Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. רכב שעומד כל היום בשמש, האם חוץ מכיסוי בד יש טיפול ווקס או ציפוי או כל דבר אחר שאני לא מכיר ויכול לשמור על הלקה שלא תישרף ושלא יופיעו כתמי שמש וקילופים ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ווקס או אוטם צבע + שטיפה פעם בשבוע שבועיים עם חומרים איכותיים ובצורה טובה,

ואם רואים לשלשת ציפורים או כל מיני כתמים מפירות שנפלו על הרכב לנקות מיד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זיל הזול. ווקס אפשר לעשות לבד. תודה רבה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

למרות שקח בחשבון שזאת לא הגנה 100 אחוז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במחיר של כמה מאות שקלים , יש משהו יעיל יותר ?

פורסם

לא, ווקס איכותי (או אוטם, עדיף אפילו) שטיפות, והקפדה על מצב הפח זה מה שישמור עליו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני עשיתי ציפוי נאנו אצל שלומי אדרת לפני חודש על אוטו חדש. כל יום אני מוריד מהאוטו מכל טוב פירות ושרף עצים, יונים ועטלפים. הצבע תחת מתקפה בלתי פוסקת. בינתיים לא נוצרו לי כתמים של צבע שהשתנה ואני מרוצה. באוטו הקודם נוצרו לי מלא "כוויות" בצבע שגם פליש לא הוריד. היום אני מקפיד להוריד כל יום את ההפרשות מהצבע עם QD, רחיצה פעם בשבוע והאוטו חוזר להיות חדש. זה יקר אבל עדיף לי על התעסקות עם כיסוי הרכב פעמיים-שלוש ביום.

פורסם

דרך אגב, דבר אחד לא אמרו, אבל העמידות של הצבע גם מאוד תלויה ב...צבע.. כמו שאתם רואים על הכביש, רכבים טיפוסיים שלא מטופלים בכלל לרוב מקולפים בצבעים אדום, כחול וירוק במקום הראשון, לאחר מכן כסוף, שחור, ואז לבן שלא משנה כמה מזניחים, דיי קשה לגרום לא להתקלף מהשמש.

טיפול טוב עם ווקס ושטיפה עם שמפו שמכיל ווקס באופן שוטף מגן על הרכב בצורה מעולה והצבע יחזיק שנים ארוכות

פורסם

הרכב שלי בהיר. תודה בכל מקרה לעוזרים, יכול להיות שאחליט בסוף גם על אוטם גם ווקס ואם לא אתעצל גם כיסוי בחודשי הקיץ.

פורסם

אולי אני טועה אבל פותח השרשור התכוון לנזקי שמש וחוששני שכל הווקסים והאוטמים למינהם מסייעים לחצוץ בין חלקיקים מזיקים ולא משנה מה מקורם ולבין הצבע (וכך שומרים עליו) אבל לא מונעים את דהיית הצבע בשל קרינת השמש.

בצבעים מטליים הבעיה פחותה אבל לרכב בצבע שאיננו מטלי שעומד בשמש נראה לי ששום חומר לא יעזור באמת למנוע את דהייתו ואבדן הגוון והברק המקוריים.

השמש מחסלת גם את כל הפלסטיקה והגומי בתוך הרכב ומחוצה לו.

ואם אני טועה או שיש דרך למנוע נזקי שמש (ולא נזקי חלקיקים/שרף עצים/צואת ציפורים וכיו"ב), אשמח לשמוע.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...