוון לחטט שם יותר מדי. מחר היא תסע למוסך.

במבט חפיף תחת המכסה נראה שהכבלים והמנופים על הגיר כולם מחוברים.

מישהו נתקל בבעיה כזאת? מה זה יכול להיות?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם (נערך)

תוכל לצלם תמונות ממספר זוויות של הסלקטורים על הגיר?

אצלי בגטס זה קרה אחרי שעף אחד הקליפסים שמאבטח את אחד הכבלים. יש קליפס בצורת ח שתופס את הכבל לתושבת שלו על הגיר.

נסה להסתכל על המנופים בזמן שמישהו משחק עם הידית.

עריכה: מספר 3 בתמונה:

http://workshop-manuals.com/audi/a3_mk1/images/a3-6765.png

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אני לא על יד האוטו ולכן לא יכול לצלם. אעדכן מחר מה קרה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...