Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי פיקנטו לפני כחודש ואני פשוט סובל מהסאונד שהמערכת הזו מפיקה.

אני רוצה להחליף את המערכת הקיימת, למרות הפרשי המחירים הגדולים אני מעדיף מערכת מולטימדיה ולא רדיו-דיסק רגיל כדי שהמערכת לא תכער את הדאשבורד.

חשבתי להזמין את הדגם הבה של הפיונייר: AVH-X3700BHS

http://www.ebay.com/itm/Pioneer-AVH-X3700BHS-2-Din-DVD-iPhone-USB-Bluetooth-Receiver-MirrorLink-/231433442946

יש לציין שאני לא מבין בנושא ולאחר שיטוט של חצי שעה באינטרנט זו מערכת שניראת מתאימה לתקציב ולדרישות שלי.

אם יש לכן המלצות אחרות בתקציב אשמח לשמוע.

בנוסף לכך הבנתי שאני צריך מתאם לפיקנטו. זה אמור להתאים נכון?

http://www.ebay.com/itm/KIA-PICANTO-ab-2011-Autoradioblende-Radioblende-Einbaurahmen-Doppel-DIN-2-DIN-/191459541847?hash=item2c93e0c357

כמה שאלות נוספות:

1. השאלה הכי חשובה כאן אם המערכת הזו בשילוב עם המתאם יתאימו לפיקנטו?

2. יש אפשרות לחבר את השליטה מההגה למערכת הזו? האם נדרש כבלים או מתאמים שצאיך לרכוב בנפרד?

3. באותה ההזדמנות הייתי רוצה להתקין גם מצלמת רוורס (המחיר שלה די מגוחך). השאלה כמה מסובך להתקין אותה לבד (כלומר להביר כבלים מהמערכת לגב המכונית) ?

אשמח לקבל הצעות\הערות הערות נוספות לגבי בעיות שיכולות לצוץ בהמשך.

כמובן שאחליף גם רמקולים אך אעשה זאת בחנות בארץ לקראת הגעה של המערכת.

תודה רבה,

אדיר.

פורסם

אתה יכול בארץ לרכוש מערכת מולטימדיה טובה יותר באותו מחיר.

1.ככול הידוע לי כן ,זה המתאם הנידרש עבור מערכת מולטימדיה.

2.כן ,מערכות מולטימדיה של פיוניר מגיעות עם מתאם שליטה מההגה ,אם הוא אינו מתאים

לפיקנטו נידרש להתקין מתאם חיצוני ,מתאם כזה יקר ועולה באזור 500 שח כולל התקנה

ברר עם בעל מקצוע.

3.לכל סוג של מצלמה יש סוג אחר של התקנה

אני בכל אופן ממליץ תמיד להגיע לבעל מקצוע שיודע מה הוא עושה.

פורסם

אני גם ישמח לשמוע הצעות למערכת מולטימדיה לפיקנטו שתתמוך עם שליטה מההגה ואם המערכת יש לה אפשרות לשים שם וויז?

• תוכן חדש...